Şimdi Ara

Eluktronics Laptop Alınır Mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dünden beri hayran kaldığım ve aklıma takılan Ryzen 7 4800H işlemcili oyun-performans laptopu Eluktronics RP-17 için gümrük vergileri hususunda araştırma yapıyorum.

Sizce vergi ödemeyi göze alıp sipariş verilmeli mi? Ben öyle düşünüyorum zira işlemci müthiş derecelerde performans veriyor.

İnceleme videosu :
    Bob Of All Tradesyoutube
    Eluktronics Matrix Review! Ryzen 4800H and a Boosted RTX 2060!
    https://www.youtube.com/watch?v=hAIjnqK-z78

Keşke Türkiye'deki ithalatçı firmalar Eluktronics gibi f/p bir markayı ülkemize getirseler. Buradan kendilerine sesleniyorum lütfeniniz efendim :D

Aşağıdaki uyarlama vergiler hariç 8992 TL yapıyor

RP-17 ULTRA PERFORMANCE 17.3" 144HZ AMD RYZEN LAPTOP

• July 1st$50 Launch Instant Rebate (Limited Offer)
    • Windows 10 None - Online Driver Download [-$100]
    • AMD Ryzen 4800H 8-Core (2.9-4.2GHz 8MB Cache)
    • 6GB GDDR6 NVIDIA® GeForce RTX 2060
    • 512GB PCIe NVMe SSD + 16GB DDR4 RAM (2 Dimm)3200MHzBlack Swarm dbrand®
    • Display Cover with Eluktronics icon [+$FREE] ($24.95 Value)
    • Please Do Not ApplyThermal Grizzly Conductonaut CPU &
    • MasterGel Maker GPU Upgrade (ULTIMATE COOLING) [$+50]1 Year Eluktronics Warranty

Eğer alınmaz diyorsanız 13.5k'ya kadar f/p oyun-performans laptopu öneriniz nedir? Teşekkürler

• Hocam takipteyim oldukça iyi duruyor ben de notebook bakıyorum hatta Hepsiburada da Asus tuf geliyor ryzen 7 4800h lı ön siparişle ona da gönlüm kaydı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu arada eluktronics alınır mi alınmaz mi gelir gelmez mi bilgim yok vergisi kargosu nasıl olur ?tecrübeli kişilerden rica etmiş olalım buradan

• Bu markanın Max-17 modelini alacaktım ama Türkiye'de aynı kasayı (Tonfang GK5CP7Y) Monster'ın Tulpar T7 v21 olarak sattığını gördüm. Eğer direk size getirecek birisi yoksa kargo, aracı firma, vergi vs neredeyse Türkiye'den pahalıya geliyordu. Ben buradan Tulpar T7 v21.1.3 aldım üstüne de 1TB Nvme SSD aldım, toplamda 13.5'a geldi, aldığım modelde intel 10875h işlemci var. İncelemelerden gördüğüm kadarı ile Ryzen 4800h ve Intel 10875h arasında oyunlarda performans olarak öyle aman aman fark yok gibi duruyo ama ryzen multimedia encoding/decoding vb. productivity işlerinde fark edilecek kadar önde. Çok daha az enerji ile işleri yapabildiği için daha sessiz, daha soğuk çalışıyor, güç gerektiren ağır işlerde bataryası daha uzun gidiyor. Tulpar T7 bataryası baya büyük olduğu için normal kullanımda batarya ömrü bunun ile hemen hemen eş değer olur diye düşünüyorum.

• exoz E kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyleri ben de düşündüm hocam fakat şuan beni beklemeye iten tek şey intel işlemcilerin daha fazla ısınıyor olması, bu da beraberinde fazla güç tüketimiyle fazladan fan sesi olarak geri dönecek. Sırf bu yüzden uzun zamandır ryzen 4k serisini bekliyorum. Umarım kur,vergi vs. şeylerle fazla üzülmem, gözü kararttım artık 2020 sonunda bile gelse bekleyeceğim
  • discekemeyendisci D kullanıcısına yanıt
    Nerede hocam ön siparişle ben göremedim 3 haftadır takip ediyorum ürünü.

