Bildirim
Elite Dangerous ( PS4 Ana Konu ) (23. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Thargoid'lerle ilgili cok onemli CG gelmis kimse haber vermiyor yav. Commanderlar uyuyor alooo :) medeniyete donmesem haberim olmayacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ehemmiyeti neymiş ki para kasmaktan bakmadım cg ye bile
quote:
Orijinalden alıntı: Mylevi
Ehemmiyeti neymiş ki para kasmaktan bakmadım cg ye bile
Aciklamada sistem ismi vermis. thargoid kalintilari bulacagiz muhtemelen. Ana hikaye bunlar resmen.
-
Gemi aldık para biriktirdik ama tüm modülleri baştan değiştirir her yeri yeni isterlerse o zaman iş yaş. Anaconda cutter ve corvette aldım baştan sona A modül reactive surface compositlerine varana kadar 3.5B harcadım 1B de silahlar değişirse diye kefenin cebinde duruyor ama daha acayip şeyler gelir de bana pes dedirtirlerse millet ne yapar bilemem. Yeni gemi type 10 ne üzerine olacak çok merak ediyorum
quote:
Gemi aldık para biriktirdik ama tüm modülleri baştan değiştirir her yeri yeni isterlerse o zaman iş yaş. Anaconda cutter ve corvette aldım baştan sona A modül reactive surface compositlerine varana kadar 3.5B harcadım 1B de silahlar değişirse diye kefenin cebinde duruyor ama daha acayip şeyler gelir de bana pes dedirtirlerse millet ne yapar bilemem. Yeni gemi type 10 ne üzerine olacak çok merak ediyorum
Type 10 Type 9'un gelismisi gibi olacak muhtemelen. En iyi armored kargo gemisi bu olur sanirim.
3 gemiye ve ayri ayri modullere o kadar para vermek yerine tek geminin her modulunu muhendislemen daha yararli olur. Muhendis eli gormemis moduller ile hepsi G5 olan modullerle kurulu gemiler arasinda ucurum fark oluyor. Ben her tarafini muhendisledigim Anaconda'yi hicbir gemiye degismem mesela hem 65ly atlayabiliyor hem corrosional cargo tasiyabiliyor hem manevrasi yilan gibi vs. vs. :) ha garajda dursun keyfine surerim diye alinir ama en iyi verimi almak istersen muhendislerin hemen hemen hepsine ugraman gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 25 Eylül 2017; 20:37:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yapıcam işte 2.4 te sıra ona gelecek. Muhtemelen vetteyi shieldden başlayarak mühendislere emanet ederim ama aklımda deli sorular. Prismatic shield kassam mı kasmasam mı üç haftası var en az o kadar zamana kadar başka mühendisliklerle uğraşabilirim, tabi senin full modlu anaconda tokat manyağı yapar düz vetteyi
quote:
Yapıcam işte 2.4 te sıra ona gelecek. Muhtemelen vetteyi shieldden başlayarak mühendislere emanet ederim ama aklımda deli sorular. Prismatic shield kassam mı kasmasam mı üç haftası var en az o kadar zamana kadar başka mühendisliklerle uğraşabilirim, tabi senin full modlu anaconda tokat manyağı yapar düz vetteyi
Ben prismatic takmazdim. Iki kat agir iki kat guc cekiyor. Corvette ve Anaconda agir gemiler zaten. Prismatic ile donusun daha da agirlasacak. Zirh ve kaliteden odun vermeden manevrayi arttirmak en onemli oncelik. Yoksa o kadar iyi zirh ve silahlar olmasina ragmen gemi cok fazla hantal olursa bir anlami kalmaz dusmanin gorusunden kacamazsan hangi gemi hangi modul olursa olsun dayanamaz. Anacondalari indiren vulture'lar var ortalikta. Tek avantajlari manevra. Prismatic %15-20 daha fazla armor icin iki kat guc cekiyor ve agirlik ekliyor. degmez.
