Şimdi Ara

Elite Dangerous ( PS4 Ana Konu ) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
619
Cevap
9
Favori
18.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İçerisinde outfitting kısmı olan bir istasyona bulman lazım. Outfitting'e girdikten sonra optinal internalden yakıt deponu geliştirebilirsin.

İlk başta verilen gemi pekte iyi değil açıkçası. Onun yerine para biriktirip cobra mk3 satın almanı öneririm hatta forumda herkes bunu kullandı bende dahil:) başlangıç için çok çok iyi gemidir her istediğini yapabilirsin. Mission board kısmından boom data delivery adlı görevler var hızlı hızlı onları tamamlayarak para biriktirebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANBUYUK06 -- 19 Ağustos 2017; 17:3:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun resmen beni al diye bağırıyor fakat beceremem diye çok korkuyorum :)

Yazılanları okurken bile heyecanlanıyorum resmen.

Oyun sırf ticaret üzerine mi yoksa savaş mekanikleri falanda var mı ?
  • ylönen kullanıcısına yanıt
    Uzaya merakın varsa mutlaka almanı öneririm evet zor ama imkansız değil öğrenmesi yaparsın yani ;). Kesinlikle hayır ticaret önemli ama bunun üzerine kurulu değil. Ticaret dışında yapılabilecek onlarca aktivite var.Savaş mekanikleri olmaz olur mu hiç . En ince ayrıntısına kadar gemini modifiye edip savaşlara girebilirsin Mesela bu videoda çatışma esnasında kokpit camı kırılıyor oksijensiz kalmamak için istasyona kaçmak gerekiyor böyle güzel şeyler var :) O an ki heyecanı anlatamam. https://m.youtube.com/watch?v=1I_SS7jYQ30

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANBUYUK06 -- 19 Ağustos 2017; 17:37:10 >

• CANBUYUK06 C kullanıcısına yanıt
    Ben, başlangıç gemisi patladığı zaman para istemiyor diye oyuna alışana kadar onu kullanmayı planlıyordum. Şuan 180k civarı param var,bahsettiğin gemi patlayınca masrafı ne oluyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pissacore kullanıcısına yanıt
    19k masrafı var. Gemiye taktığın her parça bu bedeli artırır. Tabi sidewinder ilede devam edebilirsin alışana kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: CANBUYUK06

Uzaya merakın varsa mutlaka almanı öneririm evet zor ama imkansız değil öğrenmesi yaparsın yani ;). Kesinlikle hayır ticaret önemli ama bunun üzerine kurulu değil. Ticaret dışında yapılabilecek onlarca aktivite var.Savaş mekanikleri olmaz olur mu hiç . En ince ayrıntısına kadar gemini modifiye edip savaşlara girebilirsin Mesela bu videoda çatışma esnasında kokpit camı kırılıyor oksijensiz kalmamak için istasyona kaçmak gerekiyor böyle güzel şeyler var :) O an ki heyecanı anlatamam. https://m.youtube.com/watch?v=1I_SS7jYQ30

Hocam uzaya aşırı merakım var no man's sky a bile bu sebepten tahammül edip saatlerce vakit geçirdim

store da tek başına satılan bir oyun var birde ek paketleriyle beraber olan var hangisini tavsiye edersin ?

• ylönen kullanıcısına yanıt
    Commander deluxe edition'ı almanı öneririm. Şuan indirimde fiyatının 98tl olması lazım. İçinde hem normal oyun hemde horizons eklentisi var. Horizons eklentisi gezegenlere inişi sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANBUYUK06 -- 19 Ağustos 2017; 18:23:34 >
  • ASP Explorer Grade 4 ile 40ly atlayabiliyor şu an. Grade 4 üstüne FSD range upgrade Grade 5 için %3 veriyor en fazla.FSD Drive'daki modification'ı söküp yeniden direkt Grade 5 mi yapsam daha verimli olur. Grade 5 normalde %20-%50 arası bir değer veriyor. Yeni bir 5A FSD Drive'daki alıp üstünde deneme de yapabilirim...

Tabi bunlar için arsenik bulmak gerekli, o da bayağı nadir. Gezegenlerde %1.5 gibi oranlarla gördüm şimdiye kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 20 Ağustos 2017; 13:46:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxHound

ASP Explorer Grade 4 ile 40ly atlayabiliyor şu an. Grade 4 üstüne FSD range upgrade Grade 5 için %3 veriyor en fazla.FSD Drive'daki modification'ı söküp yeniden direkt Grade 5 mi yapsam daha verimli olur. Grade 5 normalde %20-%50 arası bir değer veriyor. Yeni bir 5A FSD Drive'daki alıp üstünde deneme de yapabilirim...

