Şimdi Ara

Wesley Sneijder yollanmalidir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Seneye 33 yasina girecek Sneijder PİYASASİ HALA VARKEN satilmalidir.

Yerine modern ve dinamik orta saha alinmalidir.

Simdi gelip once Olcan, Tarik satilmali gibi sig yorumlar yapmak yerine Sneijder'in PİYASASİ VARKEN satilmasi gerektigini ve UZUN ZAMAN SONRA İLK DEFA bir adamin para kazandirarak yollanmasi gerektigini algilayarak yorum yazin. Konuyu baltalamayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Katılıyorum yılmaz

• Katılıyorum.Muslera,Sneijder,Chedjou,Podolski kesinlikle yollanmalı

• Buraya yaziyorum sneijder satilirsa bilali yollamazlar o oynar 10 numarada.. yondtim bu kadar cappdiz olmasa hak verirdim ama bunlar sneijderi satarsa 3 gomlek altini getirir

• Sneijder'den gelecek parayı düzgün kullanacağını sanmıyorum dursun'un çar çur edecek...Kesinlikle satılmamalı.
  • Terim gelirse sneijder gider.Oyun sistemimizde değişir.Bu olumlu mu olur olumsuz mu bilemiyorum.

• Bob Seger kullanıcısına yanıt
    11-12 deki gibi bir kadro kurup o sisteme dönecekse kesinlikle olumlu olur, o kadroyu kurmak imkansız gibi ama. 12-13' te Burak, Şino geldi tüm sistem değişti. Belki başarılı olduk ilk sene ama 11-12' deki futbol izlediğim en iyi futbolumuzdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tudor Gonderilmemeli
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bazen para kazandığını sanırsın ama çok şey kaybedersin. Sneijder satılırsa kim kombine alır kaç kişi maç izlemeye gider bir düşün bakalım..

• Ulan denayer balon diye konu açarsın

Muslera yı itin bir tarafına sokarsın

Sneijder satılmalı diye 50 defa konu açarsın.

Bir kerede el freni yıllık 3 milyon euro alan selçuk gitmeli hakan gitmeli sabri gitmeli umut gitmeli diye konu aç lan allahın yerli sevicileri.....

• quote:

Orijinalden alıntı: rahatı kaçan klavye

11-12 deki gibi bir kadro kurup o sisteme dönecekse kesinlikle olumlu olur, o kadroyu kurmak imkansız gibi ama. 12-13' te Burak, Şino geldi tüm sistem değişti. Belki başarılı olduk ilk sene ama 11-12' deki futbol izlediğim en iyi futbolumuzdu.

11-12 sezonu bu ligde oynanabilecek en akıcı, en göze hoş gelen oyunun oynandığı sezondu.
    12-13 sezonunda 11-12 sezonunu yarısı kadar iyi futbol oynamadan şampiyonlar liginde çeyrek final yaptık. + olarak Sneijder ve Drogba gelmeden önce sistem bozulmuştu zaten. Hamit, Amrabat, Burak alınmıştı ve bu oyuncuların hepsi 11 oynamaya başlamıştı. Necati gibi bir forveti satmıştın. Elmander sakatlığını atlatamamıştı. O sezon Sneijder ve Drogba geldikten sonra ligi kopardık, süper bir oyun oynamasakta çok faydaları olmuştu. Sneijder- Kayseri- Karabük- Ordu maçlarında yaptıkları ve o sezon çok iyi oynadı da diyemeyiz. Drogba'nın verdiği mükemmel katkı, attığı goller, Burak'ı gol kralı yapması.
    Kusura bakma ama 11-12 kadrosu olmaz.
    Teknik+ Saldırgan+ Hırslı+ Mücadeleci bir Engin Baytar bulamazsın.
    Adım atmadık yer bırakmayan Elmander gibi forvet bulamazsın üstüne gol, asist sayıları da Second Striker için gayet iyiydi.
    Necati gibi olmadık zamanda çıkıp gol atıp günü kurtaracak forveti o paralara bulamazsın.
    Ujfalusi bulamazsın. Selçuk ve Melo orta sahasını bir daha böyle etkili bir şekilde bulamazsın. 25 gol atıp 13 asist yapmıştı bu ikili.
    Eboue gibi bir sağ bek bulamazsın.
    Baros gibi bir forvet bulamazsın, sakatlanana kadar mükemmel oynadığı bir sezondu.
    Necati+ Elmander+ Baros forvet hattına bak suan forvetin Umut.
    11-12 Sezonunu başında tam olarak 23.5 milyon euro para harcamışız. 12 tane oyuncu transfer etmişiz. Bu oyunculardan sadece Yiğit katkı sağlayamamış. Yani hiç umutlanmayın. Bu yönetimle böyle transferler yapamazsın. Bu kadar para da harcayamıyoruz.
    Sneijder'i satarakta işi çözemezsin, Sneijder'i satarak zengin de olmazsın. Sneijder üzerine genç ve dinamik takım kurarsan başarılı olursun.

• Tom Marvolo Riddle Burnu kullanıcısına yanıt
    ben de imkansız dedim zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fener maçında gördük çıkınca neler olduğunu,7,5 m euroya bukadar iyi oos BU-LA-MAZ-SIN bu kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Romantikligin luzumu yok.

Seneye 33 yasina girecek Sneijder PİYASASİ HALA VARKEN satilmalidir.

Yerine modern ve dinamik orta saha alinmalidir.

Simdi gelip once Olcan, Tarik satilmali gibi sig yorumlar yapmak yerine Sneijder'in PİYASASİ VARKEN satilmasi gerektigini ve UZUN ZAMAN SONRA İLK DEFA bir adamin para kazandirarak yollanmasi gerektigini algilayarak yorum yazin. Konuyu baltalamayin.

Seni de yollayabilsek keşke bir yerlere. Gitsen de gelmesen bir daha. Yerli sevici futbol bilgisi beş para etmez insan.
  • Yılmaz susmalıdır, fikirlerini sadece ve sadece kendine saklamalıdır, Amin.
  • Sneijder gibi oyuncular 37-38 hatta 40'ı na kadar iş yapar
  • Bence seni yollayalım.

• boş konu

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Ulan denayer balon diye konu açarsın

Bir kerede el freni yıllık 3 milyon euro alan selçuk gitmeli hakan gitmeli sabri gitmeli umut gitmeli diye konu aç lan allahın yerli sevicileri.....

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2012-2013/32/galatasaray/selcuk-inan-11469

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Ulan denayer balon diye konu açarsın

O zaman nasıl dikkat çekecek? Böyle sevişen oyunculara saldırıyor ki insanlar çıldırsın, konularına mesajlar yağsın.

• selçuk satılsın sneijder bence 1 sene daha işimizi görür ama seneye satarsak en fazla 3 milyon
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.