Şimdi Ara

Elite Dangerous ( PS4 Ana Konu ) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
619
Cevap
9
Favori
18.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Harika ya bazen oyle manzaralara denk geliyorum ki oturup izliyorum gidemiyorum.

Procyon - Davy Dock semalari.
    Elite Dangerous ( PS4 Ana Konu )

Belli zaten bir yere gitmediğin. Ben konsolu açınca nasıl Overwatch'a giriyorsam, sende de her baktığımda bu açık.

Megerse boyle bir oyun ariyormusum napayim gel sen de buralar cok guzel

O rezil oyunu bile açlıktan dolayı iştahla oynayan adamız biz, gayet tabii aradığın oyun bu olacak... Aslında oyunu ben PC'de almıştım, aldığımın ertesi günü anakart patladı ve yüzünü göremedim o nedenle... Konsola da almak istiyorum da şu Commander paketi 60 dolarmış, 60 dolar da bu aralar beni bozar Hayrına üstüme atacak biri olur veya güzelinden bir primary bulursam seve seve gelirim.

TR Psn'de veya Uk'de veya herhangi avrupa Psn'de indirimde oyun kacirma 90 kusur liraya geliyor Commander edition.

NMS deme bak fenalik basti duyunca

Önceki mesajlarda gördüm de dikkat etmemişim demek ki; ben o indirimi standart versiyon için zannediyordum. Yalnız Store'da 51 lira ve Season Pass olarak gözüküyor, 90 küsür liralık Commander sürümü nerede ola ki ? 125 liraya falan geliyor bu şekilde çünkü. 90 civarı ise TR hesabıyla alırım o zaman.

Editçik:https://store.playstation.com/#!/tr-tr/oyunlar/elite-dangerous-commander-deluxe-edition/cid=EP2377-CUSA05308_00-COMMANDELUXEPACK

Burada 112 lira diyor. 90 küsür lira nerede yahu, onu bulalım da onu alayım

Bir editçik daha: Plus indirimiymiş bu. TR hesabında Plus yok, bunu nasıl yapacağız peki ?

Oyunu almak icin hesap acacaksin ya. TR den alacaksan kredi kartini ekledigin zaman Plus 14 gun deneme al bedavaya. Plus indirimi de gelecek oyle

TR den almayacaksan gift code yoluyla alacaksan diger ulke psnlere kart ekleyemedigin icin 14 gun alamiyorsun. O zaman da hesabi PS4'e ekleyip kayitli veri yonetimine gel ayarlardan. Oradan plus ikonlu olan secenegi sec. Plusin yok sana 2 gun hediye ediyim mi diyecek. Ver babacim de

Bedava Plus ile indirim geliyorsa öyle yapayım o zaman, en mantıklısı o. Şu işleri halledip müsait olunca parti atarım, anlatırsın bana oyun mekaniklerini. En ucuz nerede var, ona bakınıyorum, öyle alacağım. Yalnız şu 90 küsür lira olanı nerede var onu bir türlü bulamadım, 112 liraya alacağız herhalde

112 olani alacaksin iste Plus ekleyince o 90 kusura dusuyordu. Al da anlatirim uc bes bisey

Terbiyesiz herif üç beş anlatırım diyor ya

Bu arada o Plus indirimi ile, %10 indirimli 112 gözüküyordu Pc üzerinden. Konsol üzerinden Plus ile alırken hakikaten 98 lira gözüküyormuş. 98'e aldım yani, misler gibi.

Editçik: 16GB imiş boyutu. İyi bari 1-1.5 saate falan iner de bu gece dolanırım biraz soğuk boşlukta...

Iyi aldin ben 160a almistim.

Bu gece zor ama yarin gorunce sohbet at bana uc bes ogreteyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Harika ya bazen oyle manzaralara denk geliyorum ki oturup izliyorum gidemiyorum.

Procyon - Davy Dock semalari.

Belli zaten bir yere gitmediğin. Ben konsolu açınca nasıl Overwatch'a giriyorsam, sende de her baktığımda bu açık.

