Şimdi Ara

Emenike fotoğrafları silmiş! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kulüpte kimin naptığını belli değilki. hepsi alıyorlar paralarını çekiliyorlar köşelerine. ruh falan kalmamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11numara kullanıcısına yanıt
    Hocam yapmayın Semih Şentürk niye yapmadı böyle bir şey ? Her zaman yedekti o adam Fenerbahçelilik yok bu Emenikede savunmayın şu adamı.
  • Semih'le emenikeyi bir mi tutuyorsun.Helal olsun kardeşim.Semih fenerbahçemizin yetiştirdiği volkan gibi tuncay gibi hakiki fenerbahçeli bizden biri.emenike sıradan bir santrafor.
    Ama şuan elimizde sadece bu adam var.Bir yerde bu adama mecburuz ve tepki verirsede haklıdır, sahada ruh gibi gezen, denk gelirse boş kaleye yuvarlayan bir adam onun yerine tercih ediliyorsa.
    Tabiki bir tutmuyorum sadece bir ornek verdim

• guizalı aragonesli kadrolu takım şu andaki balon kadrodan daha şerefliydi gitmeyin maça atın dekoderleri çöpe defolup gitsin hepsi

• Fare dağa küsmüş....
  • Emenike Instagram profilindeki resimleri kaldırdığı gün Fenerbahçe'nin futbolcusu yazısını da kaldırmış. Biz ne yaptık da bugünlere, böyle adamlara kaldık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Formayı çıkarttığı gün kapının önüne koyacaklardı.
  • yapmayın beyler emenike çok formda . bu gerizekalı 2 gol attı gene havalandı attığı gol harici oyun içinde yok.
    Tuncayı Fener mi yetiştirmiş?
  • hayatımda bu adam kadar trip atan bir topçu görmedim. Ergen kızlar gibi ota boka trip atıp duruyor..
  • Kadroda emenike hayret
  • sKjaer kullanıcısına yanıt
    yok ya olur mu sakaryadan geldiğinde tuncay hazırdı zaten.bize gelmeseydi de plden la ligadan teklifler alırdı.
    Klasik ben zekiyim sarkastik cevaplarımla kendimi tatmin ederim lafları, hazırdı mı dedin kardeşim sen yetişti demisşin, yetişmek altyapıda olur, kendi hatanı alaycı laflarla örtmeye çalışma, google kullandın Sakarya "yetiştiğini" öğrendin uzatma.
  • Emenike fotoğrafları neden sildiğini açıkladı.

Instagram hesabından Fenerbahçe ile ilgili olan tüm fotoğrafları neden sildiği sorulan Emenike, "O fotoğrafları silmiş olmamın Fenerbahçe ile alakası yok. İnsanlar tepki gösterirken cevap vermedim. Twitter ve Facebook hesaplarımda Instagram'a göre daha fazla takipçim var. İnsanlar o iki hesabıma gidip bakabilirler. Instagram'daki fotoğrafları silmem bir anlam ifade etmiyor" yanıtını verdi.

Sporx
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.