Şimdi Ara

elite 3k verdi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yanlız ben iyice kıllandım, bu dik kullanılan makinalarda 3k riski sanki daha fazla gibi bu benim teorim, çün kü dik kullanılınca altta ki hava boşluklarıda kapanıyor, sen hep dik olarak mı kullandın cihazı,
  • her sene yeni board çıkar her sene çözüm bulur ms bu 3k ' ya bizim gibi enayilerde avunur durur 3k ya kesin çözüm var. Diye bekle bekle bitmez bu yeni boardlar yok zephryler sıkıntılı falconlar da sıkıntı yok diye. falconlarda sıkıntılı ileride bilmem ne board çıkacak 65nm midir nedir. MS sallar durur bizimkilerde yer durur.
  • en doğru yöntem stand yapılarak yatay şekilde xbox ın havada kullanılmasıdır
  • Katılıyorum,

5 liraya oyun oynamak için çekilen işkenceye bakın. Hayır işin kötü tarafı yılda 50 defa bozulsa '' 50 defa 100 ytl verip yaptırırız! '' denmesi bazı insanlarca.

Ne kadar zenginmişiz kardeşim, benim haberim yokmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fanboychaos -- 22 Eylül 2008; 11:57:43 >
  • doğruya doğru benim ikinci makinem military pack 2006 üretimi bu da sıkıntılı 1 yıl oldu daha tık yok bakalım nezaman gidecek. Ama bu seferki uzun gider diye düşünüyorum alternatifi var yüklemmiyorum fazla ama starwars oynuyorum bu aralar hemde sağlam yükleniyorum el değmiyor cihaza bakalım new olacak
  • geçmiş olsun...
    umarım kısa zamanda keyfiniz yerine gelir...
  • Geçmiş olsun... Bende aldığım gün görmüştüm maalesef, yaptırdım ve 1.5 senedir kullanıyorum. Sadece bu kırmızı ışık yüzünden soğudum ben xboxdan. Bir daha bozulursa ne yaptırırım ne üzülürüm ne yalan söyliyeyim.
    Asıl ilginç olan kaç senedir nasıl bir çözüm getiremez koskaca microsoft bu hataya...? Bence bu saate kadar 3 kırmızı olayını çözemediyse ki çözemedi, yeni çıkacak xboxlarlada bu 3 kırmızıdan kaçış yok gibi geliyor.
  • geçmis olsun kardeş bendeki premiumda 3k yaktı resetleyince şimdilik düzeldi bakalım nereye kadar gidecek
  • Konsol 2. elde bir arkadaşlar vardı 100 liraya yapan bir bakın isterseniz. geçmiş olsun:(
  • makina zephyr'di. falconların durumunu bilmiyorum, ama arkadaşlarınki şimdilik iyi gidiyor. dik durması daha iyi diye öyle tutuyordum, bilmem artık...
  • atlanan detaylardan biride konsolun haricinde adaptörüde havasız bir şekilde sıkışık(halıya gömmek vs..) şekilde kullanmak.bnce buradaki tecrübeli arkadaşlardan yararlanıp iyi bir yere tamire göndermelisin..çok geçmiş olsun arkadaşım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.