Tabi bunlar için arsenik bulmak gerekli, o da bayağı nadir. Gezegenlerde %1.5 gibi oranlarla gördüm şimdiye kadar...

Once G5 bikac kere dene. Yuzde 50 artis alana kadar dene. Yuzde 50 optimal mass artisi gorunce bir daha zar atip risk alma. Onu elinde tut yeni FSD satin alip onda dene. Secondary effectleri de guzel cikarsa mesela agirlik cok eklemezse filan muthis olur.

Yuzde 53 gorursen cok sanslisin
    Yuzde 55 bal akiyor
    Yuzde 56-57 imkansiz gibi.

Arsenic Deciat systeminde var. 2.6 oranli. Arsenic yine eglenceli. Asil pis olanlar digerleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 20 Ağustos 2017; 14:8:13 >

• Sen ASP Explorer'ı max kaç ly yapabildin?

Optimal mass FSD range ile direkt ilgili, Mass'da etkiliyor düşük olması yani az ağırlık olması. Integrity'nin yüksek olması da olumlu olarak etki yapıyor. Bu integrity tam olarak neye karşılık geliyor?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 22 Ağustos 2017; 1:58:48 >
  • Yahu sinir oldum, sürekli wanted gemiler supercruisedan çıkartıp patlatıyor, yük yokken bile. O çıkartırken ki minigamei nasıl başaracağız mantığı ne?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pissacore kullanıcısına yanıt
    Düşman gemileri seni tam supercruiseden çıkartmaya çalıştığı esnada karşında escape vector yazısını göreceksin mavi renkte işte gemini sürekli olarak onun üzerine sürerek kaçmaya çalışman lazım. Mavi ve kırmızı çizelgeleride görmüşsündür. Mavi yükseliyorsa kaçıyorsun demektir kırmızı yüksekliyorsa düşman seni yakalıyordur. Mantığı bu şekilde işliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: FoxHound

Sen ASP Explorer'ı maç kaç ly yapabildi?

Optimal mass FSD range ile direkt ilgili, Mass'da etkiliyor düşük olması yani az ağırlık olması. Integrity'nin yüksek olması da olumlu olarak etki yapıyor. Bu integrity tam olarak neye karşılık geliyor?...

51 ly atliyor benim ASP X

Optimal mass en onemlisi. Integrity saglamliktir, onemli degil catismaya girmeyeceksin zaten exploration ASP ile. Mass de onemli ama optimal mass guzel arttiysa mass de yukseldi diye iptal edilmez.

Cok guzel bir olay kesfettim. White dwarf yildizlarin kanatlari var goreceginiz uzere mavi mavi. Onlara en uzak taraftan girin fuel scoop takiliyken. FSD Supercharge oluyor. Yuzde 50 boost veriyor jump range e. Ama manual secmeniz lazim bir sonraki atlayisi mapten. Kanatlara cok dikkatli girin gemi hakimiyetiniz kaybolacak. Yakindan girerseniz bir de supercruisedan duserseniz kurtulamazsiniz. Uzak taraftan girin ve 5saniye falan kalin yetiyor charge olmasina. White dwarflar yuzde 50, neutron yildizlar Yuzde 300! Boost veriyor tek atlayislik. Harita yolunu bu yildizlardan olustursaniz her atlayista boost yapabilirsiniz. Yalniz neutron yildizlar medeniyet icinde cok bulunmuyor. Kesfe ciktiginizda ise yararlar. Bubble icinde white dwarflar cok var. Bir yere giderken yolu bunlar uzerinden cizmek iyi olur yuzde 50 guzel oluyor. White dwarflardan boost alinca benim ASP 76 ly atliyor mesela. Muthis olay.

• CG'lerden kafami kaldirip Anaconda'yi muhendislemeye odaklandim simdi 62ly atlama yapiyor canavar. Zaten olup olabilecek en ileri atlama mesafesi oyunda 67-70 araliginda tabii injection ve neutron star boost olmadan.

Biraz daha kafayi kirip yuzde 55 oranlari kovalamaya calisacagim G5 FSD'de. 200 deneme filan gerekecek tahminim.

