Şimdi Ara

Elveda LoL :) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
3.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • DC Universe denedim, oyun kendini tekrarlıyor o yüzden sarmadı.
  • Derken ?
  • Cod 4 indiriyorum d3 alacağım bide , deli gibi d2 oynayan insandım bağımlılığını üzerimden zor attım 27 saat kalkmadan oynadığımı hatırlıyorum ultima online dan sonra en çok bağımlılık yapan oyun olmuştu sanırım diablo 3 ile sosyal hayattan tamamen soyutlaşmayı düşünüyorum
  • Ne saçmalıyorsunuz lan GW2 varken başka oyuna gerek varmı? GW2 ye gelin hatta GW2 oynayacaklar başlığı açarız WvW'de çılgın atarız, su altında pve yaparız, denizin dibinde oturup skypeta muhabbetin belini kırarız. Beni arayan olursa norn dağlarında içimdeki canavarı ortaya çıkartmış olacağım. Ayrıca gw2tr sitesinde her hafta düzenlenen çekilişle digital deluxe edition kazanma şansını yakalayabilirsiniz. (Rakip çıkmasın diyordum ama hadi yine iyisiniz olmadı üç taksitle alırız.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: qRueL

quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan Piriz

quote:

Orijinalden alıntı: qRueL

quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan Piriz

quote:

Orijinalden alıntı: Azfendak

Elo hell de olduğum için oyundan sogudum ve lol dışında başka bir oyuna başlıcam 1230 lara kadar cıkıp 3 kere geri düşünce bırakma kararı aldım :)

LoL dışında başka oyun oynayan varsa ona/onlara eşlik edebilirim konuyu acmamın sebebi bu :)

Heroes of Newerth oynayabiliriz,ayriyetten dota 2 f2p olunca bende oynayacağım onuda oynayabiliriz

HoN'da denge sistemi yok. O yüzden bazen çok uyuz olabiliyor oyun. Bazı Champ'lar çok op ve kill alınca durdurulmaz oluyorlar. Oyun bir noktadan sonra karşı takıma işkence oluyor.

honda şu olay var bazı herolar var kassanda kasmasanda aynı bazı herolar sadece kasınca çok güclü oda hayvansı op oluyor mesela lolde magelerde oyun sonu işe yarayabiliyor ap sayesinde ama honda böyle bir boost olmadığından oyun sonu işlevsizler

Evet, mesela Flint Beastwood. Oyun başı her şampiyon gibi normal ama bir kill aldımı maç sonuna doğru inanılmaz güçleniyor ve karşı konulamaz oluyor. O yüzden her maç bir tane Flint görmek çok kolaydır.

Evet böyle herolar var oynamayı bilen biri aldımı farmını yapıp dehşet saçıyor.Farmını yapamazsa ekmek olur o ayrı

• quote:

Orijinalden alıntı: Nosferatu*

quote:

Orijinalden alıntı: jumong88

WOW LOTRO SWTOR GW2 nasıl yok hepside birbirinden güzel

LOTRO iyimi ? Onu denemedim ama görevi açmak için para vermen gerekiyor diye biliyorum.

Lotro kötü diyenlere bakma başka hiçbir oyunda göremeyeceğin kadar büyük bir dünya,75 levele kadar free.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

quote:

quote:

LOTRO iyimi ? Onu denemedim ama görevi açmak için para vermen gerekiyor diye biliyorum.

Lotro kötü diyenlere bakma başka hiçbir oyunda göremeyeceğin kadar büyük bir dünya,75 levele kadar free.

İndiriyorum şimdi deneyelim bakalım.
  • quote:

quote:

Bu bahsettiiğim bütün oyunlar paralı ve evet iyi.
    Hatta suan Swtordan daha iyi durumda.
    3 yıldır oynuyorum harika bir oyun. Paralı ama para lafda aylık 20 lira para mı?
  • quote:

quote:

quote:

Bu bahsettiiğim bütün oyunlar paralı ve evet iyi.
    Hatta suan Swtordan daha iyi durumda.
    3 yıldır oynuyorum harika bir oyun. Paralı ama para lafda aylık 20 lira para mı?

Haklısın indiriyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Angela Gossow

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: R1D1

1230lara kadar(başlangıç elosunun hemen altı) çıkabildiysen yeteneklisindir. Neden bırakıyorsun ki?

830 elodan cıktım 1236 ya kadar 2 kere 1153 e düştüm geri 1236 ya cıktım yok en son gene düştüm bıraktım bende olmuyo demekki zaman kaybediyorum sadece bunu farkettim

- Oynamayı düşündüğüm oyunlar..

- Allods Online
    - Counter Strike
    - dota2(f2p olduğunda)
    - smite(betadan cıktığında)

Sen ekleyin maç atalım gibisinden birşeyler diyordun Feedleyip feedleyip oyundan çıkıyordun hep surrender verme gönüllüsüydün ve iğrenç oynuyorsun. LoL gibi bir oyuna iyilik yapmış oluyorsun bırakarak.

gerçek hesabını ZeroSystem olarak düşünüyorum. :D

gerçek hesabınla yap bu yorumu böyle fake üyeliklere gerek yok dostum forumda adımı karalamaya calısmaktan başka bir iş yapmıyorsun ama beni bilen biliyor, bilmeyenlerde burda senin 2 sallama lafına yorumlayacak değiller ki öylelersede sorunum bile değil :)

şaka mısın?

• Konuyu şikayet ettim burası lol bölümü diğer oyunları tartışma yeri değil.

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=746578

Pencereyi kapa ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.