Şimdi Ara

Elo yukseltmem lazim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet dostlar baslikta soyledigim gibi elom cok dustu iyi oynadigimi dusunuyorum ama bu troller yuzunden ranked giremez oldum Vayne ve Xin Zhao ile gayet iyiyimdir Kog'Maw ile iyi bi takim varsa yanimda garanti win olur ekleyin bir ara atalim. Nick:HeadHunterII Server:EU West

• Bunu seni kırmak veya üzmek için söylemiyorum fakat ciddi anlamda farm yapma eksikliğin var.Match historyne baktım 30 kill aldıgın maçta 122 minion kesmişsin vayne ile ve 200 creep kestigin maç yok historynde.Farm oyun kazandırmaz fakat kazanılmasında çok büyük katkısı bulunur.Farmını geliştirirsen elonu yükselticeğinden hiç şüphem yok skorların gayet iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petibör -- 18 Aralık 2011; 12:30:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Petibör

Bunu seni kırmak veya üzmek için söylemiyorum fakat ciddi anlamda farm yapma eksikliğin var.Match historyne baktım 30 kill aldıgın maçta 122 minion kesmişsin vayne ile ve 200 creep kestigin maç yok historynde.Farm oyun kazandırmaz fakat kazanılmasında çok büyük katkısı bulunur.Farmını geliştirirsen elonu yükselticeğinden hiç şüphem yok skorların gayet iyi.

Cok tesekkurler tavsiyen icin ama bazen oyle troller geliyor ki yani inanilir gibi degil benim 3 eksigim var bu oyunda solo top jungle ve farm bot veya mid benimse botta yanimda iyi birinin olmasi ile iyi oynayabiliyorum.
  • Vayne - Xin - Kogmaw demişsin bence biraz daha farklı karakterlere yönel ve farmını - last hitini geliştir öyle ranked oynamaya başla. En azından 1-2 support, 1-2 ap carry filan oynayabil ve iyi bir şekilde farm yapabil. Takımına troller her zaman gelecektir ama çok aşırı troll olmadıktan sonra onları taşıyabilmen kolaylaşacaktır dediklerimi yaparsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drake_

Vayne - Xin - Kogmaw demişsin bence biraz daha farklı karakterlere yönel ve farmını - last hitini geliştir öyle ranked oynamaya başla. En azından 1-2 support, 1-2 ap carry filan oynayabil ve iyi bir şekilde farm yapabil. Takımına troller her zaman gelecektir ama çok aşırı troll olmadıktan sonra onları taşıyabilmen kolaylaşacaktır dediklerimi yaparsan.

Brand-Malzahar-LeBlanc ta iyi oynarim support anca taric oynayabiliyorum aynen last hitimi gelistirecem zaten orayi anladik :D
  • Iyi oynayan adam her türlü yükselir bahane bulmayın şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIIKurtIII

Iyi oynayan adam her türlü yükselir bahane bulmayın şimdi.

Gel beraber oynayalim anla ne demek istedigimi ok?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün smurfümle ranked atayım dedim. Full solo top champion üzerine kurulu bir account yapmıştım smurfü. 3. pick bendim. 2. pickteki adam dışında herkes ne alacağını söyledi takımı belirledik. 2. pickteki adama da ad carry kaldı. Sorduk cevap vermedi. Ben de solo top trundle oynayacaktım. Pick sırası gelince direk seçip lockladım. Adam da instalock jungle master yi seçti. Takımdaki herkes adama sövmeye başladı ama kimse çıkmadı aksine diğer 4 ümüz de smite aldık. Herkes trollledi. Ryze ad gitti. Ben trundle a ad carry build falan kastım. İlk 10 dakika 0-10 yeniliyorduk. Tabi kimse umursamıyordu oyunu. Sonra ben bot lane'e gank gelen gp ve bot lanedeki cait-sona yı turret yardımı ile tek başıma kesince millete bir şevk geldi. 0-10 dan 17-10 a çevirdik. ilk 10 dakika 0-4 ken 22. dakikada 8-4 yaptım. Adamlar tfleri kaybedince surrender atmaya başladı. 2. surrenderda da kabul ettiler.

Özet : Her trollün içinde bir yenme isteği vardır. Mühim olan onu ortaya çıkarmak.

