Şimdi Ara

Emenike>Fernandao>Van Persie=Soldado

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emenike'nin satılmasını çok ciddi bir hata olduğunu düşünüyorum Hem de bu yoklukta. Aykut hoca ile emenike beraber efsane olabilirdi bu sezon. Emenikenin geçen sezon başında neler yaptığını hatırlıyoruz CL'de yarı finale çıkan Monaco'yu neredeyse tek başına dağıtmıştı. Geçen sene dick advocaat en büyük zararı emenike'yi küstürerek verdi. Yönetim emenike'yi yollayarak çok büyük hata yapmıştır

Elimizdeki en iyi forvet açık ara Fernandao şu an. 2 ay sonra sakatlıktan dönüşte ilk 11'e yerleşip ilk 11'i bir daha bırakmayacağını düşünüyorum. Soldado transferi büyük hayal kırıklığı oldu. Fernandao iyileşene kadar işimiz zor Aatıf Şeşu belki monte edilebilir gizli forvet olarak Sivas'ta o mevkide oynamıştı çünkü. Van Persie'den de Soldado'dan da daha faydalı olacağı aşikar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Emenike beyinsiz bir adamdı bizde forma bulması zor tabi futbolu kafada bitiren Rvp yerine oynasın isterdim .

Ikı sene önce bu rvp alacagımıZa bir 8 numara alsak o sene şampiyonduk taraftar Rvp diye diye fernandao küstürdü .

Soldado bir kac mac oynasın birde ona bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Emenike>Fernandao>Van Persie=Soldado

Şu maçtan sonra takımda kalması hataydı.Olsa olsa kestane olur bundan.
  • CHİNENYE > lewa+suarez

Tartışmaya kapalı konu
  • Vitor zamanı takır takır gol atan Fernandao sırf taraftarın rvp çöpü oynasın baskısı yüzünden kesildi,küstürüldü.Geçen sene de aynısı Emenike'ye oldu.Fernandao Emenike 500 gol atsın,şekilci taraftarın gözünde çöp rvpnin bir tane kız gibi şutla attığı gol kadar değeri yok
  • Emenike Fenerbahçe'de kaldığı sürece maksimum derecede takıma zarar vermiş bir isim.Yetenikliydi orası ayrı tabii.
  • Hocaların yönetmesi önemli ha bu kadar hoca geldi gecti emenike düzelmedi derseniz haklısınız ama bir ft veya şenol ile çalışsaydı başarılı olurdu görüşündeyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Musleraaaaa
    7 yıl önce açıldı
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yönetimin suçu yok. Suç adam canını dişine takıp takım için bişiler yapmaya çalışırken adamı ıslıklayan taraftarda.
  • Journey Mysterious kullanıcısına yanıt
    Yahu nereye başarılı olurdu? Adam slaven bilicle çalıştı yine de iflah olmadı. Formasını çıkaran adamdan hayır gelmez. Devenin tekiydi koşmuyordu.
  • fernandao=soldado>ahmethan>rvp>emenike
  • Neye dayanarak bunu yazıyorsun ilginç gerçekten. Takımımızın bir SİSTEMİ olmadığı için son 2 yıldır fizik olarak daha güçlü olan oyuncular daha çok gol atıyor. Fernandao ve Emenike'nin daha çok gol atmasının tek sebebi bu. Doldur boşalt yapacağın takıma ne düşünerek RvP alırsın bunu düşünmek lazım.

Sistemli oynayacaksan orta sahan kuvvetliyse RvP ya da Soldado her türlü iş yapar.
  • Bizi Emenike'yi arayacak duruma getirenleri Allah'a havale ediyorum.
  • Dün de bu gerçeği gördük maalesef

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sow yazdığın bütün futbolculardan daha iyidir anlıyor musun ?
  • Sadece Emenike değil Stoch da kalmalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris01

Emenike beyinsiz bir adamdı bizde forma bulması zor tabi futbolu kafada bitiren Rvp yerine oynasın isterdim .

Ikı sene önce bu rvp alacagımıZa bir 8 numara alsak o sene şampiyonduk taraftar Rvp diye diye fernandao küstürdü .

Tabi canım. 30 maçta 4 gol atan forvet kesin rvp'den daha iyidir Sizlere boşuna balık hafızalı demiyoruz.
  • siz bırakın emenikeyi filan en büyük haksızlığı fernandao'ya yaptınız adam takır takır gol atıyoken rvp rvp diye ısrar ettiniz , fernandao dönüş yapsın bu adamların hepsinden daha cok gol atar. Fernandao'yu rvp sevgisi bitirdi o adam harbiden iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 26 Ağustos 2017; 5:12:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venüsdeki Limon Ağaci

siz bırakın emenikeyi filan en büyük haksızlığı fernandao'ya yaptınız adam takır takır gol atıyoken rvp rvp diye ısrar ettiniz , fernandao dönüş yapsın bu adamların hepsinden daha cok gol atar. Fernandao'yu rvp sevgisi bitirdi o adam harbiden iyiydi.

Katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

quote:

Orijinalden alıntı: baris01

Emenike beyinsiz bir adamdı bizde forma bulması zor tabi futbolu kafada bitiren Rvp yerine oynasın isterdim .

Tabi canım. 30 maçta 4 gol atan forvet kesin rvp'den daha iyidir Sizlere boşuna balık hafızalı demiyoruz.

Okudugunu anlamıyor musun emenike beyinsiz yazmısımım adamın mental sorunları var Fener gibi baskıcı bir seyircisi olan takımda emineke olmaz .

Fernandao her türlü rvpden iyiydi bu seyirci 2015 te takıma çomak soktu fenerde yönetim olanların en büyük suçlusu sonra td gelir sonrada seyirci kimse masum degil seyirci isim üzerine gidiyor ve oyuncu baskı altına alıyor bu takımın sistem kurması çok zor .

Rvp denilen herif bitik sahada yürüyor fizik gücü yok ikili mücadeleye giremez kısacası şuan alexi getir koy rvp kadar oynar . Zidane koy rvp kadar oynar rvp futbolu bırakmamış ama futbol rvp bırakmıs biran önce td kurslarına yazılsa iyi olur sayesinde 16 m euro bize girdi . Hala destek olan taraftar varsa beklemeye devam etsin .

• basın gidin lan şurdan. allah'ın balık hafızalı ordusu. kim yolluyor olum sizi? yok vitormuş, emenikeymiş bi bitin artık yeter.

ben hayatımda kör ölür badem gözlü olur lafını bu kadar yaşamamıştım ya.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.