Anaconda ve Corvette'te manevra icin flight assist off yapmanin olumcul oldugu zamanlar var. O yuzden ilk is G5 dirty thrusters ve shield gen'i muhendislemek en iyi secenek. Bu iki is de power planti isitacak. Yani power planti da en yuksek sinif alip cooler power plant muhendisligi yapmak da ikinci is olmali.cooler power plant yapinca guc kaynagi miktari azalacak tabii o yuzden takilabilecek en iyi pp'i takip muhendislemek gerek. Hatta buna ragmen bile utility'de gonlunce shield booster dolduramayabilirsin pp yetmeyecegi icin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 26 Eylül 2017; 8:52:55 >
-
Çok ayrıntılı ve bilmem gereken lazım gelenleri sıralamışsın yine. Madem öyle, prismatic shield generator ü unutabilirim. Mühendislikte ilk işim corvette. Onun üzerine yoğunlaşacağım. Cutteri katır yapıp loop tradelerde 4, 5m allah ne verdiyse helalinden kısa yollu kazanç için kullanacağım. Anaconda ise seninkine yaklaşabilirsem eğer keşif amaçlı inşallah. Fakat bunlar işte çok uzun süreli oyun süreleri istiyor bakalım nereye kadar yapabileceğiz? Ayrıca bu akşam bize ne sunacaklar daha onu bilmiyoruz? Yeni silahlar modüller gelecektir bakalım güzergahı, hedeflerimizi değiştirecek mi? Tekrardan çok saol.
bu güncelleme çok sağlam bir güncelleme galiba,ps4 e gelmiş update boyutu ise 15,8GB -
Bayağı kapsamlı bir güncelleme. Değişiklikler için aşağıdaki linke bakabilirsiniz...
https://forums.frontier.co.uk/showthread.php/378706
Of be of oyunun boyutundan büyük güncelleme gelmiş kim bilir neler eklemişlerdir. Ama tabi şu üniversite yüzünden vaktim olmadığı için giremiyorum okulu uzattık zaten . Elite'in başına gömülürsem okul hayatım tamamen sona erer. Siz benim yerime oynarsınız artık ;)
Gozume carpanlar. Istasyonlara giris cikista asiri fazla scan oluyor. Illegal olaylar zorlasacak.
Galaxy map'te bir yere gittiginizde o sisteme nereden geldiginizi cizgiyle gosteriyor. Gecmis gibi yani cok iyi oldu bu iste. Loop yapanlar icin buyuk hazine oldu bu. Thargoidlere denk gelmedim henuz cunku CG yapiyorum looptayim.
Oyuna giriste yukleme suresi cok cok azalmis. Geminin turuncu turuncu donmesi yarim tur bile atmadan giriyor.
Route belirleme suresi de cok azalmis. 999ly route belirlerken bazen 15-20 saniye bekledigim olurdu. Simdi 20 bin ly uzagi route plan yapabiliyoruz ve cok kisa surede yapiyor.
Sisteme nereden geldigini gosteren gecmis route u gostermesi yalniz harika olmus yukarida yazdigim gibi. Git gel yaparken geldiginiz sistemi bulmakla ugrasmiyorsunuz gri cizgi gosteriyor geldiginiz yeri. Asik oldum bu ise ne tatli dusunmusler
Basiniza bounty aldiginizda sidewinder alip patlatmalarina izin verip bountyden yirtma olayi artik olmuyor gecmis olsun. Bu cakalligi kullandigim cok olmustu artik ne yapicaz bakalim.
Bu oyuna verilen her para fazlasiyla degiyor. Devasa bir oyun olmasini gectim her an gelisen her an buyuyen bir oyun. 2.4 de geldigine gore su ana kadar duyurulan her sey gelmis bulunuyor. Su andan itibaren duyurulacak sey ne olacak asil ben bunu merak ediyorum. Tabii ki herkes gibi ilk istegim space legs ve atmospheric planetary landing.
Horizons ile soz verilen her sey geldigine gore yeni update bir DLC olacak ve DLC demek buyuk bir yenilik demektir. Icimden bir ses su iki yenilikten en az birinin gelecegini soyluyor ama bakalim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 27 Eylül 2017; 16:27:22 >
-
-
Bu arada 2.4 ile standart PS4 grafik kalitesi dusurulmus, texture kalitesi dusurulmus. Frame rate daha stabil hale gelmis. PS4 Pro Quality mode'da grafik kalitesi yukseltilmis. Ben sirf bu oyundaki bu grafik farklari icin Pro'ya gecmistim simdi daha da acilmis fark. Anti aliasing iki versiyonda da ayni derecede. Pro'da quality mode dinamik golge sorunu da devam ediyor. Gezegendeki taslarin golgesi cizilmiyor hala, performanstan quality'e gidip gelmek gerekiyor duzeltmek icin her gezegene iniste. Duzelteceklermis bunu bakalim ne zaman duzeltirler.
Dante sende olmasan oyunu öğrenemicez adamsın.. -
quote:
Orijinalden alıntı: murat1407
Dante sende olmasan oyunu öğrenemicez adamsın..
Valla keske oyuna daha cok ilgi olsa da bilgi paylasilsa ben yabanci forumunda takilmak zorunda kaliyorum. Bu kadar detayli bir oyunu bu forumda 3-5 kisi oynuyoruz resmen :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X