Şimdi Ara

Else if sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir ödev aldım ve sorunla karşılaştım .
    Sorunum şu textboxtan girilen veri programın içine else if olarak kaydedilecek . Programı vb.net ile yazıyorum fakat diğer dillerlede mantığını anlatabilirseniz yapabilirim herhalde .
    Şimdiden teşekkür ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşım else if dediğin programlamanın en kolay ifadelerinden biri. 5 dakikalık hintçe video bile izlersen anlarsın, bu kadar da hazırcı olmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cigarette Smoking Man

Arkadaşım else if dediğin programlamanın en kolay ifadelerinden biri. 5 dakikalık hintçe video bile izlersen anlarsın, bu kadar da hazırcı olmayın.

Else if'in ne olduğunu biliyorum zaten ilk önce sorunumu anla ondan sonra ezmeye çalış insanı . Textboxtan girilen bilgi programın içine kaydedilecek . Örneğin textboxtan 1 girildi ve fiyatı 1 tl . Bunu program kendi içinde else if olarak kaydedicek . Birnevi barkod gibi .
  • Böyle bir şey yapılamaz, programa sonradan kod eklenmez belki bir yolu vardır ama sağlıklı olmaz. Sen ne yapmaya çalıştığını söyle başka bir yol bulalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Böyle bir şey yapılamaz, programa sonradan kod eklenmez belki bir yolu vardır ama sağlıklı olmaz. Sen ne yapmaya çalıştığını söyle başka bir yol bulalım.

Barkod tarzı birşey hocam . Fakat dışarıdan eklenebilecek kodlar lazım .
  • veritabanında birimFiyat diye bir tablo oluştur ürün id'lerinin birim fiyatları yazsın, sen idsini girip ürün eklediğinde o id yi birimFiyat tablosundan sorgulatıp fiyatı kaydetsin.
  • Yukarıdaki yoksa yazdığın kodları programla değiştirme yok olmaz belki bir yolu olabilir ama uğraşmana değmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fdumanli'nin dediği yol en mantıklısı ama tabloya limit eklemeyi unutma derim. ID olarak kaydedilmeyen bir değer girildiğinde value hatası alırsın düşüncesindeyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.