Bildirim
Elite Dangerous ( PS4 Ana Konu ) (20. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
Giriş
-
ayırt etmekte güçlük çekiyorum hocam :P -
Konunun butun astronomisini yok ettiniz be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
adamlar resmen gezegenin yanına sokulup scan eder gibi fotoya bakmışlar ya. daha da çekmem foto bunların nereden ne çıkaracağı belli olmuyor :P ayrıca oyun git gel 2 zıpla al 3m demeye başladı ben bu işi sevdim :) fakat başka bir yerde gördüm sanırım günlük maksimum trade yapılan yerleri yayınlıyorlardı. misal 30ly öteye git 1200 e al itemi 1900 e sat, yine oradan gelirken 400 e al 600 e sat her turn depo kabiliyetine göre milyonlar bas vs vs. soruyorum nereden buluyorsunuz bunları diye cvp vermiyorlar. ben olsam günaşırı yazarım alemin kazandığı benden çıkmayacak ya hey allam . -
quote:
Orijinalden alıntı: Mylevi
adamlar resmen gezegenin yanına sokulup scan eder gibi fotoya bakmışlar ya. daha da çekmem foto bunların nereden ne çıkaracağı belli olmuyor :P ayrıca oyun git gel 2 zıpla al 3m demeye başladı ben bu işi sevdim :) fakat başka bir yerde gördüm sanırım günlük maksimum trade yapılan yerleri yayınlıyorlardı. misal 30ly öteye git 1200 e al itemi 1900 e sat, yine oradan gelirken 400 e al 600 e sat her turn depo kabiliyetine göre milyonlar bas vs vs. soruyorum nereden buluyorsunuz bunları diye cvp vermiyorlar. ben olsam günaşırı yazarım alemin kazandığı benden çıkmayacak ya hey allam .
Eddb.io
Loop trade bolumunde istedigin sey var. Secersin istedigin sistemi git gel rotasi cizip en karli trade i gosterir.
Allah bin kere razı olsun ne diyim
60 milyonla pekte donatılacak bir gemi değilmiş Fer de lance. En az 80 şart. Satın alıp biraz kullandım 4 medium 1 huge hardpointler delik deşik ediyor gemileri. Ama tüm parçaları takamadığım için çok bi anlamı olmadı. Vulture'a geri döndüm biraz daha para kasıyım en iyisi. Aslında aklımda python var ama pek bi pahalı o ya kim uğraşacak o kadar
-
arkadaş ps4 için bu oyuna göre rehber yokmu.dün deluxe edt satın aldım daha trainingde gemiyi indiremedim kırıcam kolu :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master Willem -- 1 Eylül 2017; 1:42:10 > -
gemiyi indirebildiğin gün, yandığın gündür. ben de ilk başlarda bu ne lan bir de 140 lira para verdik buna demiştim. ve hatta ilk anlarda senin gibi rehber neyim bulamamış çıldırmıştım. şurada ingilizceye hintlilerin tamamından daha çok zarar veren kısık sesli fakat oyuna inanılmaz emek verip bildiğini herkese öğretmeye çalışan eli öpülesi bir arkadaş var. bir sürü şeyi buradan çözebilirsin. umarım yardımcı olur oyundan zevk alırsın
-
quote:
gemiyi indirebildiğin gün, yandığın gündür. ben de ilk başlarda bu ne lan bir de 140 lira para verdik buna demiştim. ve hatta ilk anlarda senin gibi rehber neyim bulamamış çıldırmıştım. şurada ingilizceye hintlilerin tamamından daha çok zarar veren kısık sesli fakat oyuna inanılmaz emek verip bildiğini herkese öğretmeye çalışan eli öpülesi bir arkadaş var. bir sürü şeyi buradan çözebilirsin. umarım yardımcı olur oyundan zevk alırsın
https://www.youtube.com/channel/UCUTVokcsbEF3VGkCacxzMjw/videos
