Şimdi Ara

EMENİKEE!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence holmenden sonra maçın kahramanıydı balon,verilen paralara yazık falan denildi ama bugün sağ kanadı felç etti yaptığı asistlerde cabası
     EMENİKEE!

• gol bekliyoruz karaboga dan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semiz-manço

Bence holmenden sonra maçın kahramanıydı balon,verilen paralara yazık falan denildi ama bugün sağ kanadı felç etti yaptığı asistlerde cabası
     EMENİKEE!

+1 Elitler dışında birebirde üstün gelebilecek oyuncu sayısı yok gibi.

• 5 gol atılmış birini atamamış daha golü yok atsaydı iyi olurdu moral açısından ama asist falan yaptı fena değildi.İlerde weboya savunma arkasına top atılınca webo yavaş kalıyor o da ayrı bir sorun
  • Karaboğanın senesi olacak bu sene
  • Nasıl yardirdi oyle,agzim acik izledim

• Kesinlikle. Sivas'ın solunu bitirdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    11 yıl önce açıldı
    Musleraaaaa
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu adam merkezde oynamamalı, salıcaksın bunu böyle sağdan felç edip dönecek orayı. Bu şablonda oynadığımız sürece bu adamın etkili olmama ihtimali yok. Bire bir, ikiye bir alan buldu mu tutman imkansız. Kendi de kendinden memnun değil, hala kendini ispatlama peşinde; inşallah böyle devam edecek.

• el ferrari el ferrari allah el ferrari.
  • O degil de ben WEBO yu cok begendim yasina ragmen paslari yapti kafa toplarini indirdi golunu atti cabaladi valla boyle oynayacaksa ilk 11 e koyarim
  • Harbiden felç etti adamları .
  • gol atmasına gerek yok sag tarafta zorlu maçlarda da aynısını oynasın yeter zaten problem kanatlarda. önde webo, kuyt ile bu ligde pek sorun yaşanmaz. sow da oynamak isterse buyursun gelsin bence arada bi katılsın takıma iyi gelir

f.bahçe kontraatak takımı olmadıgına göre, webo tipi forvet te oynadıgımız futbola uygunken emenike nin en çok fayda edecegi bölge kanattan yardırmasıyla olur. zaten topa çok hakim degil bu özelligi de gelişir belki kanatta.

ama ortanın ortaları ve gerisi sakat çok fazla aday var. olan salih e olacak işte bu yüzden meyro, cristian satılmalı. yoksa salih i ya avrupa da yada devre arası anadolu takımında görürsün kuş uçar yani. 8 m euroluk yerli alper de yedek kulubesinde yatar. 2 yıl avrupa yok akıllı olmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patronizm

el ferrari el ferrari allah el ferrari.

Yaa allah bismillah allahu ekber gol gol gol ya allah ya allah

• Ersun hoca doğru pozisyonda kullanıyor. Barca'da Alexis'in pozisyonundaki gibi oynuyor.
  • Sol: Kuyt
    Sağ: Emenike
    Orta: Sow denesek.bir mac ta yav.
    Bir kere denedik ama ortada emenike oynadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: patronizm

el ferrari el ferrari allah el ferrari.

Kahkaha attım

• Macin ozetini izledim..emenike ve webo harika oynamislar..

• Beyler yanlış anlamayinda rakip sivasti , selcugun bile iyi oynadığı maçı ölçüt mü kabul EDIYORSUNUZ. Büyük maclar da ki performansa bakın

• Mevkiisini buldu bana gore.cok iyi bir mac çıkarttı ama kondisyonu yetersizdi.daha iyi olacaktır.

• biz bu adamla aynı maçı mı izledik
     EMENİKEE!
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.