Şimdi Ara

Emektar için yardım.......PII-350 ye Veda Edip PIII-500 aldık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ===PII yerine PIII ü takınca her açılışta monitör No Signal veriyor....
    ===Arkadaşımın P4 3.0 ı olmasına rağmen eski sistemine de özen gösteriyor.... Öyle ki Eski PII-350 si yerine PII 500 aldı ancak bir türlü çalıştıramadık..........

=====Anakart model numarası : Gigabyte GA - 6BXC PIII/PII Processor MB
    ===Eski işlemcisi slot P2 350mhz yenisi slot P3 500mhz

=====Yardımcı olursanız sevinirim....... Şimdiden teşekkürler.........

• arkadaşım o P3 500ün çalıştığına eminmisiniz yani başka bir sistemde çalışıyormuydu eğer ki çalışıyorsa anakartın üzerinde var ise jumper ayarları veya biostan kontrol edin kolay gelsin bende sıft awe64Goldtum için benim eski sistemi tutuyordum müzikler bir harika ama board sizler ömür sağlam bir P3S destekli bir board arıyorum iyi geceler
  • ====Jumper ve Bİos ayarları ile uğraşmıştık ...kitapçığından baya bi bişiler öğrendik ama nafile......

======İşlemci gitti gidiyordan alınma , yani büyük ihtimalle çalışır durumda....

===Farklı bakış açılarınızı bekliyorum....
  • cpu çarpanını anakartın üzerindeki slottan 5'e ayarlamanız gerekiyor. fsb ise zaten 100'e ayarlıdır (p2 350 olduğundan)

5.100=500

http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-6BXC.htm

anakart ayarları bu sayfada var.

edit : bu soruna başka bakış açısı, çözüm önerilemez. eğer çalışmamakta diretiyorsa bios'u güncelleyin. gene çalışmazsa p3 500 cpu bozuktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 20 Mayıs 2005, 0:43:15 >

• ===Önerdiğin ayarları da denedik.....Teşekkürler ama ..... 5.5 4.5 5.0 i de denememize rağmen sistem açılıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. No signal devam ediyor yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackman

===Önerdiğin ayarları da denedik.....Teşekkürler ama ..... 5.5 4.5 5.0 i de denememize rağmen sistem açılıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. No signal devam ediyor yani

sistem açılıyor derken harddiskten ses geliyor mu veyahutta cdrom çalışıyor mu ,eğer öyleyse işlemcin sağlam ve sistem açılıyor demektir,

no signal dediğine göre ekran kartı ile alakalı olabilir ekrankartını değiştirin yine aynı şeyi yapıyorsa bilemem bu saatte aklıma başka birşey gelmiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: 17_Ocak

quote:

Orjinalden alıntı: blackman

===Önerdiğin ayarları da denedik.....Teşekkürler ama ..... 5.5 4.5 5.0 i de denememize rağmen sistem açılıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. No signal devam ediyor yani

sistem açılıyor derken harddiskten ses geliyor mu veyahutta cdrom çalışıyor mu ,eğer öyleyse işlemcin sağlam ve sistem açılıyor demektir,

no signal dediğine göre ekran kartı ile alakalı olabilir ekrankartını değiştirin yine aynı şeyi yapıyorsa bilemem bu saatte aklıma başka birşey gelmiyor

bildiğin buysa aman bilme daha iyi baştan sona yanlış şeyler söylüyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.