|
Elon Musk’ın 25 bin Twitter abonesi bulunuyor: Peki Musk, bundan ne kadar kazanıyor?
-
-
Ne alaka ki millet veriyor dünyanın en zenginine para anlamadım ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
daha fazla görünürlük falan.
bununla ilgili kodlar yayınlanıp böyle bir sonuca ulaşılmıştı.
-
Kafayi siyirmis insalar
-
Bizde arkadaşlarla WP grubundan adamın zenginliği hakkında çenemizi yorarken bazı veriler ortaya koyduk. Elon'un görünen serveti 175 Milyar USD yani yaklaşık 1.750 ton (100$'lık banknottan) ağırlığında para, 1.200 palet dolusu 100$'lık banknot, 1.500 adet yan yana dizilmiş VW Golf işte saniyede 3.500 USD faiz gibi gibi
-
1500 adet yanyana dizilmiş VW Golf 100 milyon dolar ediyor. VW'nin Wolfsburg'daki fabrikasını rahatlıkla satın alabilir.
-
Dostum satın alma gücünden bahsetmediğim açık, araç ağırlığı(1100-1200 KG) bazında yana x miktar golf dizebileceğin kadar paradan bahsettim. Saniyedeki faiz oranını hesaplayabilecek kafa kaç adet golf alır hesaplar merak etme, her şeye zıplayıp muhalefet olmayın
-
ayda 1 milyon az değil mi herifin milyarları var
-
Musk için çerez parası.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Musk, yılda 1 milyon doları falan umursayacak biri değil. Twitter kendini geçindirsin diye yaptığı hamlelerden biriydi bence. Musk'ın düşüncesi veya derdi Twitter'dan para kazanayım değildi zaten. Hem hobisi gibi bir şey hem de flex yapayım dedi sonra satın almak zorunda bırakıldı. Kimisi telefonla, kimisi arabayla yapıyor ama bu adam 44 milyar dolarla yaptı sonuçta.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X