Şimdi Ara

Elveda LoL :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
3.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence diablo 3 al değiyor. Ben aldim 14 Haziran'da gelecek. İsteyen olursa guest pass verebilirim. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D3 overrated.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodelero75

quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

herkes bırakıyor oyunu ya zaten hacklendi riot oyuncu kaybediyor

dh de 3-5 kişinin lol'ü bırakmasının oyunu etkileyeceğini hiç sanmıyorum

herkesin bırakma nedeni troller olduğu için daha bırakanlar olur diye düşünüyorum ben de düşündüm yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemfb12 -- 9 Haziran 2012; 21:09:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

Bence diablo 3 al değiyor. Ben aldim 14 Haziran'da gelecek. İsteyen olursa guest pass verebilirim. :)

Hocam ben şimdiden ayırtsam guest pass'i? Çok iyi olur valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azfendak

quote:

Orijinalden alıntı: R1D1

1230lara kadar(başlangıç elosunun hemen altı) çıkabildiysen yeteneklisindir. Neden bırakıyorsun ki?

830 elodan cıktım 1236 ya kadar 2 kere 1153 e düştüm geri 1236 ya cıktım yok en son gene düştüm bıraktım bende olmuyo demekki zaman kaybediyorum sadece bunu farkettim

- Oynamayı düşündüğüm oyunlar..

- Allods Online
    - Counter Strike
    - dota2(f2p olduğunda)
    - smite(betadan cıktığında)

Smite çok iyiymiş indiricem şimdi

• Bu arada bu Smite paralı vs değil , değil mi ? İndiriyorum ama zügürt gibi kalmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reo* -- 9 Haziran 2012; 22:45:31 >
  • yok hayır paralı değil f2p fakat closed betada suan
  • ne zaman betadan cıkacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kienevel -- 9 Haziran 2012; 23:10:53 >
  • Silkroad oynarken oynuyordum lolu zaten ben de soğumaya başladım
  • quote:

yok hayır paralı değil f2p fakat closed betada suan

Bir bilginiz var mmı acaba , ne zaman betadan çıkacak ? Bende indirdim açılmadı birşey oldu sandım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan Piriz

quote:

Elo hell de olduğum için oyundan sogudum ve lol dışında başka bir oyuna başlıcam 1230 lara kadar cıkıp 3 kere geri düşünce bırakma kararı aldım :)

LoL dışında başka oyun oynayan varsa ona/onlara eşlik edebilirim konuyu acmamın sebebi bu :)

Heroes of Newerth oynayabiliriz,ayriyetten dota 2 f2p olunca bende oynayacağım onuda oynayabiliriz

HoN'da denge sistemi yok. O yüzden bazen çok uyuz olabiliyor oyun. Bazı Champ'lar çok op ve kill alınca durdurulmaz oluyorlar. Oyun bir noktadan sonra karşı takıma işkence oluyor.
  • quote:

yok hayır paralı değil f2p fakat closed betada suan

Ne belrşi arkadaşım oyunda sana sadece 5 tane her overiyolar oda herkeze veriyolar.Sadece nlarla oynuyabiliyosun ve başka hero almak için oyuna para yatırman lazım.Bir maçta rakibim de seninde tüm heroalrın aynı olması sencede sıkıcı değilmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qRueL

quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan Piriz

quote:

Elo hell de olduğum için oyundan sogudum ve lol dışında başka bir oyuna başlıcam 1230 lara kadar cıkıp 3 kere geri düşünce bırakma kararı aldım :)

LoL dışında başka oyun oynayan varsa ona/onlara eşlik edebilirim konuyu acmamın sebebi bu :)

Heroes of Newerth oynayabiliriz,ayriyetten dota 2 f2p olunca bende oynayacağım onuda oynayabiliriz

HoN'da denge sistemi yok. O yüzden bazen çok uyuz olabiliyor oyun. Bazı Champ'lar çok op ve kill alınca durdurulmaz oluyorlar. Oyun bir noktadan sonra karşı takıma işkence oluyor.

honda şu olay var bazı herolar var kassanda kasmasanda aynı bazı herolar sadece kasınca çok güclü oda hayvansı op oluyor mesela lolde magelerde oyun sonu işe yarayabiliyor ap sayesinde ama honda böyle bir boost olmadığından oyun sonu işlevsizler

• quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

Bence diablo 3 al değiyor. Ben aldim 14 Haziran'da gelecek. İsteyen olursa guest pass verebilirim. :)

bir diablo 2 değil
  • metin3 geliyomuş oynarız bende bırakıyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dh ce güzel bi oyunda buluşmak isterim ..
  • Smite betadan çıksın gelin isterseniz güzel oyuna benziyor , youtube'dan videolara bakın özellikle benim ilgimi çeken nokta mitolojik tanrıları kontrol etmemiz
  • Birkaç türk bırakmış oldu faydalı,iyi geceler.
  • Bakın şu işe...

Bende bıraktım oyunu ama sıkıdığımdan değil YGS LYS laneti yüzünden...
    Şimdiden çalışmaya başladım PC yi Neti falan kaldırıyorum Ankara Üniversitesi Veterinerlik Fakültesini tutturmam lazım 390 almam gerekiyo en az :l

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HalfGlaze -- 10 Haziran 2012; 0:27:33 >
  • On bira sultanı, genç kızların evde kalma sebebi Nicholai abiniz de bırakma safhasında, yeni oyun varsa o da gelir, orayı da troll'ler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.