Şimdi Ara

emanetin canı burnunda olurmuş...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bozulan s7 nin yerine emaneten bacanaktan 6 yıllık emektar 4s aldık. onu da bana gelen misafir sehpanın üzerinden düşürünce ekranda mavili siyahlı çizgiler çıktı, ekran tepki veriyor ama görüntü mavili dikey çixgiler şeklinde ve bir şey anlaşılmıyor acaba ekrana giren kablolar yerinden mi oynadı yoksa ekran komple mefta mı oldu. bi de 2018 yılında tamir ettirebilir miyiz acaba? bu arada hard reset attım fayda etmedi...
     emanetin canı burnunda olurmuş...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran icerden catlamis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sıkmayın canınızı 100tlye 4s ekran değiştiren yerler var değiştirin gitsin

• flex kablosu soketinden çıkmış

• 60-70 liraya halledersiniz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kırık ucuz olanıda var kaliteli olanıda montaj dahil iyi bir panel 120 tl arası dandik bir panel 80 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsrv -- 3 Şubat 2018; 7:49:24 >
  • anakart çatlak dedi tamirci, yapamam ben, uğraşma sende dedi ama bildiğin kullanılıyor telefon. hatta aracın bluetooth una bağlanıp (önceden bağlıydı) arama yapabiliyorum. anakart çatlaksa nasıl oluor bu işler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihdr

anakart çatlak dedi tamirci, yapamam ben, uğraşma sende dedi ama bildiğin kullanılıyor telefon. hatta aracın bluetooth una bağlanıp (önceden bağlıydı) arama yapabiliyorum. anakart çatlaksa nasıl oluor bu işler?

ekran bozuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihdr

anakart çatlak dedi tamirci, yapamam ben, uğraşma sende dedi ama bildiğin kullanılıyor telefon. hatta aracın bluetooth una bağlanıp (önceden bağlıydı) arama yapabiliyorum. anakart çatlaksa nasıl oluor bu işler?

Çok yüksek bir yerden düşmemişse ya da fırlatılmamışsa anakarta bir zarar gelmesi zor. Ekran kırılmıştır ya da flex yerinden çıkmıştır. Gelelim satıcının neden öyle dediğine... Elinde ya da tedarikçisinde ekranı yoktur. Zaten ucuz telefon. Fazla işçilik alamaz. Hele bir de elinde iş varsa senin telefonla uğraşmak istemez.

Ekran 40-50 lira bir şey. 100 liraya falan değiştirmeleri lazım. Aslında o kadar da alınmaz, ben 4 sene önce kendi 4S'imi 7-8 dakikada değiştirmiştim.
  • telefoncu uğraşmamış bile olabilir, nerede yaşıyorsunuz ona göre öneri vermeye çalışalım

• Al tornovida seti kendin aç soket gevşemiş olabilir sert zemine düşmediyse içten kırılmasının imkanı yoq

• Resimden ne anlasilir arkadaslar ilk bakista EKRAN KIRIK onun haricinde socket gevsemis olabilir yada anakart Sikintisi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.