Şimdi Ara

Elmadan nefret edicem bu gigişle :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar,bir sorunum var da umarım yardımcı olursunuz.

3gs fw 3.1.2 yüklü jb li turkcellden alınma bir iphone um var. bugun tel üzerinden cydia a girdim ve bir upgrade vardı. iphone delivery adlı programın. bende yükseltiyim dedim. yukledıkten sonra reboot device dedi, bende yeniden başlattım ki tekrar açılmadı bir daha. elma da biraz bekledikten sonra kapatıyor kendini.

blackrainle çalıştırayım dedim, rc1 vardı bende, itunes u fln kapadım arkada ne varsa, bilgisayra baglayıp calıstırdım. fakat make it rain e tıkladıktan sonra waiting for device... diyip bekliyor orda. rc3 ü de yükleyip denedim ondada olmadı.

şimdi bana yardım edebilcek biri varmı arkadaşlar :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Raizan

Selam arkadaşlar,bir sorunum var da umarım yardımcı olursunuz.

3gs fw 3.1.2 yüklü jb li turkcellden alınma bir iphone um var. bugun tel üzerinden cydia a girdim ve bir upgrade vardı. iphone delivery adlı programın. bende yükseltiyim dedim. yukledıkten sonra reboot device dedi, bende yeniden başlattım ki tekrar açılmadı bir daha. elma da biraz bekledikten sonra kapatıyor kendini.

blackrainle çalıştırayım dedim, rc1 vardı bende, itunes u fln kapadım arkada ne varsa, bilgisayra baglayıp calıstırdım. fakat make it rain e tıkladıktan sonra waiting for device... diyip bekliyor orda. rc3 ü de yükleyip denedim ondada olmadı.

şimdi bana yardım edebilcek biri varmı arkadaşlar :(

hocam bildiğim kadarıyla 3gs olanlar jb olmuyor ?? bende aldığımda denedim hala ingilizanahtarı ndan haber bekliyorum orjinal kullanıyorum şimdilik
    hergün soruyorum hatta bıktılar benden

restore yapmayı denedin mi itunes dan..?

• 3gs jb olmaz olur mu

mlyarlık progam var telefonda
  • nasıl ve hangi programla yaptın sorabilir miyim?

46. hafta üretimi ve yeni bir haftalık bir cihaz benimki?!

edit: Turkcell

quote:

Orijinalden alıntı: onux53

3gs jb olmaz olur mu

mlyarlık progam var telefonda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsgnera -- 6 Şubat 2010; 20:10:44 >
  • bunu 3 kez sordular üç kişiyede aynı cevabı verdim:D ctrl+alt+del e basıp görev yöneticisini çalıştırın ituneshelper.exe ipodservice bunun gibi itunes ve apple ile ilgili her şeyi kapatın!

bir tek AppleMobileDeviceService.exe yi açık bırakın!! bu blackrain için gerekli
  • Jailbreak yapabilirsiniz sadece 39.hafta ve sonrası üretilen 3GS'lerde her açılışta PC'ye bağlamak gerekiyor.
  • geçici çözümden haberdarım hocam sağol yine de
    bu da benim işime gelmiyor açıkçası sürekli bağla bilgisayara fln.

quote:

Orijinalden alıntı: Mert

Jailbreak yapabilirsiniz sadece 39.hafta ve sonrası üretilen 3GS'lerde her açılışta PC'ye bağlamak gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kapatmıştım zaten arkaplanda ne varsa ama fayda etmedi.
    restore yapıyım dedim, hostu değiştirip, oda olmadı gene uygun sürüm değildir uyarısı falan cıktı bu seferde.
    sonra bi değişiklik kablo ile itunes simgesi cıktı, ondan sonra blackraini calıstırdım, bu sefer yaptı, reboot yapıcak bekle falan dedi yapmadı ben kendım yaptım. gene acılmadı, bende tekrar restore denedim gene olmadı :)
    dfu moda gecerken kapatma tusunu bastıktan sonra home a bı sure daha basılıyodu, bu sefer ıkısnı bırden elımden bıraktım denedım blackraını yıne olmadı :D waitin for device dedi
    başlıcaktımki sövmeye
    yeniden deniyim derken hop açıldı telefon eskisi gibi :)
  • yenıden baslattım telefonu sımdı
    tekrar gitti...
    hadı bakalım!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert

Jailbreak yapabilirsiniz sadece 39.hafta ve sonrası üretilen 3GS'lerde her açılışta PC'ye bağlamak gerekiyor.

Benim telefonum 39. hafta ama her açılışta pc ye bağlamam gerekmiyor.
  • Kacinci hafta uretim oldugunu nerden anlayabiliriz?
  • kutunun üzerindeki serial no daki 4. ve 5. rakamlar

xxx46xxxxxx gibi
  • Tesekkurler dostum. Benim 39. haftaymis. Bu old boot room a sahibiyim mi demek oluyor? 3.1 de jailbreakli sorunsuz kullaniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megaslaughter -- 8 Şubat 2010; 13:46:17 >
  • valla o kadar anlamıyorum kardeşim ama 39 dan sonraki 3gs ler beklemede bunu kesin biliyorum JB yapılamıyor
  • Yabanci forumlar arastirdim biraz jailbreak cikmis ama MAC icin. Demek yakinda windows icin de cikar.
  • bu bilgi bir aydır var ben alalı 1 hafta oldu bekliyoruz bakalım...

quote:

Orijinalden alıntı: Megaslaughter

Yabanci forumlar arastirdim biraz jailbreak cikmis ama MAC icin. Demek yakinda windows icin de cikar.
  • Valla ben de beklemedeyim. Benim durum da garip biraz. Türkiyeden 3gs aldım bir dükkandan faturayla. Aldığımda jailbreakliydi yani unlock yapılmış da olabilir sim kilidi yok dediler ama bilemiyorum ki. Şimdi kırılabilir bir versiyon olduğu için 3.1.2 yükleyip deneyeceğim sim kilidi olup olmadığını umarım yoktur :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.