• Xin ile iyi ile yükseltiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Bone Walker

Bugün smurfümle ranked atayım dedim. Full solo top champion üzerine kurulu bir account yapmıştım smurfü. 3. pick bendim. 2. pickteki adam dışında herkes ne alacağını söyledi takımı belirledik. 2. pickteki adama da ad carry kaldı. Sorduk cevap vermedi. Ben de solo top trundle oynayacaktım. Pick sırası gelince direk seçip lockladım. Adam da instalock jungle master yi seçti. Takımdaki herkes adama sövmeye başladı ama kimse çıkmadı aksine diğer 4 ümüz de smite aldık. Herkes trollledi. Ryze ad gitti. Ben trundle a ad carry build falan kastım. İlk 10 dakika 0-10 yeniliyorduk. Tabi kimse umursamıyordu oyunu. Sonra ben bot lane'e gank gelen gp ve bot lanedeki cait-sona yı turret yardımı ile tek başıma kesince millete bir şevk geldi. 0-10 dan 17-10 a çevirdik. ilk 10 dakika 0-4 ken 22. dakikada 8-4 yaptım. Adamlar tfleri kaybedince surrender atmaya başladı. 2. surrenderda da kabul ettiler.

Özet : Her trollün içinde bir yenme isteği vardır. Mühim olan onu ortaya çıkarmak.

Senin suçun işte. Biraz kill bıraksaydın kazanırdınız.

• Singed oyna
  • Mümkün olduğunca 2 kişi girin, ad carry-sup oynayın arkadaşınla. Vayne-Janna idealdir bence, çok rahat taşırsınız oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R1D1

quote:

Orijinalden alıntı: T-Bone Walker

Bugün smurfümle ranked atayım dedim. Full solo top champion üzerine kurulu bir account yapmıştım smurfü. 3. pick bendim. 2. pickteki adam dışında herkes ne alacağını söyledi takımı belirledik. 2. pickteki adama da ad carry kaldı. Sorduk cevap vermedi. Ben de solo top trundle oynayacaktım. Pick sırası gelince direk seçip lockladım. Adam da instalock jungle master yi seçti. Takımdaki herkes adama sövmeye başladı ama kimse çıkmadı aksine diğer 4 ümüz de smite aldık. Herkes trollledi. Ryze ad gitti. Ben trundle a ad carry build falan kastım. İlk 10 dakika 0-10 yeniliyorduk. Tabi kimse umursamıyordu oyunu. Sonra ben bot lane'e gank gelen gp ve bot lanedeki cait-sona yı turret yardımı ile tek başıma kesince millete bir şevk geldi. 0-10 dan 17-10 a çevirdik. ilk 10 dakika 0-4 ken 22. dakikada 8-4 yaptım. Adamlar tfleri kaybedince surrender atmaya başladı. 2. surrenderda da kabul ettiler.

Senin suçun işte. Biraz kill bıraksaydın kazanırdınız.

Kazanmışlar zaten.

• xin zhao nedir aga.papaz ederler adamı rankedda
  • quote:

Haklı, 3 fail ile beraber oynasa bile kazanır çünkü insan değil, çünkü riot ona +10 raptor vermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1542

quote:

Haklı, 3 fail ile beraber oynasa bile kazanır çünkü insan değil, çünkü riot ona +10 raptor vermiş.

Her maç gelmiyor malesef 3 kişi birden.Bir sana gelir bi karşıya gelir 2 sana gelir 3 karşıya gelir öyle öyle kasarsın oyunu senin taşıman lazım hiç kimseye taşıyamayacak ise he
  • Beyler bana hero tavsiyesi verin demedim ki gelin benle beraber girin dedim :D
  • quote:

Takımındaki biri aşırı derecede trollüyor, doğar doğmaz karşıya ölüyor. Ne yapacaksın buna? Daha geçenlerde karşıma geldi 1200'lerde, Kassadin doğar doğmaz Fizz'e ölüyordu AD itemi çıkmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Takımındaki biri aşırı derecede trollüyor, doğar doğmaz karşıya ölüyor. Ne yapacaksın buna? Daha geçenlerde karşıma geldi 1200'lerde, Kassadin doğar doğmaz Fizz'e ölüyordu AD itemi çıkmıştı.

Olabilir aynı şekilde karşıda da öyle şeyler olacak olmayacak demedim dün 4v5 yaptık support almadı sonra dedi "i hope you lose noobs" falan küfretti çıktı last pick support almayacak da ne alacak support eksik idi.Sonuçta kazandık,bazen öyle oyuncular oluyor ki o oyuncu çıksa oyundan gene kazanabilirsin o derece.Şans işi de bu oyun.Kazanmak istiyorsanız güvendiğiniz biriyle duo girin ki ben güvenemediğimden giremiyorum.He elbette elo bu hem yükselir hem alçalır 2 hafta önce falan 150 düştüm şimdi toparladım gene aynı.

• Cenabet girme yeter.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.