en yuksek Yapı kredı mı şu an |
Emekli maaşını Garanti BBVA’dan alanlara; 7.250 TL’ye varan ödül! (3. sayfa)
-
-
eft ücreti var,y.kredide..Avantajlar bölümünde havale-düzenli eft ve düzenli havale ücretsiz yazıyor.
7250 + 2 fatura+kredi kartı harcaması ile toplamda 7500 tl.ediyor
-
Garantiye taşımayı düşünüyorum ziraatin saçma rakamlarından kurtulmak için fakat şöyle bir durum var yaklaşık 10 yıldır garanti ve kredi kartlarını aktif olarak limitleri sonda neredeyse o şekilde kullanıyorum hesaptan bir eft yapıcam hemen ücret kesiyor bu yüzden kendi ilişiğimide kesmeyi düşünürken bu forsat çıktı karşıma şartsız kefilsiz bir banka bilen varmı acaba ?
-
Garanti promosyonu hemen yatırıyormu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Banka promosyonu dinen caiz değildir.
İhsan Şenocakyoutube(F010) Bankaların Promosyonu Caiz midir? - İhsan Şenocakhttps://www.youtube.com/watch?v=hBwUmKLU6H8&feature=youtu.be
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Maaşı bekliyor herhalde ben işlemleri yaptım yatan bir şey yok 3 gündür
Garantinin emekli için kredi kartı yok herhalde aidatsız kredi kartı flexi mi mantıklı acaba?
-
Çaktırmadan geçir parayı cebe at.
Geçen hafta eski taahhütü bozmak için mobilden iptal başvurusu yaptım (iptal kısmını bulmakta ayrı bir mesele)
Hesaba parayı gönderdim 1 haftadır parayı çekmiyor ve cayma olmadı.İptal olup yeniden garantiden almak için işlemleri başlattık ama anlamadım bu bankayı.
Maaş yatınca eskisini iptal edip Yeni tahahut mu devreye girecek acaba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayni durumu biz de yaşıyoruz. İptal miktarini biz de öğrenemedik☺️ tahmini bir miktar parayı gonderdim ama cekmedi bekliyor bakalim ne olacak. Referans olayi mevcutta garanti den maas alanlar icin olmuyor galiba degil mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olmaz referans,ben mhden tutarı öğrendim gönderim ona göre parayı, çekmiyor parayı.mhde parayı 24 saatte çeker dedi ama birşey olduğu Yok.
Sanırım güncel maaş bilgisi bankaya gelince o zaman yeniden promosyon yatacak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Garanti bankasından promosyon güncellemesi yapan arkadaşlar ortalama kaç günde yatıyor para? Pazartesi başvuru yaptık, salı hesaptan iptal ücreti çekildi ama gelen bir şey yok. SGK'dan maaş bilgisi bekleniyor yazıyor 1 haftadır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kredisi varmış olmuyo kredisiz emekli mi var ki
Garanti 5000 tl yapınca iade parasını çektiği gün yeni promosyonu yatırmışlardı.
ama sonradan zam yapınca tekrar yatan promosyonu iade yaptım. yatan paradan 22 tl bırakmışlar büyük ihtimal bu ay yatacak maaş için kalan para promosyon 5 gündür yatmadı maaş bilgisi bekleniyor kısmında kaldı. Bu işlemlerin hepsi mobil bankacılıktan yapıldı. Tahminim maaştan sonra ay sonuna doğru yatacak çünkü bazı üyelere fark yatacak diye mesaj atılmış.
-
Babaannem yaşlı görüntülü görüşme ile garantiden hesap açabilir miyim arkadaşlar sorun olur mu
Akbank ve Garanti promosyonu 6000'e indirmiş. 7250 iken işlemleri yapan ve henüz promosyonu yatmayanlara 6000 mi yatacak, 7250 mi yatacak?
https://www.kamupersoneli.net/298499/kimse-bunu-beklemiyordu-emeklilere-verilen-promosyonlar-geri-cekiliyor-bankalar-pes-pese-duyurdu/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X