Megerse boyle bir oyun ariyormusum napayim gel sen de buralar cok guzel

O rezil oyunu bile açlıktan dolayı iştahla oynayan adamız biz, gayet tabii aradığın oyun bu olacak... Aslında oyunu ben PC'de almıştım, aldığımın ertesi günü anakart patladı ve yüzünü göremedim o nedenle... Konsola da almak istiyorum da şu Commander paketi 60 dolarmış, 60 dolar da bu aralar beni bozar Hayrına üstüme atacak biri olur veya güzelinden bir primary bulursam seve seve gelirim.

TR Psn'de veya Uk'de veya herhangi avrupa Psn'de indirimde oyun kacirma 90 kusur liraya geliyor Commander edition.

NMS deme bak fenalik basti duyunca

Önceki mesajlarda gördüm de dikkat etmemişim demek ki; ben o indirimi standart versiyon için zannediyordum. Yalnız Store'da 51 lira ve Season Pass olarak gözüküyor, 90 küsür liralık Commander sürümü nerede ola ki ? 125 liraya falan geliyor bu şekilde çünkü. 90 civarı ise TR hesabıyla alırım o zaman.

Editçik:https://store.playstation.com/#!/tr-tr/oyunlar/elite-dangerous-commander-deluxe-edition/cid=EP2377-CUSA05308_00-COMMANDELUXEPACK

Burada 112 lira diyor. 90 küsür lira nerede yahu, onu bulalım da onu alayım

Bir editçik daha: Plus indirimiymiş bu. TR hesabında Plus yok, bunu nasıl yapacağız peki ?

Oyunu almak icin hesap acacaksin ya. TR den alacaksan kredi kartini ekledigin zaman Plus 14 gun deneme al bedavaya. Plus indirimi de gelecek oyle

TR den almayacaksan gift code yoluyla alacaksan diger ulke psnlere kart ekleyemedigin icin 14 gun alamiyorsun. O zaman da hesabi PS4'e ekleyip kayitli veri yonetimine gel ayarlardan. Oradan plus ikonlu olan secenegi sec. Plusin yok sana 2 gun hediye ediyim mi diyecek. Ver babacim de

Bedava Plus ile indirim geliyorsa öyle yapayım o zaman, en mantıklısı o. Şu işleri halledip müsait olunca parti atarım, anlatırsın bana oyun mekaniklerini. En ucuz nerede var, ona bakınıyorum, öyle alacağım. Yalnız şu 90 küsür lira olanı nerede var onu bir türlü bulamadım, 112 liraya alacağız herhalde

112 olani alacaksin iste Plus ekleyince o 90 kusura dusuyordu. Al da anlatirim uc bes bisey

Terbiyesiz herif üç beş anlatırım diyor ya

Bu arada o Plus indirimi ile, %10 indirimli 112 gözüküyordu Pc üzerinden. Konsol üzerinden Plus ile alırken hakikaten 98 lira gözüküyormuş. 98'e aldım yani, misler gibi.

Editçik: 16GB imiş boyutu. İyi bari 1-1.5 saate falan iner de bu gece dolanırım biraz soğuk boşlukta...

Iyi aldin ben 160a almistim.

Bu gece zor ama yarin gorunce sohbet at bana uc bes ogreteyim

Pc'de biz de o fiyata aldık, hiç şikayet etme en azından oynadın, benim gibi uzaktan bakmakla yetinmedin aldığın oyuna

Bu akşam gelme zaten. Önce oyunun ne olduğunu bir çözeyim, gemiyi birkaç kez patlatayım, sinir olup boşa saatlerimi geçireyim, sonra anlat

• Çok kararsız kaldımda sana sorayım dedim. Elimde şuan fer de lance alacak kadar para var ama çok bi parça ekleyemiyorum. Sence almalı mıyım? Yoksa tüm parçaları takılı vulture ile devam mı edeyim?

• Ben de orta sınıf bir combat gemisi düşünüyorum. 50 milyon civarı var elimde. Fer-de-lance ya da Pyton düşünüyorum. Ama alınca fullemek ilk etapta zor olabilir. Sence hangisi düşünülebilir?

