Şimdi Ara

Eljif Elmas İspanya Maçı + Analiz İçerir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://vimeo.com/221457526

Kendi görüşüm henüz 17 yaşında İspanya Milli Takımı gibi dünyanın en iyi 2-3 milli takımdan birisi olan takıma karşı gayet rahat ve özellikle bana göre çok iyi seviyede olan bilekleriyle çok rahat çalım atabiliyor.Kendine güveni çok yüksek.Nasıl Cengiz bir senede 15 ettiyse buda özellikle Aykut gibi gençleride seven bir hoca ile düzenli forma şansı bulursa çok iyi noktalara gelir diye düşünüyorum.

Şimdi ise akıllarda tek bir soru;

Aykut Kocaman riske girip aslında buna risk bile denmez olması gereken bu Topal - Souza'dan vazgeçip

Topal (Souza)

Ekici - Elmas

yapabilecekmi.Bana göre yaparsa 1-2 maçını daha ayrıntılı izledim ve gerçekten rahatlıkla oynar.

Ha yapmazsada sonra gelipte şu Mbappeler , Dembeleler bizde niye yok demeyin.Çünkü buna kalıbımı basarımki bu 2 topçuda yıldız olmadan önce yani 1 sene önce bizim kulüplerde olsaydı eğer bizim çok bilmiş hocalar ilk 11'de oynatmazdı bu ikisinide.Buna eminim...

• Umarım 2. Alper vakası olmaz. 1 forvet kesin alinacak zaten bide kesin sag kanat lazim. ama bu transfer icin sag kanat almaktan vazgecildiyse söverim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bambıl bii -- 17 Temmuz 2017; 8:1:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam türk değil ve türk altyapısı yok. Alper recep salih bekleyenler rahat olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca çok koşuyor çok pres yapıyor aykut geldiğinden beri izlediğim oyuncularda buna dikkat ediyorum bize gelse ilk 11 oynar mı diye bu çocuğun oynama ihtimali yüksek çalışkan bir çocuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sommet de la montagne -- 17 Temmuz 2017; 8:7:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bambıl bii

Umarım 2. Alper vakası olmaz. 1 forvet kesin alinacak zaten bide kesin sag kanat lazim. ama bu transfer icin sag kanat almaktan vazgecildiyse söverim

Hocam eğer İsla gelirse alınmaz gibi duruyor.Ayrıca hocam ne Alperiya evet Alper çok koşar elinden geleni yaparda pas yeteneği yok fazla bunun ise zaten ana özelliği pas.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

Ayrıca çok koşuyor çok pres yapıyor aykut geldiğinden beri izlediğim oyuncularda buna dikkat ediyorum bize gelse ilk 11 oynar mı diye bu çocuğun oynama ihtimali yüksek çalışkan bir çocuk

Vallaha o özelliği bende fark ettim hocam.Ayrıca transfer konusunda herkes güçsüz vs gibi yorumlarda bulunmuş ama ben sizin gibi düşündüğüm için fiziği pek güçsüz gibi gelmedi bana.
  • Dirar kanatta surekli etkili olamaz anca alternatif olur aykutun sener dirar varken sag bek alicagini düşünmüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ispanya maçına baktım biraz full maça da, çocuk gereksiz biçimde fazla koşuyor ciğersiz diye tabir edilenlerden. baya hoşuma gitti tarzı. yönetimden beklenmeyen hamleler bunlar.
  • 40 yılda 1 doğru transfer yapıldı olur böyle şeyler bozuk saat misali
  • Çocuğun kariyeri başlamadan bitti.
  • paylaşım için teşekkürler....

normalde yani normal bi takımda bu transfer geleceğe dönük yapılırdı, bu çocuğun alınıp hollanda ligine kiralanması 2-3 yıl sonra da çatır çatır oynaması beklenirdi..
    malesef öyle bi durumdayız ki gelişim süreci devam eden bi çocuğu alıp aranan orta saha oyuncusu olarak görüyoruz...
  • Mesut özilin seneye sözleşmesi bitiyor ali koç başkanımın hediyesi olur inşallah ama dengeleri bozar diye aykut hocam veto edebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

ispanya maçına baktım biraz full maça da, çocuk gereksiz biçimde fazla koşuyor ciğersiz diye tabir edilenlerden. baya hoşuma gitti tarzı. yönetimden beklenmeyen hamleler bunlar.

Hocam bu adama bizim transfer konusunda çoğu kişi direk fiziksiz demişte bilmiyom adam hem yetenekli hem ciğersiz.Fiziği iyi gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

paylaşım için teşekkürler....

normalde yani normal bi takımda bu transfer geleceğe dönük yapılırdı, bu çocuğun alınıp hollanda ligine kiralanması 2-3 yıl sonra da çatır çatır oynaması beklenirdi..
    malesef öyle bi durumdayız ki gelişim süreci devam eden bi çocuğu alıp aranan orta saha oyuncusu olarak görüyoruz...

Hocam normalde adamı zaten City , Benfica istemiş ama büyük ihtimal gelme sebebi araya baya yakın isimler vs girmiş.Ayrıca kesin oynama garantisi vs'de istemiştir.İnşallah beklediğimiz gibi olur.
  • Videoyu komple izledim. Olumlu bir hareketini göremedim ama kumaş iyi gibi.
  • yeteneğini falan bir kenara koydum, topal, souza, ozandan farklı bir özelliğini söyleyeyim; bizim sığırlar gibi yana pas atıp olduğu yerde beklemiyor yeniden almak için opsiyon açıyor arkadaşına bu bence tam eksik olduğumuz nokta.

rvp
    stoch valbuena lens
    ekici elmas

şu kadro çok iş yapar emin olun. bu ortasaha oyunu cebinde sallar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakdet1

yeteneğini falan bir kenara koydum, topal, souza, ozandan farklı bir özelliğini söyleyeyim; bizim sığırlar gibi yana pas atıp olduğu yerde beklemiyor yeniden almak için opsiyon açıyor arkadaşına bu bence tam eksik olduğumuz nokta.

rvp
    stoch valbuena lens
    ekici elmas

Şimdi sizin aklınızda 2 soru var :
    1- kevgir nedir ?
    2- Nasil olur ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakdet1

yeteneğini falan bir kenara koydum, topal, souza, ozandan farklı bir özelliğini söyleyeyim; bizim sığırlar gibi yana pas atıp olduğu yerde beklemiyor yeniden almak için opsiyon açıyor arkadaşına bu bence tam eksik olduğumuz nokta.

rvp
    stoch valbuena lens
    ekici elmas

Hocam bari topal - ekici - elmas olsaydı
  • hala futbolu toptan anlamayan bir kazmayı ortasahaya koyunca kimsenin geçemiyeceğine inananlar var, bence bu yanlış.
  • Orlando DeJoseph kullanıcısına yanıt
    Banada Ali Koç Özil'i getirir gibi geliyor. Belli olmaz tabi.
    Eğer Aykut hoca onu da veto ederse taraftar çıldırır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.