Onun disinda atlamanizi onemli derecede yukseltmek icin FSD yukeltmek yetmez. Dusuk agirlik muhendisligindeki butun modulleri olabildigince dusuk agirlikta gelistirmelisiniz. Anacondanin 8D sensorleri 64 ton agirligindaydi. Utanmaz D sinifi olacak bir de 64 ne? Aldim goturdum bunu 20 tona indirttim. Gemi ucuyor simdi. Kafadan 6ly filan farketti atlamasi sirf sensorden. Simdi kesfe cikmamak icin zor tutuyorum kendimi ne bicim efsane nebulalar var hepsini bookmarkladim ama daha bu canavarla is bitmedi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 21 Ağustos 2017; 5:38:21 >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Cg'ler sinir bozucu hal almaya başladı artık sabahın 6:30 u daha hala ayaktayım yatmadım :). Asp modifiye edip keşfe çıkmayı düşünüyorum ama cg hep engel oluyor

• Anaconda'yla ilk kez gezegene inisimde oyunun gercekciligine o kadar hayran kaldim ki video aldim. Geminin gezegene inerken dinamikleri agirligi, gezegenin yercekimi vs. o kadar etkili gercekci ki. Hayranim bu oyuna.

Bu arada ilerde isinize yarayacak bir bilgi vereyim. Kesif odakli Anaconda buildi yapacaginiz zaman haliyle en hafif modulleri sececeksiniz ama Power Distributor ile isler biraz karisik. En hafif PD'yi alirsaniz boost yapamazsiniz. Anaconda cok agir bir gemi ve gezegenlerde bazi yercekimleri sizi cok zora sokacak Anacondayla. O yuzden boost'tan fedakarlik etmeyin. Boost yapabileceginiz gucu saglayabilecek olan en hafif PD 5D'dir ama tek basina yeterli degil. 5D PD aldiktan sonra bunu muhendose goturup ENG odakli G3 gelistirme yapmalisiniz. Anaconda boost yapabilmek icin 29 MJ guce ihtiyac duyuyor. 5D PD + ENG upgrade ile ancak 29'a ulasabiliyoruz. 3D denedim olmadi 3A denedim olmadi bosuna materyaller harcadim. Siz de ayni hatalara dusmeyin.

• Videoları izledim kendimden geçtim valla şahane atmosfer tam aradığım oyun.

Oyunu alacağım lakin pc icin mi alsam ps4 için mi karar veremedim. Hangisinde daha rahat oynarım bilmiyorum sizin tavsiyeniz ne olur ? fps olayını beceremedigimden pc toplamıştım bunda da savaş gibi durumlar var ayrıca tuş kombinasyonları daha rahat olur gibı pc de. 🤔

• quote:

Orijinalden alıntı: bbvdk

Videoları izledim kendimden geçtim valla şahane atmosfer tam aradığım oyun.

Oyunu alacağım lakin pc icin mi alsam ps4 için mi karar veremedim. Hangisinde daha rahat oynarım bilmiyorum sizin tavsiyeniz ne olur ? fps olayını beceremedigimden pc toplamıştım bunda da savaş gibi durumlar var ayrıca tuş kombinasyonları daha rahat olur gibı pc de. 🤔

Bence tam tersi, kontroller ile çok daha rahattır. Ps4 de göze batan bir fps sorunu hiç yaşamadım, bekleme süreleri de yok denecek kadar az. Hangi platformda daha ucuza bulursan oradan al bence, sonuçta pcye xbox kontrollerı takıp oynarsın.
  • Oyunu biraz anlatabilirmisiniz? Illa savasarak mi guclenmek gerek ? Savastan baska neler yapabiliyoruz? Online ve singleda neler fark ediyor? Genel hatlarıyla biraz ozetlerseniz sevinirim. Ps4e alacağım tam surummu alayim yoksa sadece oyunu mu?

• Alastair JR A kullanıcısına yanıt
    Savaş,keşif,ticaret bunlar ana hatları ama kendi içinde çok fazla detaya ayrılıyor anlat anlat bitiremeyiz :) Aşırı fazla ayrıntılıdır hepsi. Kaçakçılık, madencilik,ödül avcılığı,yolcu ve kargo taşımacılığı, korsanlık,keşif yapma,gemi alıp onu istediğin şekilde modifiye etmek, güçlere katılıp onların görevlerini yapmak. Pekte sınırı olmayan bir oyun yüzlerce saat sıkılmadan oynanabilecek bir yapısı var. Online'de diğer oyuncularla karşılaşabiliyorsun veya grup kurup arkadaşlarınla takılabilirsin. Tam sürüm almanı öneririm horizons gezegenlere inmeni sağlıyor bir çok yenilik ekliyor.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.