< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Elon Musk, Twitter’ı satın almaktan vazgeçti (2. sayfa)
-
-
Sıkar biraz, hisselerin çoğu onda halen. Musk gibi kullanıcılar da twitter için vazgeçilmez müşteridir bence, platformu taşıyanlar onun gibi ünlüler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben çoktan aldı diye biliyordum demek ki yanılmışım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ağır manüplasyoncu. Önce kriptocuların içinden geçti şimdi borsacıların.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tam troll
-
Açık açık önce long açtı şimdi de şort açıyor vay babam vay.Adam göstere göstere coin lerde yapıyordu şimdi direk hisse senetlerinde yapıyor.
-
TrollMusk
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çulsuz biri olarak anlamsız özgüvenle Elon Musk kötülemek istemem ama bu tarz tavırları ve fazla sürekli medyaya anlamsız - faydasız konu olma isteği, en büyük ve en önemli tek buluşunun çok şey, çok iş yapıyormuş gibi rol yapmaktan öte olmadığını hissettiren kişi. Bu adam çalışkan bir arı, inek - nerd olamaz bir nerd bu şekilde boş ve anlamsız - alakasız şeylerle uğraşamaz diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 10 Temmuz 2022; 23:38:4 > -
şarlatan
sıfat · ad
mallarını ya da kendi bilgisini, niteliklerini överek saf insanları aldatan, dolandıran (kimse).
-
link ölü çalışmadı bende.
-
virüs o hocam.
yönetime şikayet ediyorum.
diğer tüm konularda da aynı linki atıyor. @gun süresiz ban alması lazım
-
doğrudur. şifre kapmaya çalışıyor. bende sadece dh kayıtlı. çalsa da sorun değil. zaten ben unutuyorum şifrelerimi. bişi çıkmaz benden.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X