Hocam bu modelide düşünüyorum siz kullanıyormusunuz varmı bir problemi T5 v19.2 ile bunun arasında kaldım. Ayrıca biraz daha zorlasam T7 21.2.1 e çıkarmıyım diye geçmiyor değil içimden. T7 v21.2.1 i 256 lık SSD ile ve Freedos olarak ekleseler hemen alacağım ama eklemiyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende T7 var o modeli hiç bilmiyorum ama gönderdiğiniz T5'in ekran kartı 2060, T7 v21.2.1'in ekran kartı 2070 yani aslında muadil değiller gibi. T7 v21.1.3'ün freedos-256GB versiyonu satılıyor onda 2060 var, bir de onun 10750h versiyonu vardı biraz daha ucuz ama bitmiş, gelirse onu da düşünebilirsiniz, n11'de kupon ile 11.700'e vs alınabilir.
    3 seçenek arasında kalmıştım hocam zaten ya rtx 2060 lı t5 v19 & t7 v21 yada t7 v21 e yükseltirsem rtx 2070 le arasında birşey kalmıyor diye rtx 2070 modeli. İşlemci 10875H olması avantaj zaten +500 TL ekliyor kafadan. Var mı şikayetiniz ?
  • Şimdilik 1660ti ekran kartlı modeli var 60hz
    bir ara rtx2060 ekran kartlı 120 hz Li model gelmiş 10000 TL civarına
    Asus FA506IU-BQ078 AMD Ryzen 7 4800H 8GB 512GB SSD GTX1660Ti FreeDos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi discekemeyendisci -- 23 Mayıs 2020; 4:28:26 >

• Ben T7 2060 yeter diye düşünüyorum ama tabi kendi kullanım durumunuzu en iyi siz bilirsiniz. Henüz 8 core olan gelmedi bana, 6 core olanda notebook review forumunda herkesin yazdığı ufka tefek problemler vardı. Fan ve klavye kontrol merkezi biraz problemi idi ama güncelleme gelecekmiş. Sol taraftaki fan bazı durumlarda rahatsız edici bir ses çıkarıyor muhtemelen belli dönüş hızlarında oluyor, ekran hafif oynuyor klavye ile hızlı hızlı yazarsan, klavyesi çok iyi değil yani biraz tepki hissi zayıf onun harici baya performanslı bir alet, undervolt imkanı, ısı limitleri vs iyi ayarlanmış.

Hocam benim de alternatiflerimden birisi T7 v21.1.3 ancak bu kasa çok ısınıyor ve düşük performans veriyor deniyor her yerde. Sizin kullanımlarınız nasıl, şikayet var mı?

Ryzen 4800H daha çok render işleri için benim tercihim olabilir. Yoksa 10875H genel intel ısınması dışında çok da eksi barındırmıyor.
  • neyazarim N kullanıcısına yanıt
    Nerede yazmışlar çok ısındığını ve performans sorunu olduğunu? Benim okuduklarım ve tecrübem aksi yönde. Performansı çok iyi, 6 core elimdeyken de çok fazla ısınmıyordu hem de undervolt vs yapmamıştım hiç.

• YouTube incelemelerinde ve yorumlarında gırla şikayet var hocam Monster T7 v21 kasalar için
  • neyazarim N kullanıcısına yanıt
    Ben almadan önce max-17 videolarını incelemiştim Jarrods Tech, Bob of All Trades, Own or Disown bunların hiçbirinde öyle aşırı ısınmadan bahsedilmemiş, normal bi oyuncu laptopu kadar fazladan bir durum yok. Türkçe kaynaklara baktım Chip ve MeoGamingTR kanallarında vardı orada da sıcaklıktan şikayet yok. Türkçe video yorumlarında millet yazmış işte 85-90 derece olur mu diye ama ne bekleniyor ben anlamıyorum, bunlar oyun bilgisyarı çektikleri watt belli, kasa büyüklüğü belli, buna rağmen soğutması başarılı, o çok övülen helios 300 bile 90'larda çalışıyor, bende XPS 15 var o 100 dereceyi vuruyor. Biraz undervolt yapıp fan curve'ler ile oynanıp iyi bir performans/ses/sıcaklık üçlüsü elde edilebilir, veya repaste etmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exoz -- 23 Mayıs 2020; 19:21:21 >

Hocam 10750h versiyonları çok ısınıyor diyorlar genelde. Sizdeki versiyonun genel ortalaması 85 derece civarında bu da normal değer.

Ben de stoga girsin alacağım bir tane. Siz hala memnun musunuz?

Şarjı ofis işleri yaparken webde gezinirken falan ne kadar gidiyor?

• Hala aklımda olan şu cihazı beklediğim diğer laptoplarda hedef f/p yakalayamazsam alabilirim.

Amazon da filan gören oldu mu?

Jarrod'sTechyoutube
    Coolest Ryzen Gaming Laptop? Eluktronics RP-15 Thermal Testing
    https://www.youtube.com/watch?v=9DsszE45brY

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.