Şimdi Ara

Elite sonunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu 5gun önce aldim. Dun kuzenjmle tangoda milletle dalga geciyorduk. Telefon kendiliğinden kapandi. Sarjida %13 sen azdi sanirim. Şarj bitmiştir dedim sarja takdim olmadi 1saat boyunca şarj etmedi sanirim , belki daha fazla uyuduktan sonra bi ara uyandim telefon şarj oluyor sabah da actim simdi yaziyorum. Sorun ne olabilir? Sorun benden kaynakliysa bu sorunu yasayan varsa telefon isiniyorsa veya bileyim de zorlamayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Büyük ihtimalle yazılımdan tetiklenen donanımsal bir sorun olabilir. Android telefonlar zaman zaman kendiliğinden kapanabiliyor. Şarz soketinde temassızlık olabilir.Öncelikle factory reset atmayı deneyebilirsin. Attıktan sonra 7-8 gün kullanmaya devam et. Sorun tekrarlarsa direk servise yolla.
  • sorun general mobile
  • Kendinizi komik duruma düşürmeyin. General Mobile üstüne neden bu kadar çok yükleniyorsunuz? Kaç ürününü alıp kullandın allah aşkına. zamanında Samsung ,Apple, Htc vs markalarında da bu tarz sorunlar oldu hiç sesiniz çıktımı? Anlamıyorum bu ülkemin insanlarını Kendi ülkesinden çıkmış bir markayı ancak bu kadar kötüleyebilirler. Samsung pil patlamaları yüzünden kaç kişi sıkıntı çekti biliyor musun? General Mobile beğenmiyorsun madem bak bakalım aynı özellikte telefonlar başka markalarda kaç kat daha pahalı?
  • discovery kullandım arkadaşımda da elite vardı 2mizde telefonun sorunlarına 3 hafta dayanabildik ve değiştirdik.ben türk malı diye kötülemiyorum teknik destekleri 0 diye kızıyorum
  • Beddua yemis olabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon bayadir sorunsuz calisiyor dualar ise yaradi sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.