< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Elveda Şimşek
-
-
Yahu birde muhaliflerde şimşek giderse batarız söylemleri var tam kafayı yemelik.
-Enflasyon hedefini tutturamadı düştü düşecek derken hala artıyor, ülke hızlı şekilde stagflasyona doğru gidiyor.
-Faizler hala enflasyonun altında, bunca zaman yaptığı arttırma da çöpe gitti.
-Vergi'yi genele yayacaktı, tabanın içinden geçti.
-İşsizlik arttı.
-Kamu'da tasarruf dedi, uygulayamadı(yemedi)
-Vergi dışında pozitif etki edecek hiçbir program açıklayamadı.
Geçen gün Japon Başbakan enflasyon sebebi ile istifa etti, bizim bakan bir başarısızlık hikayesi yazdı utanmadan duruyor.Biri geçenlerde demişti, YİD paralarını kurtarmak için bakan oldu diye ciddi şekilde inanmaya başladım.
-
simsegin sonunu musiadcilar getirecek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
konu başlığına bahq, çay demle! sanki şimşek istifa etmiş gibi, konu başlığı bi hayli yanıltıcı olmuş.. ayrıca akp yandaşı ntv den çıkıp yine akp yandaşı habertürke zıplaman da şaşırttı...
-
Ülke stagflasyona hızlıca gitmiyor çoktan gitti sadece biz bilmiyoruz bütün şirketler küçülmeye gidiyor şuanda bir sürü çıkış veriliyor bütün şirketlerde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
veriler geç geliyor eylül ekim verilerinde açıkça göreceğiz şuan içindeyiz
-
Vergiyi de yine halka yönelik yaptı. Ne servet vergisi ya da başka bir şey getiremedi. Yap işlet devretlerin üstüne gidemedi, hala orası kara delik gibi ne bulsa yutmaya devam ediyor. Yapılanlar da zaten kısa vadeli şeyler uzun vadeli olarak üretimde yerlilik ve verimlilik arttırılmalı. Yenilenebilir enerjiye yatırımlar daha çok arttırılmalı, özellikle güneş enerjisi kısmında potansiyeli kullanamamaktayız. Klasik tarımın yanında modern tarımda arttırılmalı ve teşvik edilmeli. Eğitim , turizm kanadı ise bambaşka bir olay zaten.
Aslında uzar gider de tek yaptığımız günü kurtarmak ya da seçim kazanmak olduğu için bunlar önemsizleşiyor. Seçim geldi mi kazansak yeter. Türkiye'nin ekonomisinin düzelmesi için 1 sığınmacılar gitmeli, 2 gerçekten her alanda reform yapılmalı. Yoksa bir üst lige çıkmak hayal olmuşken ligimizden de düşeriz.
-
yav 1 kişi neyi getirebilir , reiz ve nicelerinin onayı olmadan adım atamaz adım
mantıklı mantıklı cümleler kurup kendini yormuşsun
-
made in usa küreselin adamı ondan sempatileri manda aşkı.
sanki akp gidecek chp gelecek ne olucak yine küresele usa ya amade bir adam geçirilcek dayıyıcak faizi fakir dahada fakir olucak olan o.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Ağustos 2024; 23:22:14 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X