ASP Turizm ile de nereye kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 26 Ağustos 2017; 14:10:17 >
  • Hangi gemiyi alirsan al ASP'yi satma. 50 milyona ne Ferdelance ne de Python olmaz. Vulture alip A sinifi modifiye yapabilirsin.

Ferdelance + modifiye icin 80-90 milyon gerek. En azindan li yong ruiden aldiginizda Ferde + modifiye icin 60 milyonunuz yoksa girismeyin bu ise henuz.

Ferdelance bu arada cok kisa atliyor. Beni kanser etti 4A FSD. Python cok daha kullanisli onun yerine. Full takviyeli olabilecek en agir Python'um 30ly atliyordu. Ferdeden daha yavas doner ama n ne diyoruz her seyin ilaci FA Off.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 26 Ağustos 2017; 14:38:6 >
  • Scandan nasıl kaçıyoruz arkadaşlar bilen var mı? bazı müşteriler sevmiyor taranmayı

• quote:

Orijinalden alıntı: Mylevi

Scandan nasıl kaçıyoruz arkadaşlar bilen var mı? bazı müşteriler sevmiyor taranmayı

Üçgen + L1 (Silent Runing) yapıyorsun, shieldın geçici olarak kapanıyor tabi bu arada...

• Çok teşekkürler, mekana girerken mi yapıyoruz çıkarken de tarıyor eşekler herhalde her halukarda uzaklaşana kadar silent yapıcaz

• Elite Dangerous ( PS4 Ana Konu )

Şimdi bu hanım diyor ki beni LHS 199 D ye götür. Eyw bacım gittik. Sonrası? Yok. Cayır cayır yanan gezegene Bakıyoruz o da bize bakıyor. Görev emri de gelmiyor yenisi. Ne yapıcaz burada hani desem ki hatun güzel yahut arkaplan mikkemmel rahat birşeyler giyinip tadını çıkarıcaz, o da yok :(

• quote:

Şimdi bu hanım diyor ki beni LHS 199 D ye götür. Eyw bacım gittik. Sonrası? Yok. Cayır cayır yanan gezegene Bakıyoruz o da bize bakıyor. Görev emri de gelmiyor yenisi. Ne yapıcaz burada hani desem ki hatun güzel yahut arkaplan mikkemmel rahat birşeyler giyinip tadını çıkarıcaz, o da yok :(

Transactionsa bak orada spesifik bir noktaya gitmek istiyor.

LHS 199 Visitor Beacon mesela.

• Elite Dangerous ( PS4 Ana Konu )

Buldum, gittim beacona durduk öyle reaksiyon olmadı, yine gezegene gittim yanındakine. Yine reaksiyon yok. Kalakaldım öyle görev metninde değişen yok. Of. Oyun güzel de tek başına öğrenemiyorsun

Editin de editi ; X e bastım oldu. Vay babam vay anam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylevi -- 26 Ağustos 2017; 15:52:11 >
  • Engineerlari acmakla ugrasanlara sabir dilerim neler cekiyorum neler. Cok ugrastiriyor oyun ama bir o kadar da harika. Galaksiyi bu kadar efsane yapmamis olsalar, baska bir oyun olsa asla ugrasmazdim ama burada seve seve ugrastiriyor. Oyunun istedikleri cok ugrastirici seyler ama sistemleri gezegenleri kesfede kesfede yapinca cok keyifli oluyor hele ki galaksiye merakiniz varsa. Bildigin ayak isleri yaptiriyor su an ama uzayi kesfetmekle de gozumu bir guzel boyuyor.

Biri modular terminal ister. Satan yok. Nerede bulacaz. Hogh tech sistemlerde gorev odulu olarak. High tech yetiyor mu? yok. Ekonomik patlamada olacak bir de. Her gorev veriyor mu yok. Sisteme gidecen istasyonlari arayacan hangi gorev veriyor bulacaksin. Kac tane istiyor 25. Bir gorev en fazla 4 tane veriyor. Bakiyorsun gorev gereksinimi Friendly olmani istiyor. Gidiyorsun baska gorevleri yaparak rep yukseltiyorsun. Sonra bu gorevi aliyorsun. Tamamliyorsun kac tane modular terminals geldi 4 tane. Haydi yine ariyorsun odulu modular terminals olan gorevleri. Hey gidi hey. Sukur ki Anaconda var altimda da bir miktar kolaylasti oradan oraya gitmek.

