Şimdi Ara

Elo hell allah cezasını versin. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üstteki kendini beğenmiş trolleri takma lütfen... Ne demek istediğini anlıyorum. Şahsen ben nidalee alanı görünce hiç bir şey yapmadan çıkıyorum sıradan giderse gitsin puanım, en azından 30 -40dk gitmeyecek.
  • Supp nidalee kadar sacma bi champ yok karsi taraf az bucuk oynamayi biliyorsa lanede adcsini resmen tek birakiyor ward almaz ap kasar farma ortak olur bi suppun yapmasini istemediginiz her seyi yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OKUMAYIN

fail.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diyetli Tibbers -- 13 Eylül 2013; 14:49:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RvReneth

quote:

Orijinalden alıntı: heybitch

Rakip kendini aştı

Rakip destan yazdı

Rakip beşledi

• quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Dun bir arkadasim bana dert yaniyordu. Adam cidden tum roller de oldukca iyi ozellikle adc ve top da lane inde ezildigine hic sahit olmadim.
    Herneyse bu adamda silver 1 de takilip kalanlardan ve tek derdi lane inde feedlemeyen veya TF da focus yapabilen bir takim arkadasi olmayisi. Bu adam da mi oldugu yeri hak ediyor?
    Bronze belki tamamen kotu oyuncularin yeri olabilir, cunku orada 1 kisi takimi oldugu gibi sirtlayip goturur ama Silver da isler baska. Silverda Gold, Silver, Unranked ve Bronze oyuncular mevcut yani 4 ligden adamlar var ve 1000 oyun atip Gold olan ile 20 oyun atip silver olan adam ayni takima dusebiliyor, mmr gizli elo gibi zavazingolar filan hikaye. Bu kadar cok ligin bir arada oldugu bir yerde oyun kazanmak icin bilgi ve tecrubeden once sans gerektiriyor.

12-13ranked win i olanailver oyuncusuyum ne yazikki geliyor omkarsi ya o bahsettigin800vs elolu adamlar :(
    o yuzden ayda bir ranked giriyorum puan dusmesin diye

• RAKİP ERGENEKON DESTANINI BİLE YAZIP SİLDİ SİZ HALA UYUYUN :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep_Impect

Supp nidalee kadar sacma bi champ yok karsi taraf az bucuk oynamayi biliyorsa lanede adcsini resmen tek birakiyor ward almaz ap kasar farma ortak olur bi suppun yapmasini istemediginiz her seyi yapar

Abi o nidalee q tutturabiliyorsa dereye wardlarini eksik etmiyorsa (dereye blueya falan)
    kapanlarini en alttaki cift calilara diziyorsa adc sine surekli as heal basiyorsa adc olcekse one atlayip oluyorsa o adama laf edemezsin item olarak
    Tanricanin goz yasi demir solari
    Felsefe tasi ap veren gold itemi sonra sinda ap kasiyorsa o adama laf etme hakkin yok
    benim rankedlarda n yarisi nidalee ile :D 9mac attim:D
    8i win nida ile iyi bi oran bilemiyen in elinde 4v5 olan takimlar
    Bilenin elinde 5v4olur hatta 5v3

• sen hiç adc ve supla topu ezerken 5e0 dreyvın oynarken karşı takımın top taki dariusun 10 a 0 gidip sonra botu tek başına nasıp bize gang gelen khazixi beni ve supu kesmesini nalet olasıda TORLLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pweck

Bugün sinirden duvarı yumruklayıp elimi morarttım.Bu oyun yüzünden sinir hastası oldum.Oynaması zevkli güzel bir oyun ama bu tür varlıklar gelincede elinden bişey gelmiyo hani böyle adamların baseyi kesmesini bekliyosun o derece :/

yeni hesap açıp oyun taşıyabilen bi şampiyonla oynamanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

quote:

quote:

Rakip kendini aştı

Rakip destan yazdı

Murat Kosova'nın ses kulağımda yankılandı birden

Neyse ki İnglizce oynuyorum [An enemy is legendary ]

team fortress havası veriyor

• ben de sezon 1'de pek oynamadığımdan silverdım sanırım 5-6 oyun atmıştım bilmiyorum.sezon 2.2k mı ne bitirdim diamond.şu an diamond 1 40 50 puanlardayım.şimdilik tabe.tryi saymıyom zaten ip kasmak için girip de challenger olan tek kişiyim.fak yu
  • quote:

quote:

Rakip kendini aştı

Rakip destan yazdı

BURAYA KADAR

• karşındakini yenemiyorsan yani karşı takımdaki senin seviyendeyse zaten bulunduğu ligi, hadi bilemedin 1-2 division üstünü hak ediyosundur zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Response-

Kırdığım bir kulaklık var son 3 oyunumda çok iyi oynadım takıma kill bıraktım ama hepsi 8 er kere ölmüş , 60 puanı çöpe attı şerefsizler.. 20 puan gelse çıkacağım ama 10 puan geliyo gidince 25 gidiyor. hak ettiğim yerde değilim yeni sezonu bekliyorum, Ayrıca her laneyide iyi oynuyorum

yeni sezon gelşee ne olacak?

• Duo girmeden low eloda oyun tasimak zordur sizin kafanizda birisi olmak zorunda takimda 1 kiside size ayak uydurursa kazaniyorsunuz bir sekilde. İyi bir arkadasiniz yoksa sansa ihtiyaciniz var veya daha fazla oyun oynamaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: 38derece

quote:

Orijinalden alıntı: -Response-

Kırdığım bir kulaklık var son 3 oyunumda çok iyi oynadım takıma kill bıraktım ama hepsi 8 er kere ölmüş , 60 puanı çöpe attı şerefsizler.. 20 puan gelse çıkacağım ama 10 puan geliyo gidince 25 gidiyor. hak ettiğim yerde değilim yeni sezonu bekliyorum, Ayrıca her laneyide iyi oynuyorum

yeni sezon gelşee ne olacak?

elolar sıfınlanacak
  • rakip aman vermiyor
  • Rakibe gelmiyo dimi bunlar hiç hepsi seni buluyo

• Bir o kadar da adc var. Mainim solo ama bazen kimse seçmiyor diye supp oynuyorum. Supp rune da var herolarım da. Direk supp alıyorum yani.
    Adc mal gibi oynayınca mecbur sen de bırakıyorsun supportluğu ve kasmaya çalışıyorsun. Son vuruş nedir bilmeyen adamlar ADC diye inliyolar pick ekranında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

quote:

Rakip kendini aştı

Neden bilmiyorum gülme tuttu bu mesajı görünce

Elo hell allah cezasını versin.

+1

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.