Kardemir Demirçelik Karabükspor Başkanı Feridun Tankut karşılaşma sonrasında Haber1903`e özel açıklamalar yaptı. Yeğeninin vefatı nedeni ile karşılaşmayı Ankara`da izlemek zorunda kalan Tankut Beşiktaş`ın ligdeki asıl rakipleri olmadığını belirterek, "Beşiktaş yıldızlar topluluğu bir takım. Onlara direnç göstermemiz çok zor. Ancak takımızın mücadelesinden memnunuz. Bizim için kaybedilmiş bir üç puan, sonraki karşılaşmalarda telafi ederiz" dedi.
Siyah beyazlı ekibin şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu söyleyen Tankut, "Beşiktaş ligin favorisi olduğunu gösterdi. Çok önemli yıldızları var. Onlara karşı açık bir futbol ortaya koymamız farklı mağlubiyeti beraberinde getirdi. Sonuç bizim için iyi olmadı" ifadelerini kullandı.
Feridun Tankut, golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş`ın Emanuel Emenike ile ilgili bir teklifinin olması durumunda nasıl bir tepki verecekleri sorusu üzerine ise şu açıklamayı yaptı;
"Emenike bizim takımın en değerli oyuncusu. Takımımızda satmayacağımız tek isimdir. Bize böyle bir teklif gelmesi durumunda Beşiktaş`ı nazikçe geri çevirmek zorunda kalırız. Emenike için masaya bile oturmayız. Ancak şunu söylemeliyim ki yabancı kontenjanını boşaltmaya çalışan Beşiktaş`tan Tabata`yı renklerimize katmayı isteriz. Brezilyalı oyuncuyu kiralık vermek isterlerse almaya hazırız"
-HABER1903-
dinimiz subaneke amin inşallah !
Bu emenike neyin nesi .. gol de attı her gol atan oyuncuyu alıyomuyuz anlamadım
Satmayız Emenike'yi.
Tabata bugün iyiydi. Bence Hilbert'ten çok daha etkili oldu, çünkü çok hareketli. Birazda futbol oynayabilse vazgeçilmez olur.
Emenike gerçekten harika bir forvet, 1 2 yıla kalmaz büyük bir kulübe gider diye düşünüyorum nerden buluyorlar böyle futbolcuları aklım almıyor bizimkilerde büyük kulübüz profesyonel yöneticiyiz diye geçiniyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: Reanimate
emenike defansımızın ebenisini ebenikti.o kadar söyliyim.
Emenike'yi Gençlerbirliği mi ne buldu, ancak kontenjandı sanırım bir sebepten dolayı alamadılar, Karabük aldı. Takımın lige çıkmasında Yasin Avcı'dan sonra en çok emeği olanlardan. Sezon başı yeni sözleşme imzaladı. Bu maçla tanıyanınız çok olacaktır ama Emenike cidden çok iyi oyuncudur, tek maçlık performans değil bu.
quote:
Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage
Emenike'yi Gençlerbirliği mi ne buldu, ancak kontenjandı sanırım bir sebepten dolayı alamadılar, Karabük aldı. Takımın lige çıkmasında Yasin Avcı'dan sonra en çok emeği olanlardan. Sezon başı yeni sözleşme imzaladı. Bu maçla tanıyanınız çok olacaktır ama Emenike cidden çok iyi oyuncudur, tek maçlık performans değil bu.
İlhan Cavcav
Emenikeyi izledikçe Amokachi aklıma geliyor . Güç,Hız , teknik her şey var adamda. Geçen sene attıgı bazı goller hala aklımda. Emenike bence 4 büyük takımın ilk 11de oynar. Büyük ihtimalle ispanya ya ingiltereye falan giden bikaç yıla kalmaz.
ee bende tabata için masaya oturmam senle.bu nasıl bir konuşmadır böyle ya?
Cavcav bulduysa şaşırmamak gerek şu Gençlerbirliğinin gelmiş geçmiş en pahalı transferi Zec konusunda da çok iddialıydı ama daha patlama yapamadı..
Araştırdım, doğrusu buymuş:
Türkiye'ye aslında Gençlerbirliği'yle anlaşmak için gelen ancak daha sonra Hacettepe'ye kiralanacağını öğrenince imza atmaktan vazgeçen Emenike'yi ikna eden Karabük, maliyeti uygun bu hamlesiyle kendisine Süper Lig yolu açtı.
Bu arada Carnat varken tabatayı ne yapoacakki Karabük.
Emenike bu ya.. Televizyonlarda dinliyorum bu adam için diyolar ki 1,2 sene içinde avrupaya uçabilir. Ama bizim takım alsa süper olur.
Adam iyi top saklıyor. Hızlı ve kuvvetli taş gibi valla , zaten tabatayı istiyolarsa seve seve veririz. O kazmadan da kurtulmuş oluruz.
quote:
Orijinalden alıntı: BlkYunuS
quote:
Orijinalden alıntı: Reanimate
emenike defansımızın ebenisini ebenikti.o kadar söyliyim.
İlhan Cavcav. Başka söze gerek var mı?
vermeyin çok lazımdı.youla benzeri birşey zaten.boş alanlarda koşuyor.bizde zaten iş yapmaz 3.sınıf topçunuz..tabatanında kramponu bıraksaydık keşke karabükte..
Bu Emenike daha gençmiş yahu baktımda 87'li bu adam kesin 5 büyüklerden birine gider 1-2 yıl içinde..
quote:
Orijinalden alıntı: talaria
vermeyin çok lazımdı.youla benzeri birşey zaten.boş alanlarda koşuyor.bizde zaten iş yapmaz 3.sınıf topçunuz..tabatanında kramponu bıraksaydık keşke karabükte..
Youladan çok daha iyi bir santrafor en başta dar alanda da etkilidir Emenike böyle gereksiz tepkiler vermenin anlamını çözemedim. Adama sormuşlar Bjk emenikeyi isterse ne yaparsınız diye adamda cevap vermiş bizim en önemli oyuncumuz bu sene satmayız diye. Ne var bunda.
quote:
Orijinalden alıntı: brandnew
quote:
Orijinalden alıntı: talaria
Youladan çok daha iyi bir santrafor en başta dar alanda da etkilidir Emenike böyle gereksiz tepkiler vermenin anlamını çözemedim. Adama sormuşlar Bjk emenikeyi isterse ne yaparsınız diye adamda cevap vermiş bizim en önemli oyuncumuz bu sene satmayız diye. Ne var bunda.
artis artis konuşmaları yüzünden böyle yazdım.yok vermezmişmiş.2-3 milyon getirinde bak nasıl veriyorlar.bende biliyorum fena topçu değil ama klasik kontra topçusu işte.büyük takımlarda çok iş yapacak biri değil.kalsın kardemirde..