Şimdi Ara

Elo hell allah cezasını versin. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Polydos

quote:

Orijinalden alıntı: Im Legend !

nidalee supp hakkiyla oynayanda var. karsi adcnin canini yaridan az birakuyor bende gidip kesiyorum först bladdd.

/>

üstteki ile ayni anda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Polydos

quote:

Orijinalden alıntı: Im Legend !

nidalee supp hakkiyla oynayanda var. karsi adcnin canini yaridan az birakuyor bende gidip kesiyorum först bladdd.

/>

yalnız gerçekten bazıları iyi yapıyo :) (50 de 1 felan heralde oran :D)

birde jarvan sup çok iyi oluyor. 6 levelden sonra adc fazla pushlarsa mide gank ^_^

---
    konuya gelirsek o cı tecrübeyi dün ilk kez yaşadım :) top 4 6 2, jungler 2 7 2, mid 2 8 2, adc 5 5 4 (bir türlü dinlemedi inatçı herif), "rakip destan yazdı" ve "rakip seriye bağladı" sesleri oyundan hiç eksik olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BusterBaroN -- 13 Eylül 2013; 9:39:43 >

• Ozur dılerım ama kısısel gorusum belırtmeden edemıcem.Sılver ve bronzedan cıkamıyan orayı hakedıyordur bahanesı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goliath453

hep supplardan yakınmışsın o zaman sen supp oyna o zaman herşeyin daha kolay olduğunu göreceksin ben bronze2 den gmüş 3 e supp oynayarak çıktım

edit:http://www.lolking.net/summoner/tr/752648

Yanındaki adc mal olunca nasıl kazanacaksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hooliqan35

quote:

Orijinalden alıntı: goliath453

hep supplardan yakınmışsın o zaman sen supp oyna o zaman herşeyin daha kolay olduğunu göreceksin ben bronze2 den gmüş 3 e supp oynayarak çıktım

edit:http://www.lolking.net/summoner/tr/752648

Yanındaki adc mal olunca nasıl kazanacaksın?

duo giriyosun oluyo bitiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: -Response-

Kırdığım bir kulaklık var son 3 oyunumda çok iyi oynadım takıma kill bıraktım ama hepsi 8 er kere ölmüş , 60 puanı çöpe attı şerefsizler.. 20 puan gelse çıkacağım ama 10 puan geliyo gidince 25 gidiyor. hak ettiğim yerde değilim yeni sezonu bekliyorum, Ayrıca her laneyide iyi oynuyorum

Sen ağlama qnq sen ağlama

• quote:

Orijinalden alıntı: -Kratos-

quote:

Kırdığım bir kulaklık var son 3 oyunumda çok iyi oynadım takıma kill bıraktım ama hepsi 8 er kere ölmüş , 60 puanı çöpe attı şerefsizler.. 20 puan gelse çıkacağım ama 10 puan geliyo gidince 25 gidiyor. hak ettiğim yerde değilim yeni sezonu bekliyorum, Ayrıca her laneyide iyi oynuyorum

qnq o 60 puanın yarısını seninle almıştık şimdi 2 puanım kaldı

• bende ordayım yapıcagın şey her mac lane'ini kazanıcaksın böylece macların %60ını kazanırsın normal şartlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: heybitch

Rakip kendini aştı

Neden bilmiyorum gülme tuttu bu mesajı görünce

Elo hell allah cezasını versin.
  • Orayı hakediyosun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Kratos-

quote:

qnq o 60 puanın yarısını seninle almıştık şimdi 2 puanım kaldı

İşte bunlar hep ben

• Elo hell diye bir şey yok emin ol Bende hep yenilgi felan alıyordum Bronz dayken, Elohell deyim diye kendimi avutuyordum aynı senin gibi. Sonra takımı taşımaya çalıştım, bana düşen rol neyse onu aldım, jungle oynadım. 20 farkla kaybettiğimiz oyunları takımla anlaşarak kazandık. Sen Elohell' deyim diyorsun ama iş sende bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agathocles of Syracuse -- 13 Eylül 2013; 11:45:26 >
  • gold5 oldum 1 el atam dedim jungle ım soloda vlad var girdim kule altına adamı aldık vlada bır baktım kuleyle 1v1 atıyo tabi öldü score karşı takıma yazıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: RvReneth

quote:

Rakip kendini aştı

Rakip destan yazdı

Murat Kosova'nın ses kulağımda yankılandı birden

Neyse ki İnglizce oynuyorum [An enemy is legendary ]

• Bu kadar allahın cezası veletle geçinilmez. Allah belasını versin alayının. Yemin ederim sinir krizi geçiricem. Satıcam hesabımı kurtulucam gidicem guild wars 2 ye başlıycam böyle boş oyunlarla vakit kaybetmeyin.
  • Karşıyı da öyle adamlar dolduruyor onlardan farklı olanlar zaten çıkıyor elo hellden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RvReneth

quote:

Rakip kendini aştı

Rakip destan yazdı

Rakip ıssız acun
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Dun bir arkadasim bana dert yaniyordu. Adam cidden tum roller de oldukca iyi ozellikle adc ve top da lane inde ezildigine hic sahit olmadim.
    Herneyse bu adamda silver 1 de takilip kalanlardan ve tek derdi lane inde feedlemeyen veya TF da focus yapabilen bir takim arkadasi olmayisi. Bu adam da mi oldugu yeri hak ediyor?
    Bronze belki tamamen kotu oyuncularin yeri olabilir, cunku orada 1 kisi takimi oldugu gibi sirtlayip goturur ama Silver da isler baska. Silverda Gold, Silver, Unranked ve Bronze oyuncular mevcut yani 4 ligden adamlar var ve 1000 oyun atip Gold olan ile 20 oyun atip silver olan adam ayni takima dusebiliyor, mmr gizli elo gibi zavazingolar filan hikaye. Bu kadar cok ligin bir arada oldugu bir yerde oyun kazanmak icin bilgi ve tecrubeden once sans gerektiriyor.

Klavyene sağlık

• lütfen susun artık.İyi oyuncu olupta elohelldeyim diye ağlayan 1 kişiye denk gelmedim

https://sites.google.com/site/cruzerthebruzer/elo-chronicles
  • rankedda 2 tarafında inblerin 3de yok bizden 3 kişi çıktı 2 kişi 5vs2 girdik tfyi çevirdiysem seninde feedleyenleri taşıyan rolde olacaksın alıyorum mordeyi topa karşı adc feedlesin diye dua ediyorum np

not:oyunların %90'ı dua etmeme gerek kalmıyor kanıtlanmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vexilloid -- 13 Eylül 2013; 13:24:23 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.