Bildirim
Elite lerde dvd drive'ı anlamak?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
BENQ DRIVE
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerkan -- 21 Ekim 2007; 13:05:32 > -
Çok teşekkür Lg imiş. şanslıyım sanırım. -
bende ay sonunda amerikadan elit almayı düşünüyorum...varsayalım benq çıktı ozaman onu söküp samsung yada hitachi dvd ile değiştirip fw lesek çalışmaz mı? -
quote:
Orjinalden alıntı: undertaker_
bende ay sonunda amerikadan elit almayı düşünüyorum...varsayalım benq çıktı ozaman onu söküp samsung yada hitachi dvd ile değiştirip fw lesek çalışmaz mı?
çalışıyor merak etme yapan yerler var atik yapıyor eğer istanbulda arıyorsan -
quote:
Orjinalden alıntı: delirotti
quote:
Orjinalden alıntı: undertaker_
bende ay sonunda amerikadan elit almayı düşünüyorum...varsayalım benq çıktı ozaman onu söküp samsung yada hitachi dvd ile değiştirip fw lesek çalışmaz mı?
çalışıyor merak etme yapan yerler var atik yapıyor eğer istanbulda arıyorsan
iyi o zaman sıkıntım kalmadı.teşekkürler
-
BenQ ile Phillps arasında ben bir fark göremedim, farkı belli eden özelliği söylebilir misiniz acaba? -
quote:
Orjinalden alıntı: mad skillz
BenQ ile Phillps arasında ben bir fark göremedim, farkı belli eden özelliği söylebilir misiniz acaba?
BenQ nun oyukları tam daire şeklinde değil, Philips'de tam daire şeklinde. -
benq daha sessiz diyorlar doğru mudur? -
@Waves özeline bakabilirsin
döküman yardımcı olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34 SRY 86 -- 21 Ekim 2007; 23:35:27 > -
Bıde pal eliteler fwlenıo mu? -
backup çalıştırıyor diye hiç bakmamıştım arkadaşlar
benim dvd toshiba-samsungun görüntüsünde
ama fw li... -
quote:
Orjinalden alıntı: sadikxp
@Waves özeline bakabilirsin
döküman yardımcı olabilir
-
quote:
Orjinalden alıntı: Ráistlin
quote:
Orjinalden alıntı: mad skillz
BenQ ile Phillps arasında ben bir fark göremedim, farkı belli eden özelliği söylebilir misiniz acaba?
BenQ nun oyukları tam daire şeklinde değil, Philips'de tam daire şeklinde.
Sağol... -
Bir sorum olacak sizlere
Bu lg-hitachi dvdrom'lar mı kaliteli yoksa samsung üretim olanlar mı birde atik elektronik fw yaparken benq dvdrom çıkarsa bunun yerine hitachi üretimi bir dvdrom mu yoksa samsung üretimi bir dvdrom mu takıyor cevaplarsanız sevinirim teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X