Şimdi Ara

Elveda LoL :) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
3.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cidden LoL'den başka oyun cazip gelmiyor. Hiç mi %100 daha iyi gelin başlayalım denilecek oyun yok. Moba tarzından sıkıldım MMORPG arıyorum ama yok.
  • WOW LOTRO SWTOR GW2 nasıl yok hepside birbirinden güzel
  • lol'ü bırakıp forumu bırakamayanlar baya çokmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azfendak

quote:

Orijinalden alıntı: Angela Gossow

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: R1D1

1230lara kadar(başlangıç elosunun hemen altı) çıkabildiysen yeteneklisindir. Neden bırakıyorsun ki?

830 elodan cıktım 1236 ya kadar 2 kere 1153 e düştüm geri 1236 ya cıktım yok en son gene düştüm bıraktım bende olmuyo demekki zaman kaybediyorum sadece bunu farkettim

- Oynamayı düşündüğüm oyunlar..

- Allods Online
    - Counter Strike
    - dota2(f2p olduğunda)
    - smite(betadan cıktığında)

Sen ekleyin maç atalım gibisinden birşeyler diyordun Feedleyip feedleyip oyundan çıkıyordun hep surrender verme gönüllüsüydün ve iğrenç oynuyorsun. LoL gibi bir oyuna iyilik yapmış oluyorsun bırakarak.

gerçek hesabını ZeroSystem olarak düşünüyorum. :D

gerçek hesabınla yap bu yorumu böyle fake üyeliklere gerek yok dostum forumda adımı karalamaya calısmaktan başka bir iş yapmıyorsun ama beni bilen biliyor, bilmeyenlerde burda senin 2 sallama lafına yorumlayacak değiller ki öylelersede sorunum bile değil :)

Nickim UNSTOPPABLEO.
    Fake accounttan kastın yediğin haltları buraya yazdığımda midende ekşimemi oluyor ben senin gibi post kasmıyorum yani gösterişli accountum yok.
    Wukongla feedleyip hepimize sövüp leave atmıştın ben de seni direk silmiştim kalitesiz bir lise öğrencisisin işte kravatı gevşek bağlayan kantin tost ayran tayfa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angela Gossow -- 10 Haziran 2012; 13:28:59 >

• Ben Cengiz Han 2 oynuyorum valla görevleri yapması kolay ( en azından şimdilik ) tibet serverı 1. kanalda takılıyorum bi rus bi tane de türk charım var ama rusta oynuyorum. İsteyen varsa gelebilir. Rusta Ateş Büyücüsüyüm nickim Brand
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkumaRaion

quote:

Orijinalden alıntı: andantecroma

5-6 kişi diablo oynuyoruz sıkılınca biraz lol odamı sıktı?(ki sıkmıyor) Bf3 atıyoruz gün bitiyor zaten tek oyuna odaklanmamak daha mantıklı..

5-6 kişi 4 kişilik gruba nasıl sığıyorsunuz merak ettim. Oynadığın diablo değil de alice harikalar diyarında olmasın kardeş

güzel laf sokmuşsun kendimi banlıyorum teşekkürler.
  • Konu kilit.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AkumaRaion

quote:

5-6 kişi diablo oynuyoruz sıkılınca biraz lol odamı sıktı?(ki sıkmıyor) Bf3 atıyoruz gün bitiyor zaten tek oyuna odaklanmamak daha mantıklı..

5-6 kişi 4 kişilik gruba nasıl sığıyorsunuz merak ettim. Oynadığın diablo değil de alice harikalar diyarında olmasın kardeş

güzel laf sokmuşsun kendimi banlıyorum teşekkürler.

Gelmiş 6 kişi diablo oynuyoruz diyorsun, belli ki hiç oynamamışsın D3. Kardeş allasen git banla kendini qqmk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerwaguss

quote:

Orijinalden alıntı: saiansakulta

lolu bırakmadan bir çok oyun oynayabilirsin yani lolden sıkıldığın zaman girip oynarsın.
    Amnesia
    Call of Duty Modern Warfare 2(6)
    Haxball :D

Amnesia paralı galiba ve mp oynanabiliyormu?

amnesia paralı değil fakat mp'da oynanamıyor(sanırım yani hiç denemedim).
  • quote:

quote:

quote:

lolu bırakmadan bir çok oyun oynayabilirsin yani lolden sıkıldığın zaman girip oynarsın.
    Amnesia

Amnesia FPS korku oyunu. Survival'da diyebiliriz. Oyunu orijinal edinmek isterseniz paralı tabi ki, ben geçen Bundle sayesinde 1 dolara aldım, Limbo ile birlikte. Ve oyunda multiplayer modu tabi ki yok. Olmasıda düşünülemez zaten böyle bir oyunda.

Max Payne 3 tavsiyem hala geçerli bu arada.

• smite paralı olcak boşuna ümitlenmeyin ama 1-2 ay sonra rahat f2p olur ayrıca wowun olduğu yerde aion neymiş fps arıyosan son silah diye oyun çıktı araştır istersen ama şimdi kapalı closed betada oynadım görüntüler falan o wolfteam metin vb oyunlardan 10 kat iyi ama oyun hep türkçe hemde wolfteamin yapımcılarının yaptığı için çok tutçağını sanmam bende dota 2 yi bekliyorum inş f2p olurda oynarük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKonyalı42 -- 10 Haziran 2012; 17:51:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras.

quote:

quote:

quote:

Amnesia

Amnesia FPS korku oyunu. Survival'da diyebiliriz. Oyunu orijinal edinmek isterseniz paralı tabi ki, ben geçen Bundle sayesinde 1 dolara aldım, Limbo ile birlikte. Ve oyunda multiplayer modu tabi ki yok. Olmasıda düşünülemez zaten böyle bir oyunda.