Biri 500 ton madencilik yapmani ister. Alirsin refinery gidersin asteroid kaynaklarina baslarsin delmeye sokmeye. 500 ton ya. Cikar cikar bitmez.

Biri der 1 milyon cr degerinde combat bond getir bana. Gidersin CZ'de ortaligi birbirine karistirirsin.

Sonra gelir Palin der ki oyuna basladigin sistemden 5000ly uzaga git gel. Yalniz Palin'i acmak da Ram Tah'a ulasmana yardimck oluyor. Ki bu eleman da Thargoidlerle ve Ruinlerle alakali gorevler verecek. Yani oyun burada bir ilginclesmeye basliyor.

Oyun ciddi anlamda ELIT Dangerous. Bir seyleri basarmak icin cok seylerle ugrastiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 26 Ağustos 2017; 18:7:40 >

• Daha yeni açtım iki mühendisi, ilk başta bile bu ne kastırmadır dedirtiyor. Ama merak saldım. Şimdiki gemimi değiştireceğim 55m var taksicilerden birisine kasacağım o yüzden uğraşmam yeni gemi gelmeden

• çoğunlukla kargo, adam taşıma yapıyorum fakat bundan sonra oyunun çatışma rolüne de girmek isteyen biri için, kargoculuk taksicilikten elini eteğini çekmeden bir yandan da savaşacağı gemi anaconda mıdır arkadaşlar? yanisi anaconda alarak maksimum taşıma kapasitesini type 9 heavy e yaklaştırabilirmiyim? şimdi istesem type 9 alabiliyorum ama bakıyorum zıplama mesafesi anacondaya göre inanılmaz düşük savaş desen hiç yok kaçabilirse ne ala sırf hammallık. kendimi kasıp anaconda mı alsam bir müddet daha beklesem? çünkü el mecbur bir yerden sonra savaş modülünü de merak edeceğim karar veremedim bu da benim üçüncü dünya noobu sorunum ^^

Bu arada fox ve danteye çok teşekkür ederim. Yardımcı olmasanız oyundan kopup gidicez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylevi -- 27 Ağustos 2017; 2:11:0 >
  • quote:

Visi

Visitor beacon yok

Elite Dangerous ( PS4 Ana Konu )piyasada, tarattım da yok orası nasıl bulunur? Bazen

Elite Dangerous ( PS4 Ana Konu )başka yerlerde görüyordum Visitor beacon ama burada yok

Hocam resimleri çekerken üstünde sadece beyaz külot mu vardı öyleymiş gibi duruyor

• ylönen kullanıcısına yanıt
    HAHAHAHAH ibretlik tespit
  • Nereden siliniyor bu resimler acil yardım ahdushd us jdudjcjfjfhf

• Bu da bana ders olsun silmiyorum ahaha :))

Bu arada ilk kallavi ödülümü aldım 4.6m ama müşteri dünyaları gezdirdi en olmadık yerlere soktu gavur parayı veriyor ama ciğeri söküyor dedikleri bu olsa gerek ^^

• Mylevi M kullanıcısına yanıt
    Tam bir gamer sın hocam rahatına düşkünsün

Neyse ki Allah'tan külodu çıkarmamışsın yoksa konu +18 olurdu :D
  • quote:

Visi

Visitor beacon yok

Elite Dangerous ( PS4 Ana Konu )piyasada, tarattım da yok orası nasıl bulunur? Bazen

Elite Dangerous ( PS4 Ana Konu )başka yerlerde görüyordum Visitor beacon ama burada yok

anamnm hocam lütfen bu resmi benden uzak tut hocam... kaldır hocam bunu. anaaam hocam... hocam çok kötü şeyler görüyorum orda. kan görüyorum hocam... vahşet görüyorum hocam... şakak kemiğinden girmiş levye görüyorum hocam... leyve hocam... adamın şakak kemiğinden girmiş hocam..su aygırına tecavüz eden orangutan gördüm orda...

Gusam mı hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esVed -- 28 Ağustos 2017; 16:48:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.