Şimdi Ara

Eljif Elmas'a Dev Talip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fenerbahçe'nin devre arasında lisansını çıkardığı Eljif Elmas'a İngiliz devi Manchester City'nin talip olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz devre arasında lisansını çıkardığı genç orta saha oyuncusu Eljif Elmas hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.

18 yaşındaki Makedon futbolcuyu bu sezon Premier Lig'de adım adım şampiyonluğa ilerleyen Manchester City'nin istediği öne sürüldü.

Ada'nın saygın gazetelerinden The Guardian'ın haberine göre City, Fener'in genç yıldızını önce rezerv takımında denemek sonra da yıllar içinde A takıma monte etmek istiyor.

Haberde ayrıca Borussia Dortmund, PSV Eindhoven ve Feyenoord gibi kulüplerin de genç futbolcuyu radarına aldığı kaydedildi.

• Satarlarsa saçma bir işe daha imza atmış olur yönetim. Bu çocuğu potansiyelinden faydalanmak için bulup getirmediler mi zaten ? Yurtdışında, iyi bir ligde, ilk 11 oynayabileceği bir takıma kiralamak en mantıklısı.
  • Copun elinde kaybolmadan firsat varken gitmeli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genç futbolcular için 3 formül var ;

1.) Oynayabileceği bir takıma kiralarsın (Örneğin Hollanda Ligine). Orada hem vitrine çıkar hem de özgüven kazanır

2.) Düzenli şekilde oynatirsin, skoru aldığın maçlarda oyuna alarak yavaş yavaş takıma monte edersin

3.) Oyuncuyu oynatacak yer bulamazsın, iyi de teklif vardır bonservisiyle satarsın.

Biz ne kiralıyoruz, ne satıyoruz, ne de oynatıyoruz. Amaç ne çözebilmiş değilim. Tek bildiğim Eljif gibi oyuncuların yedekte oturarak gelişemeyeceği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanında ahmethan ı da beleşe versinler..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eljif Elmas'a Dev Talip

Guardiola Fenerbahçe'nin genç yıldızını istiyor !

Alman basını F.Bahçeli Eljif Elmas’ın, M.City’nin hocası Guardiola’nın hazırladığı 18 yaşında transfer edilecek oyuncular listesinde ilk sırada yer aldığını bildirdi.
  • Bu yönetim ve Sir Kocaman kalacaksa çocuğun geleceği için satılmalı. Gerçi kalırlarsa benim artık çok da umrumda olmayacak...

Curling, polo, squash falan takip ederiz Aziz Y ve arkadaşları sayesinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.