Bildirim
Elo Hellden kurtuluyorum !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tek başına gir ve jungle oynamaya davet et. Hakettiğin yere çıkarsın :) -
SoloQ jungle oynamaya devam et. Kendin taşıyıp rahatça çıkarsın. -
Silver bronze'dan daha kötüquote:
Orijinalden alıntı: Kru3gerBey
SoloQ jungle oynamaya devam et. Kendin taşıyıp rahatça çıkarsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: KingSchultz
Silver bronze'dan daha kötü
+1 -
Evelynn ve hecarim oyunu taşıyor doğru ama adc kötü olduğunda yapıcak pek fazla birşey kalmıyor ne yazık ki
EDİT : Evelynn gang etkili demek istedim cünkü pembe vard atan yok olsa bile oyun başında 1 tane
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endişeli_Panda * -- 26 Haziran 2013; 22:43:20 > -
Silver v oldum yine aynı değişen birşey yok yani -
Bende orası düzgündür sanıyordum .
Küfür eden varmı ana bacı orda ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Endişeli_Panda *
Evelynn ve hecarim oyunu taşıyor doğru ama adc kötü olduğunda yapıcak pek fazla birşey kalmıyor ne yazık ki
EDİT : Evelynn gang etkili demek istedim cünkü pembe vard atan yok olsa bile oyun başında 1 tane
solo q girdim diamond oldum sende de o potansiyel var en az gold olursun bu gidişle jungle olarak tavsiyem sana normal oyunlarda hiç ezilmeyip oynadığın herolar vardır onlarla ranked gir hiç bir zaman milletin gazına gelme bilmediğin hero alma -
zannediyorki silver olunca başka bir boyuta geçiyor oyuncularquote:
Orijinalden alıntı: FANTE SENPAIquote:
solo q girdim diamond oldum sende de o potansiyel var en az gold olursun bu gidişle jungle olarak tavsiyem sana normal oyunlarda hiç ezilmeyip oynadığın herolar vardır onlarla ranked gir hiç bir zaman milletin gazına gelme bilmediğin hero alma
Alıntıları Göster
-
silver kesınlıkle daha kötü buna emin olabılırsin bronz 1 de çırpınan kazanmak ısteyen kişiler var ama şansa bala silver olan ınsanlar orayı sana zindan edıcektir şuan bende silver 5deyim ama şansım dönüyor gibi artık 20 lp gelmeye başladı bı kaç kez seriye çıktım sezon sonuna kadar gold olmayı planlıyorum saygılar.quote:
Orijinalden alıntı: NDS
zannediyorki silver olunca başka bir boyuta geçiyor oyuncular
Alıntıları Göster
-
benim kurtarıcımda kha %% win rate var yaklaşık 20 oyundan -
silverda çıkma değil goldda bile noob var onlar her yerdequote:
Orijinalden alıntı: Holy Templar
quote:
Orijinalden alıntı: Fulctrum
quote:
+1
+1 -
quote:
Orijinalden alıntı: WuFuu5
Silver v oldum yine aynı değişen birşey yok yani
+yanyatmışsekiz -
evelynn ile çok rahat taşıyabilirsin trdeki çoğu silver-bronz oyuncusu pink ward almıyor evelynn karşısına ve o ne lağğğ falan diyorlar ve gg.quote:
Orijinalden alıntı: Holy Templar
quote:
+12322132312314534 -
İlk defa konum trollenmedi. -
Gold olmadan normal oyunlar baslamiyor ne yazik ki :(quote:
İlk defa konum trollenmedi. -
quote:
goldda silverdan kötü
Benzer içerikler
- işaretçi hassasiyetini arttır
- lol herkesi susturmak
- pre ne demek
- lol oyna butonu çalışmıyor
- pre isimleri
- riot mmorpg
- lol kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X