Şimdi Ara

Emekli Maaş Promosyonu (Sadece Banka Konusu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
18
Favori
6.656
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • AKbank 10-15 bin arası nasıl organik 10 bin? promosyon olarak 8 bin veriyor, 2 bind e fatura ödemesi diyor sitesinde?

• aniceman kullanıcısına yanıt

Nerede yazıyor? Ben göremedim. Ek promosyonda şartlarında yok; chip parada her faturaya 500 TL. En fazla 5 fatura toplamda 2500 TL. Bankaya sordunuz mu?

Emekli Maaş Promosyonu (Sadece Banka Konusu)
  • Pardon, allta tıklayınca açılan bilgilendirme varmış; ben görmemiştim. onu görmedeiğim için de sadece şu tabloyu yanlış anlamışım.

Emekli Maaş Promosyonu (Sadece Banka Konusu)
  • İng ve Qnb promosyonu güncelledi.  

• Ne oldu en son ing ve qnb
  • kronikyorgun kullanıcısına yanıt

Maaşa göre promosyon 5-12 binden; 6250-15000'e güncellendi.

• Arkadaşlari emekli maaşını e-devlet üzerinden ıng banka taşımak istiyorum. Peki bu durumda, para nereye yatacak ? Ingbank müşterisi değiliz.

Babannemin maaşı akbank'ta. Orada taahhüt 11.02.2024 tarihinde bittiği görünüyor.

Yaşlı insanları bankaya götürmeden halletmenin bir yolu yok mu ?

• merhaba, babamın emekli maaşını 2 yıl önce işbankasına taşımıştım promosyon için. kaç yıl taahhüt oluyordu? ona göre yine başka bankaya taşıyacağım promosyon almak için

• first9 kullanıcısına yanıt

3 yıl.

Emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan SGK emeklilerine, 3 yıl süre ile emekli maaşlarını İş Bankası aracılığıyla almayı taahhüt etmeleri ve promosyona esas emekli maaşının İş Bankası hesabına aktarılmasını takiben promosyon ödemesi yapılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 7 Nisan 2024; 20:34:23 >
  • boxor kullanıcısına yanıt
    • Vadesiz mevduat hesabı açın. Daha sonra Nakit promosyon başvuru için Cebimdeki Danışman, ING Telefon Bankacılığı ve ING Şubeleri aracılığı ile yapılabilir. 
    • ING’de vadesiz hesabı olan müşterilerimize Turuncu Ekstra Kart verilir. ING şubelerinden anında kart talep edebilir ya da adresinize kart gönderimi talep edebilirsiniz. Ayrıca ING Mobil’de Başvurular menüsünde Turuncu Ekstra Kart Başvurusu adımından kart talebinde bulunabilirsiniz.

Emekli Maaş Promosyonu (Sadece Banka Konusu)ING Türkiyeyoutube
    ING Mobil'de nasıl ING'li olunur?
    https://www.youtube.com/watch?v=RFua96qAEog

• first9 kullanıcısına yanıt
    Süre 3 yıl ancak bankanıza gidip yeni tutarlara göre fark talep edebiliyorsunuz eğer kabul etmezlerse kalan 1 yıllık promosyonu ceza olarak ödeyip başka bankaya taşıtabiliyorsunuz diye biliyorum. Yanlışsa forumdaki arkadaşlar düzeltir.
  • Emekli Maaş Promosyonu (Sadece Banka Konusu)
    Emekli Maaş Promosyonu (Sadece Banka Konusu)www.akbank.com
    Türk Telekom’lulara Özel 1.500 TL’ye varan Nakit Ödül Kampanyası
    https://www.akbank.com/tr-tr/kampanyalar/Sayfalar/turk-telekom-iade-kampanyasi.aspx
  • "Öte köy" e de yazdım...

Bilginiz olsun:

"Hesap açılışından yaklaşık 1 yıl sonra ATM kartı bile alamadan, kredi vb. yi de kapatarak ING'den kurtuldum(Umuyorum. Çünkü henüz bloke kalkmadı!).

Şehirdeki şubeyi de kapattılar. Ne promosyon yenilemesi yapıyor ne de herhangi bir avantajı var. Bir kere dahi ücretsiz EFT' de yapamadım. Her seferinde işlem ücretini yapıştırdılar. Turuncu zart-zurt ayağına.

Bunlara promosyon yenileme için e-posta da attım, bütün yolları denedim... Bana mısın demediler.

Bir diğer bankadan online işlemlerden başvuru ile validenin promosyonu yeniledik.

Daha da gelmem Davos' a. Emekli Maaş Promosyonu (Sadece Banka Konusu) 

• Annemin maaşı teb den alıyordu 3 yıllığına anlaşmışlardı otomatik ödeme talimatı falan filan ile 10 bin almış maaşı 10 bin altında neyse son günlerdeki güncelleme sonrası biz de banka ile görüştük eski taahhütten yaklaşık 3500 tl kestiler bu sefer 10 bin vermediler 5000 küsür ile süreyi uzattılar yine 8 civarına geldi.
  • Bankada ne kadar süre kaldığını nereden görebiliriz acaba?

• Vakıfbank 12 bin TL nakite artı olarak her ay kredi kartından ve bankamatik kartından 500 er yüz TL lik harcamanıza her ay 1000 TL yatırılmak üzere ek 12 bin daha veriyor. Yani 12 ay boyunca her iki karttan yapılan harcamayı iade ediyor mantığı ile düşünebiliriz. Tabi aldığınız maaşın miktarı burada önemli ben 27 bin maaş alıyorum 30 eylüle kadar kampanya olduğunu söylediler şubeden şubeye değişiklik var mıdır bilmiyorum bugün tekrar gidip anlaşma yapmayı düşünüyorum
  • STasdemir S kullanıcısına yanıt

Ben yetim maaşı almaya başladım da en uygunu vakıf görünüyor bu 12bin ekstradan dolayı. Çünkü 10k altı maaşlara hep maximum 6250 veriliyor kampanyalarla 9250ye çıkılıyor en karlısı vakıf gibi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.