Şimdi Ara

Wesley Sneijder yollanmalidir. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cane®

Ulan denayer balon diye konu açarsın

Muslera yı itin bir tarafına sokarsın

Sneijder satılmalı diye 50 defa konu açarsın.

Bir kerede el freni yıllık 3 milyon euro alan selçuk gitmeli hakan gitmeli sabri gitmeli umut gitmeli diye konu aç lan allahın yerli sevicileri.....

• Beyler Gaston Ramirez'in menajerini çağırıp konuştular kaç kere, söleşmesi 30 haziranda bitiyor Ramirez'in.
    "Sneijder'in kesin satıp yerine bonservissiz oyuncu alalım" diyen yöneticiler var.

Sneijder satılırsa bilin ki Ramirez ile anlaşmışızdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar erkekseler satsınlar.

Yemez bence. Ecellerine falan susamış olmaları lazım.

Millet Serdar'ı izlemeye gelir artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GANN1CUS

quote:

Bir kerede el freni yıllık 3 milyon euro alan selçuk gitmeli hakan gitmeli sabri gitmeli umut gitmeli diye konu aç lan allahın yerli sevicileri.....

2016'dayız

• Kötü bir mantık öne sürmüyor piyasası varken satılsın diyor fakat bu yönetim Sneijder'i satıp senin hayalindeki ortasahayı almaz alamaz hocam...

En azından bende öyle bir intibah bıraktılar, eğer Sneijder gittiğinde takım oyununa faydalı aktif biri gelecekse tamam ama sende gelmeyeceğini biliyorsun
  • 2015 sezonun saçma sapan kurulmuş kadroda ki selçuk inan'ı mı atayım ? forvet,dos,bek,defansı olmayan takımı ? selçuk napsın o sezonda kardeşim. Sneijder bile birşey yapamadı bu sezonda
  • quote:

2015 sezonun saçma sapan kurulmuş kadroda ki selçuk inan'ı mı atayım ? forvet,dos,bek,defansı olmayan takımı ? selçuk napsın o sezonda kardeşim. Sneijder bile birşey yapamadı bu sezonda

Selçuk o kadar dinamik değil artık. İstediğin kadroyu kur o performansı veremez. Üzerinden 3 yıl geçti performansı düştü, tek yaptığı iş rakibe poposunu dayayıp faul almak oldu. Takim kötü diye kötü değil.

Bu mantıkla o sezonki Eboue'ye, Semih'e bakarak hala oynatmamız lazım. Semih için de şöyle diyebiliriz o zaman; yanında Ujfalusi tarzı adam yok ondan böyle oldu, önünde dos yok bekler kötü Semih ne yapsın.
  • Sneijder, Muslera, Carole ve Dzemaili satilmali. Hatta Fenerbahceye satilmalilar. Podolskide Cine satilmali. Gelen parayla S.Aziz gibi transferlere devam edilmeli. Sabri ve Hamitle sözlesme yenilenmeli. Aydinda geri dönmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zissou

quote:

2015 sezonun saçma sapan kurulmuş kadroda ki selçuk inan'ı mı atayım ? forvet,dos,bek,defansı olmayan takımı ? selçuk napsın o sezonda kardeşim. Sneijder bile birşey yapamadı bu sezonda

Selçuk o kadar dinamik değil artık. İstediğin kadroyu kur o performansı veremez. Üzerinden 3 yıl geçti performansı düştü, tek yaptığı iş rakibe poposunu dayayıp faul almak oldu. Takim kötü diye kötü değil.

Bu mantıkla o sezonki Eboue'ye, Semih'e bakarak hala oynatmamız lazım. Semih için de şöyle diyebiliriz o zaman; yanında Ujfalusi tarzı adam yok ondan böyle oldu, önünde dos yok bekler kötü Semih ne yapsın.

Selçuk hala dinamik, siz sadece topla oynadığı zamanları gördüğünüz için. Bütün gelen hocalar selçuk inan'ı oynatıyor, herkes selçuk a laf yaparken nedense bütün gelen hocalar oynatıyor anlayamadık bir türlü. Fatih Terim bilmiyor siz biliyorsunuz. Bu sezon gördük selçuk'un sakat olup oynamadığı maçları. Selçuksuz gs ile selçuklu gs arasında dünya fark vardı.

Eboue oynardı zaten yabancı sınırına kurban gitti. Adamı şimdi koy yine oynar, sabrinin oynadığı yerde. Onuda selçuk gibi yemeye çalışıyordu herkes zamanında. Yok yere yatıyor yalandan, yav yatar kardeşim sanane sananee. Otoban yapıyordu sağ beki, gördük sonra ebousiz takımı.

Semih ilk oynamaya başladığı zaman harbiden saldırıyordu, rakibe yapışıyordu. Şimdi bakıyorum rakibin yanına yaklaşmıyor, berbat bir stoper olmuş. Bu kadar geriye gidenini görmemiştim performans bakımından, ileriye gideceği halde. Belki de o sezon bütün maçları rakip sahaya yıktığımız için semih sırıtmıyordu.

