Şimdi Ara

Emenike fotoğrafları silmiş!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Emmanuel Emenike, Instagram hesabından Fenerbahçe ile ilgili yaptığı tüm paylaşımları kaldırdı.

Emenike fotoğrafları silmiş!

Fenerbahçe'nin Nijeryalı golcüsü Emmanuel Emenike, sosyal medyada dikkat çeken bir hareket yaptı. Nijeryalı oyuncu, Instagram hesabından Fenerbahçe ile ilgili yapığı tüm paylaşımları sildi.

Emenike'nin bu hareketinden sonra resmi hesabında sadece 13 fotoğrafı kaldı.

• Hepsi defolsun oda dâhil en başta aziz. bu ne ya çocuk kreşi mi Fenerbahçe milletin nazini çekecek
    Biri oyundan çıkarken trip atar biri yedek kaldım diye kuser . Bizim sevdiğimiz Fenerbahçe de bunlar çok nadir olurdu icine ettiler kulübün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuna kadar katılıyorum size hocam. Fenerbahçe formasının ne anlama geldiğini bilmeyen adamların bu kulüpte işi yok.
  • Ulan bu köylüler de iyice kendini bi mokum sandı. Şu sezon bitsin de bu takıma tekrar bi temizlik şart.
  • Ne taraftarı takıyor ne de kulübü, yöneticileri iyice klubü oyuncak ettiler başkanından tut futbolcularına kadar.

• Ulan koskoca Fb bu Eminönü saatçisinin tripleriyle uğraşıyor,çıldırırsın.

• Instagram sonuçta şahsi bir olay. İsterse bütün hesabı silsin. Bunun Fenerbahçe ile bir ilgisi olamaz. Instagram'da forma giydiğin takımın paylaşımları olacak diye bir kural yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • emenike kim la. defolup gidebilir umrumuzda olmaz
  • Emenike gelişimini tam tamamlayamamış anlaşılan ergence hareketler filan
  • Afrikanın köyünden gelip kendini koskoca fbden ustun görüyor

• Suç bunda değil ki, bunu FB'de oynamaya layık görenlerde.

Bu karaktersizliğiyle ancak amatör takımlarda top oynar bu adam, Westham boşuna mı postaladı geriye???
  • Şaka gibi var ya kendilerini ne sanıyor bunlar işte insanın yapısı böyle parayı bulunca değişiyor.

Ama Emenike nin BJK maçında ne yaptığını unutan taraftarda sıkıntı var bu sene başında adama ilah gözüyle baktılar ne yaptığını unutup.
  • Hp suç futbolcuda dimi, kimse dedememiş acaba aziz adama bir şey dedi ona mı kızdı diye, herkes ksin yargı, ülkenin özeti yemin ediyorum
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız ancak sorun şu ki önce yükleyip sonradan kaldırması hatta böyle bir dönemde Fenerbahçe böyle bir durumdayken ve kendisi daha geçen gün oyundan alınırken trip attığı bir durumda kaldırması bir mesaj gibi duruyor. Hiç yüklememiş olsaydı böyle bir durum ortaya çıkmazdı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HankSchrader -- 22 Ekim 2016; 16:44:46 >
  • sKjaer kullanıcısına yanıt
    Neresinden tutarsak tutalım elimizde kalıyor hocam. Her şey çok karışık.

• Ergen
  • Bu adamdan bir halt olmaz ergenin teki

• rvp denen herif oynayacak diye elimizdeki tek adam akıllı forveti de küstürdük.
    yine forma çıkarırsa bu sefer arkasındayım.artık volkan şeni oynatır orda vitorun yaptığı gibi.
  • Hayrola bi şey de diyen olmadı bu sefer ama. Haber doğruysa arızalının teki bu adam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bile sinirlendim taraftar tepkisini göstermeli

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.