Arkdşlar babelde bandit archer robbenlerde kasarken (39 lvl ) orada giant general champon gibi yazan ELİTE die bişi yazıodu ve bana 300 vuran canavar ELİTE yazanı 900 vurdu işin kötüüs intim Allahtan ölmedim.
ELİTE'nin ne olduğunu bilen duyan gören varmı ne oluyor o canavar.
yanlış yazmışsın Bandit Archer deil Black Robber Archer olacak.
adam heyecandan ne yazdıgının farkında degil mazur görün
Elite unique'lerin yanında çıkan bir yardımcıdır yani her bir uniquenin yanında çıkar senin gordugun elite sanırsam robelerin elitesi yani o eliteyi uruchi çıkarmış ve uruchi oldukten sonra ondan kalan bir yardımcı vede sen onu bulmuşsun guzel exp gelir
ELite Uniqleri Kolay Bi Şekilde Kesmeni Engeller Onların Yüzünden Kaç Tane Uniq Kaçırmıştım
quote:
Orjinalden alıntı: _FaTaL1TY_
quote:
Orjinalden alıntı: ||Slayer||
quote:
Orjinalden alıntı: sano
Elite gören masum köylü... , koçum benim
Kimse tam bir cvp vermemiş Elite Uniq kesilirken Uniq'i korumak amacı ile çıkan moblardır Uruchi kesilmiş ordan kalmış sana denk glmiş
@||Slayer|| emreovic5 in Yazdıgını Okudunmu?
bazı arkadaşlar daha iyi anlatmış ama bende genel olarak açıklamak istemiştim
sağol fata
arkdşlar ben lord yarkan isyaturu urichi hiç görmedim siz resmşni çekip gösterirmisiniz
eed bndede çıkmıştı bi kere ujigi kesiyordum bi baktım giant kesiyim dedim üstüne bi tıkladım elite dio sonra bana 150 vuran ujigi 350 vurdu allahtan dagger+cleric tim hemen kendime buffları bastımyani bu eliteler gianttan da güçlü oluyorlar..
quote:
Orjinalden alıntı: xcarkox
Urichi Cıkmış büyük Bi ihtimal Allahtan Uruyu Görmedin Yoksa Yıkardın Forumu
eehehehe
@sanosüperrr
bari resmini çekip çerçevelettikten sonra odaya assaydın
quote:
Orjinalden alıntı: sano
Elite gören masum köylü... , koçum benim
quote:
Orjinalden alıntı: xcarkox
Urichi Cıkmış büyük Bi ihtimal Allahtan Uruyu Görmedin Yoksa Yıkardın Forumu
eskidi o imza artıkmsndede pas vermion artık konuşmuos ne zamndır :P
BRAVAAAAA!!!!!Elite görmüşünNeye benziyodu
Ya bazı arkadaşlar nie dalga geçme gereği duyuyorsunuz anlamıyorum
Burası bir paylaşım forumu deyilmi paylaşın bilgilerinizi arkdaşda öğrensin
Konuyu açan arkadaş gördüğüne pişman olmuştur,30 tane mesaj ile pata-küte girmişler. LOL
quote:
Orjinalden alıntı: sın2018
Konuyu açan arkadaş gördüğüne pişman olmuştur,30 tane mesaj ile pata-küte girmişler. LOL
+++
yazık bee..
39 lvl olup ilk daha duyman biraz garip geldi.Full kasıyon galiba kafanı kaldır bi etrafına bak
Bende 50lv de ujigilerde sonar elite görmüştümUnique sandım kaçtım bi dalim dedim bi baktım canı gitti keserim olm dedim daldım zar zor kestim herkezede yazmıştım sonar kestim diye İsy nun ne olduğunu anlayınca,kesenleri grünce,kesilmesine tanık olunca ve 57lv olunca sonarın sıradan yaratık olduğunu anladım
quote:
Orjinalden alıntı: .bedo.
39 lvl olup ilk daha duyman biraz garip geldi.Full kasıyon galiba kafanı kaldır bi etrafına bak
char benm değildi arkdş açıp bana bıraktı bende 2 yadır oyunu oynuyorum bişi paylaşalım dedik acaip taş.ağa aldığınız güya paylaşım forumu yeni bir ziyaretçi gelip konu açsa inanın soğur bidaha buraya uğramaz neys o kdarda da önemi yk siz çok bilionuz Dünyada tek site bu değil
quote:
Orjinalden alıntı: warningygz
eed bndede çıkmıştı bi kere ujigi kesiyordum bi baktım giant kesiyim dedim üstüne bi tıkladım elite dio sonra bana 150 vuran ujigi 350 vurdu allahtan dagger+cleric tim hemen kendime buffları bastımyani bu eliteler gianttan da güçlü oluyorlar..
UJİGİ elitemi
bende giant gördüm :D ama ilk ayı giantlardan gördüğmde altıma ediodum.
Sen Uruchiyi Bulmuşun Haberin Yok yada sonuna Denk Geldin