tarz yanlış.emenike için masaya bile oturmam tabatayı isterim.nasıl masaya oturmazsın yapar teklifini adam satmıyoruz dersin olur biter.daha dün lige çıktılar artis olmuşlar iki günde...
Karabük emenikeyi satarasa ligde çok zorlanır. Onun için bu sene hiçbir şekilde satmaz. Naklen yayın gelirleri ortada.2-3 milyona falan satmaz bence.
quote:
Orijinalden alıntı: brandnew
Karabük emenikeyi satarasa ligde çok zorlanır. Onun için bu sene hiçbir şekilde satmaz. Naklen yayın gelirleri ortada.2-3 milyona falan satmaz bence.
Zaten Karabük'te para cidden var. İhtiyaçları yok 2-3 milyona, hayatta satmazlar bence Emenike çok istemediği sürece. Her ay Kardemir'deki işçilerin maaşından para kesilip kulübe aktarılıyor. Karabük'lüyüm ben mesela, her yaz giderim. Bu yaz da sürekli orada yaşayan birine sorduğumda doğruysa eğer, kulübün kasasına Kardemir'den gelenlerle falan ayda 7 trilyon girdiğini söyledi, müthiş bir rakam cidden.
fazla ciddiye almayın bence, maç sonundaki hararetle söylenmiş cümleler... onlarda öğenirler.
Adam emekli beyler
Holosko'yu verelim, belki alırız
her biraz iyi oynayan oyuncuyu transfer etmeye çalışırsak 12 olan yabancı sayımız 234'e çıkabilir yakında.
emenikenin beşiktaş defansını zorlaması iyi oyuncu olduğu anlamına gelmez beşiktaş paf takımıyla oynasa defans yine zorlanır şu haliyle.
emenikenin hedefi chelsea'de oynamakmış bu sezon 15 gol atsa ingiltere 2.lig takımlarına gider ( aston villa birmangham gibi )
emenike bank asya veya süper lig dinlemeksizin saydırıyor valla
quote:
Orijinalden alıntı: talaria
vermeyin çok lazımdı.youla benzeri birşey zaten.boş alanlarda koşuyor.bizde zaten iş yapmaz 3.sınıf topçunuz..tabatanında kramponu bıraksaydık keşke karabükte..
Cahilce konuştuğun o kadar belliki, muhtemelen 1 maçta bile izlemedin Emenikeyi. Dar alan, açık alan fark etmiyor, güçlü, şutları iyi, komple bir forver. Aklını kullanırsa Türkiyede bile kalmaz.
Valla ilk defa izledim Emenike'yi bir adamı bir maçla yargılamak doğru değil ama bu adam hep böyle ise gelmesin daha iyi.
Attığı gol defans hatası top önüne düştü o golü atamayanı döverler.
ve 5-6 tane net pozisyona girdi 2'si dokunsa gol ama atamadı.
tabi yorumlarım ilk baştada yazdığım gibi sadece 1 maçta gördüklerim bir oyuncuyu tek maçta tanıyamayız.
Bu ne biçim futbolcu, adam şuan 23 yaşında, futbola 21 yaşında başlamış
Tabata iyi adam ne emenikesi ? Ben Gaziantepli olduğum için Gaziantep maçlarınıda takip ederdim, Tabata Beşiktaş'a geldiğinde çok sevinmiştim. Ama adam bonservis bedelinin altında ezilip kaldı ilk sezon, bonservis bedelinin 8 milyon euro olması onun suçu değil, yönetimlerin görüşüp anlaştığı bi konu. Gelgelelim Tabata'nın yıllık aldığı para büyük bi rakam değil, tam olması gerektiği gibi. çok yetenekli futbolcu, bu sezonda yeni yeni açılmaya başladı, faydalı olucak.
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerinanç
ee bende tabata için masaya oturmam senle.bu nasıl bir konuşmadır böyle ya?
senin masaya oturmana gerek yok zaten,teklifi sana yapmazlar.
quote:
Orijinalden alıntı: z for zambrotta
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerinanç
ee bende tabata için masaya oturmam senle.bu nasıl bir konuşmadır böyle ya?
senin masaya oturmana gerek yok zaten,teklifi sana yapmazlar.
Sana da bişey yemek düşer o zaman
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme