Şimdi Ara

Elon Musk, oyun oynuyor: 8 dolar veren 'herkese' Twitter mavi tik!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elon Musk, oyun oynuyor: 8 dolar veren 'herkese' Twitter mavi tik!
    Elon Musk, Twitter mavi tik karmaşasına son noktayı koydu. Aylık 8 dolar karşılığında Twitter Blue abonesi olan tüm hesaplara (bot hesaplar dahil) artık mavi tik ekleniyor.

Tüm profillere anında mavi tik

Onaylanmış hesap başvurusu yaparken aranan özelliklerin hiçbirine sahip olunması gerekmiyor. Twitter Blue abonesi olunması durumunda hesap anında onaylanmış oluyor ve mavi tik ekleniyor. Bu durumda gerçekten belli şartları karşılayan resmi hesap ile ücretle hesabı onaylanmış biri nasıl ayırt edilecek?

Twitter kullanıcısının profiline gidip onaylanmış hesap rozetine tıklandığında, hesabının neden bu simgeyi taşıdığı görülebiliyor. Görselde iki farklı şekilde mavi tik rozeti almış hesabı görüyorsunuz.

Ayrıca Bkz.Twitter'dan mavi tik rozetinden sonra resmi tik rozeti uygulaması

Twitter, kısa süre önce gerçek doğrulanmış hesaplar için ayrı bir gri rozet ve “resmi” yazan bir etiket eklemişti. Tüm hesaplara eklenmeyen bu etiket, aynı hızda profillerden kaldırıldı.

Kaynak:https://appleinsider.com/articles/22/11/09/paid-checkmarks-on-twitter-roll-out-in-new-subscription-plan

• Aradaki fark belli oluyorsa o zaman almak isteyenler şu an hayal kırıklığına uğradı bence satın alan sayısı çok az olur özellikle Türkiye için kolay gelsin sana :)
    YouTube dahil tüm platformlardaki ücretli aboneliklerimi iptal ettim artık bunlar lüks Türkiye de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 10 Kasım 2022; 14:37:1 >
  • "Ağam bizimle(dünyayla) eğleniir"

• Firma adamın, istediğine mavi tik verir istediğine sarı tik.Kime ne ? Yada neyin haberi bu ?

• O kadar parayı ben versem ben de oyuncak gibi oynarım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hani BoT ları silecek kaldıracaktı "Mavi Tık'ı " vermesi tam tersi bir olay değil midir?

• mczaga kullanıcısına yanıt

Ya bu adam trol yada gündemde kalabilmek için sürekli böyle şeyler yapıyor. Twitter hisselerine bakarsak tırmanmaya devam ediyor. Öyle yada böyle adam reklam yapıyor. 40b$ biyerlerden çıkarması lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Artık botların da mavi tiki olacak

• DeepestSea kullanıcısına yanıt

nasıl kime ne kullandığımız siteyi eleştirip yorumda bulunamayacak miyiz? kraldan cok kralcı Ortadoğu kafası işte. he istediğine verir aynen Elon Musk, oyun oynuyor: 8 dolar veren 'herkese' Twitter mavi tik! 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin ulaşabileceği birşey cazibesini kaybeder. Bakın bundan sonra mavi tiki olmamak daha çok revaçta okur.

• Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt
    İş adamı yahu neden müşteri kaybetsin, reisle görüştü ya geçenlerde, gerekirse devlet parasıyla trollere de mavi tık alırız, sonuçta itibardan tasarruf olmaz. Trolümüz bile mavi tıklı olursa itibarımız iyice artar bence. Hedef 2071 evelAllah.

• Trol hesaplarında mavi tikk almasına anlam veremiyorum. Hani daha öncesinden hepsi temizlenecek vs. demişti !!!!

Elon'un bugün dediği ile yarın diyeceği örtüşmüyor. Mavi tikk olmayan kullanıcılar daha revaçta olmasında sonra :)

• mczaga kullanıcısına yanıt
    "Para veReN BoTa qurban oLuruM"
    -İlon muska

• Ne anlatıyon, konuyla alakası ne? blok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 10 Kasım 2022; 18:20:32 >
  • Yani şimdi herhangi ünlü birinin sahte hesabını açabilirsin ve mavi bir tik alarak da kendini onun yerine koyup twit atabilirsin sonra gelsin mahkemeler gitsin yargıçlar. Ayıkla pirincin taşını.

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt

Güzel kardeşim sana alıntı mı yapmışım ? Neyin savunması bu ? Şirket adamın, platform adamın.Adam isterse kapatır isterse pembe tik koyar.Bana yada sana mı sorucak ?

Neyini eleştiriyorsunuz ben anlamadım ki ? Beğenmezsen kullanmazsın güzel kardeşim.Bu kadar basit.Daha iyisini sen yap senin platformunu kullanalım

Ayrıca twitter kar marjı açıklayan bir platform da değil.Adam şirketi kar ettirme peşinde.12 yılda sadece 2 kez kar açıklayan şirketi satın alıp ne yapmasını bekliyordunuz ? Babasının hayrına mı açık tutacak platformu ?

Elon Musk, oyun oynuyor: 8 dolar veren 'herkese' Twitter mavi tik!Habertürkhthayat.haberturk.com
    İşte Twitter’ın 16 yıllık karnesi
    https://www.haberturk.com/elon-musk-twitteri-bu-rakamlarla-devralacak-3420845-teknoloji

• DeepestSea kullanıcısına yanıt

bana alıntı yapmana gerek yok, Ortadoğulu olduğun için seni biraz bilgilendireyim dedim.

1. olarak kimse bize sorsun demiyor, milyonlarca insanın kullandığı platformda değişiklik yaptığında İNSANLAR DOGAL OLARAK yorum yapar. " sana ne" diye bir şey diyemezsin. bu çok acizce bir yaklasim.

2. beğenmiyorum diye kullanmayacakmisim mantığa bak. şunu mesela İsveçli adama desen sana bir tarafiyla güler. istediğim gibi eleştiririm, sonrasında da kullanırım. ilkokul çocuğu bile anlar aslında bunu ama maalesef ülkemizdeki eğitim seviyesi çok kötü olduğu için senin gibi tipler böyle yorum yapıyor.

3. daha iyisini sen yap seninkini kullanalım cümlenden sonra zaten ciddiye alınmayacak biri olduğunu anladım. senin bu kafanla dünyadaki herhangi bir şeyi elestiremeyiz "daha iyisini" yapmadığimiz sürece, o kadar kötü bir kafa yapısı ki dediğim gibi ciddiye almayi bıraktım maalesef Elon Musk, oyun oynuyor: 8 dolar veren 'herkese' Twitter mavi tik! 

• zamanında gittigidiyor sitesi ilan açmak için para istiyordu, sarı site ücretsiz ilan açtırarak kısacık sürede gittigidiyor kitlesini kendine çekti. yakında alternatif bir twitter çıkar ve insanlar onu kullanır. elon musk ta dahilikten mallığı terfi eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kakarikikiri -- 10 Kasım 2022; 20:33:14 >
  • Çocuk oyuncağına çevirdi manipülatör

• "istediğim gibi eleştiririm, sonrasında da kullanırım"

Ergen yorumlarınız ile sizleri baş başa bırakıyorum.Bu kafada devam edin siz 😂

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.