Şimdi Ara

Elprico Tablet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.560
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 İnç Tablet, 1920x1200 IPS HD Ekranlı Tablet, 4GB RAM 64GB ROM, 8800mAh Pil, Android 10.0 için 2.4G WiFi Desteği(EU) https://www.amazon.com.tr/dp/B0BKH3V5J5?ref_=cm_sw_r_apan_dp_6EJH6K6PJP2YGGQ5G17H

Elprico Tablet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kalemi olsa alırdım ama işlemcisi çok ama çok kötü

• İşlemci çöp

• Netflix ve Disney+ gibi platformlar için kullanacaksanız hiç almayın. Lisans almadıkları için 480p max çözünürlük sunuyorlar. Zaten oyun da oynanmaz bu tarz tabletlerde.

1080p tablet arıyorsanız alınabilecek en iyi f/p tablet Galaxy A8 ve Lenovo Tab M10 3. Nesil. 2500 TL civarına bulunuyorlar.

• 4.231,69TL olmuş

• İşlemci tirt.. 10 yıl önceki işlemciyi kullanmış adamlar Gidin ikinci el temiz 2500-3000 bin TL bandına adam gibi bilindik tablet alın. Bir de fiyatı 4k civarına çıkarmışlar

• fiyat su an 1.342,82TL

+ 263,55 TL İthalat Ücreti Depozitosu

ama işlemci 2013 model, neden bulmuslar acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SpinalTap kullanıcısına yanıt
    Hocam Lenovo 3.nesiller plus olarak geciyor sanırım , bakıyorum bir çok modeli var ,hepside aynı gibi duruyor, ama fiyat farki var aralarında, farkı göremedim, vatan dan bakıyorum,4999 ve 6999 arasında fark göremedim örneğin,her ikiside 10.6 2k ips , bilginiz var mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fozcann F kullanıcısına yanıt

Plus olmayan modelini ben aldım. Oyun oynamayacaksanız düz modeli öneririm, çok güzel.

Elprico Tablet
    Elprico Tabletamazon
    Lenovo Tab M10 HD Tablet 3.Nesil, 10.1'' WUXGA, Unisoc T610, 1.8 GHz, 3GB RAM, 32GB, Fırtına Gri, ZAAE0015TR
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0B51TYNPD/?psc=1

Ya da Galaxy A8, ikisi de çok benzer özellikli tablet ama Lenovo'nun ekranı çok daha güzel. Samsung'un TFT ekranları sönük biraz. Lenovo'nun ki en azından IPS.

Elprico Tablet
    Elprico Tabletamazon
    Samsung Galaxy Tab A8, 10.5'' 32 GB Tablet (WiFi), Koyu Gri (Samsung Türkiye Garantili)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09QD1TTXP/?psc=1

• SpinalTap kullanıcısına yanıt
    Ufaklık için alacağım, 8 yaşında, oyun oynayacak bir model olmasıni istiyoruz haliyle, hangi modeli tavsiye edersiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fozcann F kullanıcısına yanıt

Oyun için alacaksanız PLUS modeline bakın derim. Benim yazdığım 2 model de oyun için pek iyi sayılmaz. Oyunları çalıştırıyor tabi ama, PUBG ya da Asfalt, Roblox gibi oyunlarda pek iyi performans verdiğini söyleyemem.

Oyun için alacaksanız İpad alın derim 8. nesil ya da yukarısı oyunlarda iyi ama onlar 6000-7000 den başlıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.