< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Emekli maaşını Garanti BBVA’dan alanlara; 7.250 TL’ye varan ödül! (2. sayfa)
-
-
cep şubeden arama çubuğuna emekli yazıp ordan eski promosyonu iptal yedin, 1 gün içinde eski promosyon paranız geri alınıp iptal ediliyo.(hesabınızda kesilecek kadar para olsun) ardından aynı yerden tekrar promosyana başvurun. 1 hafta içinde yeni promosyon miktarı yatıyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ykb den atak bekliyorum ama hala bir şey yapmadılar :) 10k ykb den bekliyorum. kaçırmazlar bu fırsatı :D
-
dostum internet şubesinden nasıl yapılıyor bu işlem. anne de 1,5 senedir garantide. banka değiştirmek istemedi ama bari bunu yapayım.
-
internet şubesinden promosyonu iptal et ertesi gün cezası çekilince tekrar başvur garati uygulamasında var.biz akbanktan telefonla güncelledik öylede olur.yarım saatini alır hesabında para bulunsun yeterki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler sağolasın.
-
Haketmiyorlar mu acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
7250 tl direkt mi veriyor acaba ekstra kredi kartı otomatik ödeme vs muhabbeti var mı henüz net bir açıklama göremedim soran varsa aydınlatabilir mi
-
bildiğim kadarıyla onlara farkı vereceklermiş, personelden birisi öyle dedi millet gelip önce iptal edip tekrar başvuru yapmasın çalışanlara iş yükü çıkmasın diye herkese farkı vereceklermiş. Ama içim rahat etsin dersen istersen sende bir görüş şube ile yada müşteri hizmetleriyle.
-
+
Şu an garanti mobil başvuruda bu rakam var hala?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManuaL -- 2 Ağustos 2022; 14:49:7 > -
Degerli musterimiz, Emekli promosyon tutarlarimiz 1 Agustos 2022 itibariyle guncellenmistir. 1-31 Temmuz 2022 arasinda emekli promosyon kampanyamizdan faydalanan musterilerimize yeni kampanya tutar farki otomatik olarak 31 Agustos tarihine kadar yatirilacaktir. Odemeniz gerceklestiginde size bilgi verilecektir. Yeni kampanya icin herhangi bir basvuru yapmaniza gerek bulunmamaktadir. Iyi gunler dileriz. B001
Evet merak edilen SMS Garanti bankasından geldi arkadaşlar.
Eski bankaya olan borcu ödedim. Garanti ustunden 1 gün gecmesi gerektigini sisteme oyle yansidigini soyledi. Yani bugun geçiş yapamadim yarin yapacagim. Boyle bir sey var mi gercekten?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Babamın maaşını ykb den garantiye taşımak istiyorum, e-devlette şu şekilde uyarı var, herhangi bir kredi ödemesi falan mevcut değil, bankaya gitmeden halledemeyecegiz herhalde. "Ayliginizda bloke bulundugundan dolayi, sadece sube degisikligi yapmaniza izin verilmis olup, banka degisikligi yapmaniz engellenmistir."
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ykb'deki promosyonun tarihi tam dolmamıştır, o yüzden kalan süreye göre iade yatırıp o promosyonu sonlandırmanız gerekiyor. Babamın hesabını garantiye taşımak istediğimde aynı uyarıyı aldık ve 138 lira ödeyip blokeyi kaldırdık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ykb 7500 yapmış.
2 otomatik ödeme talimatı ve kredi kartı ile 500 tl.ve üzeri harcama sonunda olmak üzere toplam 7500 tl.
-
Arkadaşlar cumartesi gecesi maaş promosyonunu iade etmiştim ziraat bankasına, şimdi garantiye geçmek için başvuru yaptığımda bloke var diyor. Ziraatle görüştüm şubeye gelmeniz gerekiyor dedi şubeye gitmeden bloke kaldırma yolu yokmu acaca?
Birşey mi kaçırıyorum acaba Garantinin kampanyası şart olmadan daha fazla verirken akbankın kadar ilgi çekmemiş :) Sebebi nedir acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X