Bildirim
Elite Dangerous ( PS4 Ana Konu ) (22. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Başlık ölmüş ama gömmeyi unutmuşuz ^^ bi el atın da kapatak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence hepinizin çok uzaklarda yakıtı bitti rebuy parasıda yok ve bıraktınız ondan boş buralar :)
Yarın öbür gün birbirimize ihtiyacımız olacak ayrı kalmayak ^^^
Arkadaşlar 2 yolcu aldım gemiye 800k veriyor ama görevi tam anlamadım.İstedikleri sisteme götürdüm ama şöyle bir görev daha var daha önce yapan varmı böyle bir görev
ship lost in space and stunning waterworld -
Yok ben görmedim vallah
Rank kasıp imperial courier almaya çalışıyorum ama çok yavaş artıyor outsider %42 de şuan. Boom data delivery görevlerini yapıyorum ama az artıyor. Bunun dışında ne önerirsiniz?
Beyler oyunda solucan deliği ve kara delik gibi şeyler var mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: CANBUYUK06
Rank kasıp imperial courier almaya çalışıyorum ama çok yavaş artıyor outsider %42 de şuan. Boom data delivery görevlerini yapıyorum ama az artıyor. Bunun dışında ne önerirsiniz?
Empire rank kasmanın en kolay yolu, Wu Guinagi sistemindeki Ziegel Dock ya da diğer istasyonlardan, Hıp 10716 sistemindeki Van Royen Vision istasyonuna giden sayısız boom data delivery görevleri oluyor, limit olan 20 tane görevi alıp sürekli git gel ile çok hızlı kasılıyor. Ayrıca ek paket varsa, gezegen tarama görevleri ile ciddi miktarda para ile birlikte yapılıyor ama bir süre sonra bende tarama görevleri ciddi derecede azalmıştı. -
Frontier forumunda orayı duymuştum ama gitmeye üşendim çok çok uzağındayım bi gidip bakayım. Teşekkür ettim
quote:
Orijinalden alıntı: CANBUYUK06
Frontier forumunda orayı duymuştum ama gitmeye üşendim çok çok uzağındayım bi gidip bakayım. Teşekkür ettim
Gitmeye değer bir yer. Dediğim gibi istasyona girince tüm boom dataları al, 20 tane olmadıysa, solo-online olarak çık gir yap sonra tüm görevleri bir atlama ile hedefe ulaştır. Böyle böyle sayısız görev yapılıyor çok kısa sürede. -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: crypto81
quote:
Orijinalden alıntı: Dante
quote:
Orijinalden alıntı: crypto81
2.4 güncellemesi 26 eylül de geliyormuş, hayırlı olsun
Isler kizisiyor demek
Beklemedeyiz 2.4 icin.
bizde seni bekliyoruz uzaya özlettin kendini commander
Donecegim uzaklarda kaldim bugun biraz daha geze geze yaklasayim medeniyete artik. Gemide yolcu da var isyan edecek artik :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Fed rank için ne yapabiliriz? Sothis ceos harici şöyle boom olan nereleri var bilen var mı arkadaşlar?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mylevi
Fed rank için ne yapabiliriz? Sothis ceos harici şöyle boom olan nereleri var bilen var mı arkadaşlar?
Nanomam'da ne var yoksa yardir. +++ Rep'li cok gorev var. Federasyon Headquarter'i zaten. Benim de ev sistemimdir.
Gorevden ote kesif sayfalari da guzel rep verir. Kesfe cik advanced discovery scanner ile tara her sistemi, sayfalari Federasyona bagli factionlarin control ettigi istasyonlarda sat. Ne kadar uzaklarda kesif yapip gelirsen o kadar guzel para ve rep verir sayfalar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 20 Eylül 2017; 22:34:38 >
Teşekkür ederim dante ^^ seni aramızda görmek güzel
-
Ben bıraktım bir ara sıkıldım şimdi galaksinin diğer tarafına yola çıktım soldan 4000 ışıkyılı uzaktayim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X