Şimdi Ara

ELITE 110 Mini Itx Oyun Odaklı Sistem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
8
Favori
7.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Supervisor_

bitmiş halini de ggörseydik

Ekledim Yunus hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklımda ki sistemtemdi hayırlı olsun çok güzel olmuş örnekte sistem olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: asig

Aklımda ki sistemtemdi hayırlı olsun çok güzel olmuş örnekte sistem olmuş.

Teşekkür ederim hocam darısı başınıza

• Hayırlı olsun sistem çok güzel olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Capoeira19

Hayırlı olsun sistem çok güzel olmuş.

Teşekkür ederim hocam

• sistem güzel olmuş, hava akımı ne derecede sıkıntı olur onu detaylı testler ortaya koyar yapıldıkça.

Cooler Master Elite 110 kasayı seçmedeki etken neydi hocam?

az daha büyük ferah bir kasa hem kurulumu kolaylaştırır hem daha iyi hava akımı sağlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

sistem güzel olmuş, hava akımı ne derecede sıkıntı olur onu detaylı testler ortaya koyar yapıldıkça.

Cooler Master Elite 110 kasayı seçmedeki etken neydi hocam?

az daha büyük ferah bir kasa hem kurulumu kolaylaştırır hem daha iyi hava akımı sağlardı.

Teşekkür ederim hocam

Öncesinde elime 250D Obsidian geçti hocam kasa cok ferah olmasina rağmen fazla buyuk geldi. Elite 110 secmemde ki sebep olabildiğine kompakt bir sistem toplamak istemem oldu , sistemi televizyon sehpasının altına koyacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akke4323 -- 16 Ocak 2015; 10:46:41 >
  • anlıyorum, yoksa masanızın üstünde yeterince yer mevcut 250D gibi bir kasa için.

hayırlı olsun tekrar.
  • Şu gtx970 lerin minilerine bayılıyorum. El kadar kart çok hızlı ve ısınmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

Şu gtx970 lerin minilerine bayılıyorum. El kadar kart çok hızlı ve ısınmıyor.

Kesinlikle oyle hocam maxwell ile mini itx sistemlere can geldi

• Hayirli olsun ne guzel olmus o oyle ya.Kendi kasam gozume cirkin gelmeye basladi sayende :D

• quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Hayirli olsun ne guzel olmus o oyle ya.Kendi kasam gozume cirkin gelmeye basladi sayende :D

Cok sağolun hocam

• Öncelikle hayırlı olsun. Sizin sisteminiz için tek endişem hava akımı. Kasa çok hava akımına yer bırakmamış gibi. Ancak bir sorum olacak izninizle, soğutucu hakkındaki fikriniz ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReDDoG

Öncelikle hayırlı olsun. Sizin sisteminiz için tek endişem hava akımı. Kasa çok hava akımına yer bırakmamış gibi. Ancak bir sorum olacak izninizle, soğutucu hakkındaki fikriniz ne?

Sıcaklıklarda anormal bir durum yok hocam suan gayet verimli calışıyor. H60 kullandığım ilk sıvı soğutma fazlasiyla memnun kaldım.

• Teşekkür ederim cevabınız için. Almayı düşünüyorum fikrinizi merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReDDoG

Teşekkür ederim cevabınız için. Almayı düşünüyorum fikrinizi merak ettim.

Rica ederim hocam içiniz rahat bir şekilde alabilirsiniz

• Thief benchmark sonucu eklenmiştir.
  • 3d Mark 11 sonucu eklenmiştir.
  • öncelikle hayırlı olsun dostum, ancak sistemin parçalarında sıkıntılar var kanımca.

öncelikle kasa seçimi yanlış diye düşünüyorum, mini itx sistemler içinde büyük bir kasa. silverstone sg05 gibi bir kasa varken o tercih edilmeliydi.

arkasından normal gtx970'ler dururken neden mini bir model tercih edildi? normal modeller daha iyi ısı yalıtımı, daha iyi oc imkanı sunacaktır.

anakart seçimini de beğenmedim açıkcası, mini itx kullanılıyorsa hele ki z97 yongasına geçildi ise anakart kesinlikle m.2 ssd yuvasına sahip olmalıydı. böylece ssd için ayrılan bölüm komple boş olabilirdi? auss ve asrock anakartlarda bu özellikler var. msi teknolojik olarak çok geriden geliyor.

son olarak işlemci seçimi? i7 olmayan bir modelden aşağısı kurtarmaz.. yeni konsollara yapılan bütün oyunlar 8 çekirdek birden kullanıyor biliyorum ki performans şimdilik fazla değişmeyecek, ama ilerde fark yaratacaktır. şimdi ise işlemciye binen yük i7'de bütün çekirdeklere dağılırken i5'te ise %30 olacağına %60 olacak mesela? bu yük ise ısınma olarak geri dönecek ki mini itx sistemlerde olmasını isteyeceğimiz son şey.

soğutucu seçimi başarılı, ama aşırı pahalı. burdan elde edilen kar m.2 ssd belki i7 işlemci için vs. için harcanabilirdi. low profile bir soğutucu alıp, yüksek cfm'li bir fan ile kombine edilir ve düşük rpm'de çalışması için zorlanırsa sesiz ve serin bir pc olabilirdi.

kısaca yukardaki sistem için,

anakart ve soğutucudan kar edilerek diğer parçalara harcanmalı idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangokudbgt -- 16 Ocak 2015; 18:47:21 >

• klavye akıyor hocam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.