Şimdi Ara

Elon Musk geri adım attı: Twitter’ı satın alıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elon Musk geri adım attı: Twitter’ı satın alıyor

Bahar aylarında Twitter’ı satın alma hamlesi yapan ancak bot hesapları bahane ederek vazgeçen milyarder dünyasının şımarık çocuğu Elon Musk, işin mahkemeye taşınmasına sebep olmuştu. Duruşmalar başlamadan geri adım attı.

Twitter konusu sil baştan

Aylardır satın alma sürecini adeta süründüren Elon Musk duruşmaların başlamasına iki haftalık bir süre kala aniden karar değiştirdi. Teklifi yaptığı ilk güne geri dönerek görüşmelerin yeniden başlamasını talep etti.

Ayrıca Bkz.Twitter yeni bir video düzeni deniyor

Gelen bilgilere göre ünlü isim yine 54.20$ hisse başı fiyat teklifi ile görüşmeleri sürdürecek. Haber sonrasında Twitter hisseleri işleme kapatıldı ancak yeniden açıldığında yüzde 22 arttı ve 50$ seviyesine yükseldi.

Elon Musk’ın neden böyle bir hamle yaptığı bilinmiyor ancak ortada halen çözülmemiş bir bot hesap sorunu var. Musk yine bu konuyu öne sürecek mi yoksa Twitter yönetiminin sağladığı verileri yeterli bulacak mı merak konusu.

Kaynak:https://www.engadget.com/elon-musk-tells-twitter-he-wants-to-go-ahead-with-original-deal-report-says-162328496.html

• Dünyanın en büyük manipülatörü. Twitter hisseleri düşükken hisselerini alıp sonra Twitterı alacağım haberi ile hisseyi tavan yaptırdı. Sonra yarısı bot hesap ben bunu almam diye hisselerini satıp hisseyi tekrar taban yaptı. Şimdi tekrar alabilirim diye hisse alıp hisseyi bir günde yüzde 22 tavan yaptı. Bu şekilde piyasadan kendine dört roketlik dolar daha topladı. Nasılsa hesap soran yok ve yaptığı yasal kaypaklık:)) Doge coine ne olduğunu anlatmaya gerek bile yok. Şimdilik açılan şemsiyeyi çıkartmakla meşgul coindaşları.
  • Hisse al-sat yaparak Twitter'ın parasını çıkardı demek ki.

• Yarın sabah kalkıyor "almıyorum işte"

• Bu adama manipülatörlük yaptığı için büyük ceza kesmeleri lazım. Piyasayı manipüle ediyor. Sepekülatör aynı zamanda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • almak için üstüne para ister şimdi bu :)

• Bu ne ya böyle şey mi olur çocuk oyuncağı mı bu

• Dünyanın en büyük manipülatörü. Twitter hisseleri düşükken hisselerini alıp sonra Twitterı alacağım haberi ile hisseyi tavan yaptırdı. Sonra yarısı bot hesap ben bunu almam diye hisselerini satıp hisseyi tekrar taban yaptı. Şimdi tekrar alabilirim diye hisse alıp hisseyi bir günde yüzde 22 tavan yaptı. Bu şekilde piyasadan kendine dört roketlik dolar daha topladı. Nasılsa hesap soran yok ve yaptığı yasal kaypaklık:)) Doge coine ne olduğunu anlatmaya gerek bile yok. Şimdilik açılan şemsiyeyi çıkartmakla meşgul coindaşları.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir hayalim vardı dünyayı tokatladim. Elon Musk hayatının özeti. Günümüzün Edison'u Elon Musk. Bir de Mars projesini yaparsa 100 sene sonra tarih kitaplarında müthiş biri gibi anlatılacak tıpkı Edison gibi.

• yunusbeen kullanıcısına yanıt
    Adamın yaptığı manipülasyon değil spekülasyon bence. Dünyada ticari spekülasyon bir suç olarak görülmüyor.
    Örnek vermek gerekirse "Twitter hisseleri ben alırsam iki katına çıkar" derse manipülasyon olur çünkü bir vaatte bulunarak insanları hisse satın almaya teşvik ediyor." Ama ben "Twitter ı satın alacağım" derse ve insanlar bu yüzden hissenin artacağını düşünerek twitter hissesi alırlarsa yaptığı iş spekülasyon olur ve ispatlanamayacağı için yasaldır.

• monacomen kullanıcısına yanıt
    adam manipülasyon değil spekülasyon yapıyor. Hiçbir konuşmasında ben Doge coin aldım siz de alın dediğini duyamazsınız. deseydi manipülatör olurdu. Yaptığı şey spekülasyon, ben aldım diyor veya ben sattım diyor kimseye al-sat tavsiyesi vermiyor. Yaptığı şey etik olarak tartışılabilir fakat suç teşkil etmez.

• tamamen tırnakcı bir yeğen

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tvitterin sahipleri elon mask almıyor diye olayı mahkemeye taşıdı nasıl bir elden çıkarma şekli nasıl bir iteleme şekli elona bu kazık büyük gelecek.

• Adamın kafası çalışıyor.Bu adam kapasitesini tam kullanmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan zenginlik ne güzel şey anasını satayım millet beni de satın al diye uğraşıyor.

• Boşuna dünyanın en zengin adamı değil.

• Yine vazgeçerse amma gülerim

• monacomen kullanıcısına yanıt

Ben Doge yatırımcısıyım, anlat hele ne olmuş Doge'ye? Engin bilgilerinden yararlanmak isterim.

• denn.zent D kullanıcısına yanıt

Mağaranızdan çıkıp bakarsanız görürsünüz ne olup ne olmadığını. Yatırım derken bayağı yatırmışlar.

Elon Musk geri adım attı: Twitter’ı satın alıyor
  • Bu nasıl üslup? Aynı üslup ile cevap versem şikayet edeceksin... Bu arada bilgin olsun seviyene düşüp seni şikayet etmedim.

BTC, ETH, Dash, LTC... Hangisinin grafiğine baksan aşağı yukarı aynı. Çok daha da düşecekler belki? Zaten ayı sezonunda beklenen şeyler...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.