2-3 kişi nightmare kasarken diğerleri hell kasıyo olabilir mi sence kardeş? anlamlarını biliyor musun? bilmiyorsan imzadan ekle beraber oynayalım ama d2 değil sizin cafede var mı d3?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Amnesia

2-3 kişi nightmare kasarken diğerleri hell kasıyo olabilir mi sence kardeş? anlamlarını biliyor musun? bilmiyorsan imzadan ekle beraber oynayalım ama d2 değil sizin cafede var mı d3?

Aga sen ne diyon konuyla ne alakası var anlamadım ne kafesi ne diablo 2 si ne 3ü?

Nightmare ve Hell'de diablo3'te ki zorluk seviyeleri işte. Onları biliyorum. Diablo 3'ü oynadım betadayken ama şuan onu alacak param yok malesef, yoksa dağıtırdım ortalığı çok pis RPG oynarım. (diablo her ne kadar rpg olmasada)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Amnesia

Aga sen ne diyon konuyla ne alakası var anlamadım ne kafesi ne diablo 2 si ne 3ü?

Nightmare ve Hell'de diablo3'te ki zorluk seviyeleri işte. Onları biliyorum. Diablo 3'ü oynadım betadayken ama şuan onu alacak param yok malesef, yoksa dağıtırdım ortalığı çok pis RPG oynarım. (diablo her ne kadar rpg olmasada)

Yanlış alıntı kusuruma bakma kardeşim.

• Mühim değil kardeş olur öyle arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan Piriz

quote:

Orijinalden alıntı: qRueL

quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan Piriz

quote:

Elo hell de olduğum için oyundan sogudum ve lol dışında başka bir oyuna başlıcam 1230 lara kadar cıkıp 3 kere geri düşünce bırakma kararı aldım :)

LoL dışında başka oyun oynayan varsa ona/onlara eşlik edebilirim konuyu acmamın sebebi bu :)

Heroes of Newerth oynayabiliriz,ayriyetten dota 2 f2p olunca bende oynayacağım onuda oynayabiliriz

HoN'da denge sistemi yok. O yüzden bazen çok uyuz olabiliyor oyun. Bazı Champ'lar çok op ve kill alınca durdurulmaz oluyorlar. Oyun bir noktadan sonra karşı takıma işkence oluyor.

honda şu olay var bazı herolar var kassanda kasmasanda aynı bazı herolar sadece kasınca çok güclü oda hayvansı op oluyor mesela lolde magelerde oyun sonu işe yarayabiliyor ap sayesinde ama honda böyle bir boost olmadığından oyun sonu işlevsizler

Evet, mesela Flint Beastwood. Oyun başı her şampiyon gibi normal ama bir kill aldımı maç sonuna doğru inanılmaz güçleniyor ve karşı konulamaz oluyor. O yüzden her maç bir tane Flint görmek çok kolaydır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: R1D1

1230lara kadar(başlangıç elosunun hemen altı) çıkabildiysen yeteneklisindir. Neden bırakıyorsun ki?

830 elodan cıktım 1236 ya kadar 2 kere 1153 e düştüm geri 1236 ya cıktım yok en son gene düştüm bıraktım bende olmuyo demekki zaman kaybediyorum sadece bunu farkettim

- Oynamayı düşündüğüm oyunlar..

- Allods Online
    - Counter Strike
    - dota2(f2p olduğunda)
    - smite(betadan cıktığında)

Sen ekleyin maç atalım gibisinden birşeyler diyordun Feedleyip feedleyip oyundan çıkıyordun hep surrender verme gönüllüsüydün ve iğrenç oynuyorsun. LoL gibi bir oyuna iyilik yapmış oluyorsun bırakarak.

gerçek hesabını ZeroSystem olarak düşünüyorum. :D

gerçek hesabınla yap bu yorumu böyle fake üyeliklere gerek yok dostum forumda adımı karalamaya calısmaktan başka bir iş yapmıyorsun ama beni bilen biliyor, bilmeyenlerde burda senin 2 sallama lafına yorumlayacak değiller ki öylelersede sorunum bile değil :)

Nickim UNSTOPPABLEO.
    Fake accounttan kastın yediğin haltları buraya yazdığımda midende ekşimemi oluyor ben senin gibi post kasmıyorum yani gösterişli accountum yok.
    Wukongla feedleyip hepimize sövüp leave atmıştın ben de seni direk silmiştim kalitesiz bir lise öğrencisisin işte kravatı gevşek bağlayan kantin tost ayran tayfa.

ya karışıtıryorsun yada zeka seviyen düşük olmalı!

Wukong bende yok bile zeki arkadaşım!! oyundaki nickin nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: jumong88

WOW LOTRO SWTOR GW2 nasıl yok hepside birbirinden güzel

LOTRO iyimi ? Onu denemedim ama görevi açmak için para vermen gerekiyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nosferatu*

quote:

Orijinalden alıntı: jumong88

WOW LOTRO SWTOR GW2 nasıl yok hepside birbirinden güzel

LOTRO iyimi ? Onu denemedim ama görevi açmak için para vermen gerekiyor diye biliyorum.

LOTRO kötününde kötüsü boşu boşuna 12GB indirmeyin. SWTOR'ı da bi arakdaşım oynamış güzel olduğunu söylemişti ama o paralı sanırım.
  • Dc Universe bi bakın derim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.