Şimdi Ara

EMEKTAR'A MOD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayar cahiliyken emektar'a yanlış ram taktım bilgisayarı bozdum neyseki eskiydi ve yeni bir bilgisayar aldım.Sizce neyi bozulmuştur. O bozulan parçayı az bir masrafla düzeltip bu bilgisayarı denek bir bilgisayar olarak kullanacağım ve mod yapmayı düşünüyorum.Ne önerirsiniz?

• komik olcak ama taktığın ramı çıkar :D . yani yanlış ram şöyle takarsın adını hatırlayamadım 9-9-9-x değerifarklıdır ( onun bi ismi vardı).o farklıysada pc açılmaz sökersin bişey olmaz.ddr ddr2 ddr3 zaten takman mümkün değil .bence bilgisayarcı dan kelepir ram al öyle dene.
  • kardeş sende buna inanmıcaksın ama :D ddr anakarta ddr2 ram taktım nasıl olduysa ters mers uydurdum. bilgisayar pert oldu :D ekrana görüntü gelmiyor. bende topyekün söktüm.son resimdeki gibi.

hangi parça bozulmuştur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atahan97 -- 7 Mayıs 2013; 18:41:10 >
  • Bendede bir kasa var aynı eski böyle, kullandığım pc'nin işlemci fanı kırıldı ondan alıp taksam mı diye düşündüm meğersem AM3 socketliymiş Kasayı açıp bakma merakım bu foruma girince başladı o zamandır masaüstü kullanmıyorum ikiside pert oldu elimde
  • Anakartın gümlemiştir kardeş. Başka bişey bozulmaz öyle bir arızadan. Mod için yapılabilecek çok şey var sen nasıl bişey düşünüyorsun?
  • Valla ucuza gelcekse pleksi fln dusunuyorum ama deger mi bilmiyorum.ucuzdan bi anakart bulsam tamamdir.ve sticker da dusunuyorm (hellaflush) gibi. Siyaha boyayabilirimde. Saglam bi temizlik yapicam. Sonra fan alirim . ledde olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fan duct (ön panel türbin fan) yapsana... Var mı alet edevat? Güzel olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderwatcher -- 8 Mayıs 2013; 17:30:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [DH] V O L V O for L I F E
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam valla alet edavat araştırdım yok dremel di falandı bende gezmiyor.fan duct a da baktım. boya badana işleri ve stickerdı pencereydi fan dı diye düşünüyorum.biraz acemi işi olcak :)
  • Mod moddur yaptıktan sonra alırsın zehiri duramazsın zaten Bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eglasoka

komik olcak ama taktığın ramı çıkar :D . yani yanlış ram şöyle takarsın adını hatırlayamadım 9-9-9-x değerifarklıdır ( onun bi ismi vardı).o farklıysada pc açılmaz sökersin bişey olmaz.ddr ddr2 ddr3 zaten takman mümkün değil .bence bilgisayarcı dan kelepir ram al öyle dene.

Cas Latency oluyor o hocam:)
  • hocam aydınlatın beni :D yani kurtarılabilir mi? nesi bozulmuştur?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.