Şimdi Ara

Elo yukseltmem lazim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler elo hakkında bişey sormak istiyorum 3w 5 lostum var şu an tahmini olarak elom kaçç elo hell dediklerimi bumu? birde normal game eşleşmesinde elonun etkisi varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hankk

beyler elo hakkında bişey sormak istiyorum 3w 5 lostum var şu an tahmini olarak elom kaçç elo hell dediklerimi bumu? birde normal game eşleşmesinde elonun etkisi varmı

tahmini elon kaç bilmiyorum 2 maç daha yaparsan elon ortaya çıkar.elo hell denen şeyde top ratingten düşük kalıp "ladder" dediğimiz sisteme giremeyen oyuncular. yani 1200 ve altı . ancak 1260 a kadar çıkıp 1000 lere düşüp tekrar çıkmaya çalıştığında 1260 ı geçmen lazım merdivene girmek için(sanırım böyle)
  • salı - çarşamba günleri ranked oynamamaya özen göster. farm yap bot lane de isen kesinlikle farm yap midde veya solotopta rakibi harasslayabilirsin ama ad carry oynayarak farm yapıp bf swordu erken almanın cok buyuk avantajı var
  • Sizinle birlikte ilk normal game atalim bir kac oyun birbirimizi begenirsek duo veya 5 kisi gireriz kabul?
  • bu forumdaki herkes iyi oynuyor dostum zaten.Söylemesen de olurdu.
  • Az once sanirim sorun yavastan halloluyor diye dusundum cunkuu vayne ile ranked 10/1/8 oynadim triple attim mutluyum sorun yavastan hallolur benim insallah
  • Ben de elohelldeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: !to live is to die!

Ben de elohelldeyim

güzel hort
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.