Şimdi Ara

elite 3k verdi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese merhabalar, 30.07.07 üretimli ntsc elite dün akşam henüz yeni açmışken dondu, resetleyince 3 kyı gördüm. sonra bir kaç kez açıldı görüntü vermedi, şu anda sadece 3k veriyor. alalı bir yıl olmamıştı. çoktandır da pek oynamıyordum. 0102 hata kodu veriyor. atik'e göndermeyi düşünüyorum.

http://img210.imageshack.us/my.php?image=dscf2121copysl0.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=lJp05k4ZPDg

• geçmiş olsun
  • Şöyle birşey duymuştum:"Xbox'ı uzun süre oynamazsan,(2,3 ay gibi)açtığında makinenin 3k verme riski var".Tabi ne kadar bir risk bilmiyorum.
    Sen ne kadardır oynamıyordun?Geçmiş olsun...Üzüldüm.
  • xbox 360 lar çok duygusal makinalardır, uzun zaman ilgi göstermediğinizde sizi yarı yolda bırakır namussuzlar
    geçmiş olsun dostum elimizden anca bu geliyo, sadece bir iyi dilek
  • Geçmiş olsun bu ara çok arttı bu tip 3k haberleri. Umarım tamir ettirebilirsiniz
  • Geçmiş olsun.

Abi aynı benim makineden ya, içim gidiyor.
  • vah vah yazık olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim de 2007 yapimi elite, arasira oyunlarda donma yapiyor. hafta da bi kac kez. Korkuyorum ben de 3k'dan. Download etsin diye acik biraktigim bi gece sabah uyandigmda 3k yanip sonuyordu. Kablolari cektim taktim duzeldi. Ama umidi kesmek uzereyim bende benim elite'den. Kesin bisiyler yapcak bu bana :) Olmadi zaten BAN yerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: [KEO]

Benim de 2007 yapimi elite, arasira oyunlarda donma yapiyor. hafta da bi kac kez. Korkuyorum ben de 3k'dan. Download etsin diye acik biraktigim bi gece sabah uyandigmda 3k yanip sonuyordu. Kablolari cektim taktim duzeldi. Ama umidi kesmek uzereyim bende benim elite'den. Kesin bisiyler yapcak bu bana :) Olmadi zaten BAN yerim

Nasıl olsa alternatifin var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

quote:

Orjinalden alıntı: [KEO]

Benim de 2007 yapimi elite, arasira oyunlarda donma yapiyor. hafta da bi kac kez. Korkuyorum ben de 3k'dan. Download etsin diye acik biraktigim bi gece sabah uyandigmda 3k yanip sonuyordu. Kablolari cektim taktim duzeldi. Ama umidi kesmek uzereyim bende benim elite'den. Kesin bisiyler yapcak bu bana :) Olmadi zaten BAN yerim

Nasıl olsa alternatifin var?

Playstation 3'u kastediyorsan alternatif olarak, yanina bile koymam ben. Niye aldim hic bilmiyorum.

• Çok üzüldüm

elite 3k verdi
  • Geçmiş olsun dostum, umarım tamir olur.
  • O fotoğrafı neden koydun?
  • Ben gülüncek birşey göremedim
  • Arkadaş linki yanlış vermiş düzelttim.

Ayrııca gülmüyorum o benim İMZAM
  • Gecmis olsun.İlk basta kablolarını kontrol edin belki bir sorun olabilir.Son alternatif olarak Atik Elektronik'e yollayın.Bu işi hakkıyla ve gereğiyle yapıyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Arkadaş linki yanlış vermiş düzelttim.

Ayrııca gülmüyorum o benim İMZAM

Heh pardon,görmemişim fotoğrafı.
    Ama senin imzan da çok uyuz oluyor bazen.
  • çok geçmiş olsun dostum inş. düzeltilir
  • Geçmiş olsun dostum hata kodlarımız aynıMakinanın GPUsunda büyük ihtimalle problem yok,DASHBOARD da donduğu için sorun RAMlerde

Ben makinamı havlu yöntemi ile çalıştırıyorum şu an,şu ana dek 2 kez uyguladım ve başarılı oldu

0102 hata koduna uygulanan yöntem genel olarak silgi yöntemi.......

http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=591894&st=90

Burada antalıyor nasıl yapılacağı çok zor bişey değil,ben uygulayacağım ama havlu şu an beni götürdüğü için üşeniyorum açıkçası

Tabi benim xbox 2006 eski modellerden olduğu için hiçbir haltı denemekten korkmuyorum ama ELİTE olsaydı riske girmez tamire göndermeyi düşünürdüm senin gibi............

Geçmiş olsun tekrar..........

• Geçmiş olsun kardeş üzüldüm
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.