• GANN1CUS kullanıcısına yanıt
    Semihin dusuncelerinde de bir sıkıntı var zaten.Adam takimda sadece 1 yabancı futbolcu olsun istiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zissou

quote:

Selçuk hala dinamik, siz sadece topla oynadığı zamanları gördüğünüz için. Bütün gelen hocalar selçuk inan'ı oynatıyor, herkes selçuk a laf yaparken nedense bütün gelen hocalar oynatıyor anlayamadık bir türlü. Fatih Terim bilmiyor siz biliyorsunuz. Bu sezon gördük selçuk'un sakat olup oynamadığı maçları. Selçuksuz gs ile selçuklu gs arasında dünya fark vardı.

Eboue oynardı zaten yabancı sınırına kurban gitti. Adamı şimdi koy yine oynar, sabrinin oynadığı yerde. Onuda selçuk gibi yemeye çalışıyordu herkes zamanında. Yok yere yatıyor yalandan, yav yatar kardeşim sanane sananee. Otoban yapıyordu sağ beki, gördük sonra ebousiz takımı.

Semih ilk oynamaya başladığı zaman harbiden saldırıyordu, rakibe yapışıyordu. Şimdi bakıyorum rakibin yanına yaklaşmıyor, berbat bir stoper olmuş. Bu kadar geriye gidenini görmemiştim performans bakımından, ileriye gideceği halde. Belki de o sezon bütün maçları rakip sahaya yıktığımız için semih sırıtmıyordu.

Selçuk dinamikmiş, iyi olduğu zamanlar da sadece topla oynadığı zamanları görüyorduk 3 milyon alan adamı nereye yedek bırakıyorsun 3 milyon aldığı için yerine adam da alınamıyor. Selçuk varken harika oynuyorduk aynen sakat olunca çöktü takım birden. Yav bu Selçuk ne müthiş ne dinamik bir adam nasıl elimizde tutuyoruz ben anlamıyorum.

Eboue yerden kalksaydı oynardı yabancı sınırı bahanesi oldu. Şimdi gelse oynar falan diyerek hayal kurma boşuna az kanser etmedi insanları. Yatsın yatsın da yatarak rakibe değil bize daha çok zarar veriyordu.

Fazla tartışmaya gerek yok ben buraya Mustafa Sarp yazsam sırf karşı gelmek için onu bile savunacaksın gibi geliyor bana

• doğru söylüyorsun, sinoyu, muslerayı, poldiyi satıp ordan oluşacak bütçeyle yerlilere zam yapsınlar. bir sonraki sezon da küme düşmemeye oynarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noel Gallagher

quote:

O zaman nasıl dikkat çekecek? Böyle sevişen oyunculara saldırıyor ki insanlar çıldırsın, konularına mesajlar yağsın.

Sevilen olacak

• MUSLERA,SNEIJDER,PODOLSKI.

YUKARIDA SAYDIĞIM İSİMLER GİTMİYOR.SENİN FATİH TERİM'İN DE BU TAKIMA GELMİYOR. İSTEDİĞİN KADAR ÇILDIRABİLİRSİN ŞİMDİ.
  • bu adam cidden objektif. katılıyorum sneijder parasını aldı performansını gösterdi ama artık miadı doldu
  • Sneijderi cok seviyorum,bize kattiklarinin haddi hesabi yok.Ama terim gelicekse 4-4-2 ye donuceksek.Kabul ederim.Galatasaray 4-4-2 oynar ,rakibe basar,presle bunaltir.Hatirlayin sino burak drogba geldi.Tum sistem boka sardi.Kanatsiz oynadik 1 sene.Su zor zamanda sneijderden gelicek 7.5 milyon euro ve yilda aldigi 5 milyon eurodan kurtulmak.Bilmiyorum bende kararsizim.Ama yerine gelicek iyi 1 forvetle neler yapabiliriz.

• Takıma hiçbir faydası olmayan ama milyon euroları götüren gereksiz bir futbolcu. Bizde kazanabileceği son paraları kazanıyor işte. Alıcı çıkarsa derhal gönderilmelidir bence. Bize zor zamanlarda takımı sırtlayacak adamlar lazım.
  • eğer sistem değişikliği yapılacaksa satılabilir eğer bu sistemle devam edilecek ve satılacaksa yerine iyi birini almak gerekir oda bu yönetimle olurmu bilinmez
  • Her zaman derim, forumun en boş insanıdır Yılmaz.

Yine sevgiye muhtaç, ilgi çekmek için konu açmış ama bilmiyor ki dünyanın küfürünü yiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Her zaman derim, forumun en boş insanıdır Yılmaz.

Yine sevgiye muhtaç, ilgi çekmek için konu açmış ama bilmiyor ki dünyanın küfürünü yiyor.

Adam bu sene neredeyse hiç bir katkı vermemiş, hiç bir ekstra işte bulunmamış. 10 maçın 9'unda yokları oynamış, bizi 10 kişi oynatmış, üstüne üstlük ülkenin en çok maaş alan futbolcusu 5 milyon EUR civarı alıyor. Sırf ismi Sneijder diye öpülmekten hoşlanıyorsan devam et, sen sığ isen ve sığlığından ötürü bana küfür ediyorsan etmeye devam et.

Bu senede hiç bir iş yapmacak futbolcuya 5M ödersin, seneyede bedava yollarsın. Para bol nasıl olsa.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.