hocam gemiyi indirdim training leri yapıyorum.fakat farkettimki trainingde oyunun milyonda 1 i anca.hiçbirşeyden bahsetmiyor mesela harita kullanımı hangi menü neye yarar vs en yüzeysel şekilde.internette birçok rehber var fakat hepsi pc için.az önce bu arkadaşı izliyordum cidden oyunun adını bile yazıldığı gibi okuyor :D :D neyse onada katlanıcaz artık.teşekkür ederim :)
-
aynısını ben de fark etmiştim. oyunu satın alırken kendisinden, kaç yıllık olduğundan ve hatta ne oldugundan bi haberdim. yeni gelecek oyunlar sekmesinde videosunu görünce çarpıldım aşık oldum ve anında ön ödemeye bastım belki de ilk defa hem de araştırmadan. sonra 27 si oldu indirdim açtım bir de ne göreyim? oyunu zaten bilenler için yapmışlar :))) alan razı veren razı şeklinde üstünkörü bir training, ananı avradını şeklinde gerçekleşemeyen landingler vs vs. oyunu tamamen youtube eşliğinde oynayarak öğrendim (daha yüzde 10 yoktur) fakat şimdi de bırakamıyorum gece 4 te yattım o da uyuya kalmışım yıldıza girip ölmüşüm şaka gibi. gemi sigortası 7m malzemeler 4, 11 kaçtı :)) umarım elin alışır kendi kendine grindingi anlar keyfini çıkarırsın -
Bende delux edition aldim daha yeni basladim ama epey karisik bakalim sonumuz hayirli olsun.
quote:
aynısını ben de fark etmiştim. oyunu satın alırken kendisinden, kaç yıllık olduğundan ve hatta ne oldugundan bi haberdim. yeni gelecek oyunlar sekmesinde videosunu görünce çarpıldım aşık oldum ve anında ön ödemeye bastım belki de ilk defa hem de araştırmadan. sonra 27 si oldu indirdim açtım bir de ne göreyim? oyunu zaten bilenler için yapmışlar :))) alan razı veren razı şeklinde üstünkörü bir training, ananı avradını şeklinde gerçekleşemeyen landingler vs vs. oyunu tamamen youtube eşliğinde oynayarak öğrendim (daha yüzde 10 yoktur) fakat şimdi de bırakamıyorum gece 4 te yattım o da uyuya kalmışım yıldıza girip ölmüşüm şaka gibi. gemi sigortası 7m malzemeler 4, 11 kaçtı :)) umarım elin alışır kendi kendine grindingi anlar keyfini çıkarırsın
bende dün gece 4 e kadar oynadım. 2 kere gemiyi patlattım ama olsun :D daha başlangıçtaki gemi olduğu için sorun yok :D
-
Paraya ihtiyacı olan varsa denesin mutlaka
Community goal'ın ticaret bölümüne katılın Chick Bara- Israel istasyonundan beryllium alıp kamadhenu- shajn market'e satın.
Type-7 ile her gidip gelmede 700bin cr kazanılıyor haberiniz olsun.
Bu aralar iş güç vs. falan derken hiç oynayamıyorum maalesef, ASP Explorer'da takılıp kaldık...
Ben aldim basimi medeniyetten 10 bin ly uzaga gittim. Hearth Nebuladan herkese selamlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 3 Eylül 2017; 23:54:29 >
quote:
Orijinalden alıntı: Dante
Ben aldim basimi medeniyetten 10 bin ly uzaga gittim. Hearth Nebuladan herkese selamlar
o kadar uzaklıkta ortam nasıl? hareket var mı? istasyonlar? gemiler? yoksa çok mu ıssız? -
quote:
İstikamet Sagittarius A sanırım...
quote:
Orijinalden alıntı: crypto81
quote:
o kadar uzaklıkta ortam nasıl? hareket var mı? istasyonlar? gemiler? yoksa çok mu ıssız?
Hicbir sey yok. Degisik gezegenler farkli manzaralar dolu. Dip dibe donen iki gezegen buldum. Indim izledim donuslerini. Muthis bir seyahat. Yasam yok canli yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X