|
Bildirim
nasıl kime ne kullandığımız siteyi eleştirip yorumda bulunamayacak miyiz? kraldan cok kralcı Ortadoğu kafası işte. he istediğine verir aynen |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 10 Kasım 2022; 14:37:1 > |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Ya bu adam trol yada gündemde kalabilmek için sürekli böyle şeyler yapıyor. Twitter hisselerine bakarsak tırmanmaya devam ediyor. Öyle yada böyle adam reklam yapıyor. 40b$ biyerlerden çıkarması lazım. |
|
nasıl kime ne kullandığımız siteyi eleştirip yorumda bulunamayacak miyiz? kraldan cok kralcı Ortadoğu kafası işte. he istediğine verir aynen < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
Ne anlatıyon, konuyla alakası ne? blok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 10 Kasım 2022; 18:20:32 > |
|
Güzel kardeşim sana alıntı mı yapmışım ? Neyin savunması bu ? Şirket adamın, platform adamın.Adam isterse kapatır isterse pembe tik koyar.Bana yada sana mı sorucak ? Neyini eleştiriyorsunuz ben anlamadım ki ? Beğenmezsen kullanmazsın güzel kardeşim.Bu kadar basit.Daha iyisini sen yap senin platformunu kullanalım Ayrıca twitter kar marjı açıklayan bir platform da değil.Adam şirketi kar ettirme peşinde.12 yılda sadece 2 kez kar açıklayan şirketi satın alıp ne yapmasını bekliyordunuz ? Babasının hayrına mı açık tutacak platformu ? Habertürkhthayat.haberturk.com İşte Twitter’ın 16 yıllık karnesi https://www.haberturk.com/elon-musk-twitteri-bu-rakamlarla-devralacak-3420845-teknoloji |
bana alıntı yapmana gerek yok, Ortadoğulu olduğun için seni biraz bilgilendireyim dedim. 1. olarak kimse bize sorsun demiyor, milyonlarca insanın kullandığı platformda değişiklik yaptığında İNSANLAR DOGAL OLARAK yorum yapar. " sana ne" diye bir şey diyemezsin. bu çok acizce bir yaklasim. 2. beğenmiyorum diye kullanmayacakmisim mantığa bak. şunu mesela İsveçli adama desen sana bir tarafiyla güler. istediğim gibi eleştiririm, sonrasında da kullanırım. ilkokul çocuğu bile anlar aslında bunu ama maalesef ülkemizdeki eğitim seviyesi çok kötü olduğu için senin gibi tipler böyle yorum yapıyor. 3. daha iyisini sen yap seninkini kullanalım cümlenden sonra zaten ciddiye alınmayacak biri olduğunu anladım. senin bu kafanla dünyadaki herhangi bir şeyi elestiremeyiz "daha iyisini" yapmadığimiz sürece, o kadar kötü bir kafa yapısı ki dediğim gibi ciddiye almayi bıraktım maalesef < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kakarikikiri -- 10 Kasım 2022; 20:33:14 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
"istediğim gibi eleştiririm, sonrasında da kullanırım" Ergen yorumlarınız ile sizleri baş başa bırakıyorum.Bu kafada devam edin siz 😂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |