Şimdi Ara

emergency 3 ve 4 hileleri TIKLA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
15.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

OYUN ESNASINDA''hocus'' yazınız.hile aktif olmasi icin..

CTRL+SHİFT+F11 100,000 MONEY
    CTRL+SHİFT+F7 KAZANDINIZ

kullanma acıklaması:ilk önce ctrl tusa basılı tutuoruz ve + basıoruz sonra shift basılı tutuoruz ellımızı cekmıoruz ctrl ve shift ler basılı olucak shift bastıktan sonra yine + basıoruz ve f11 veya f7 basıoruz hile aktif oluor....

EMERGENCY 4

OYUN ESNASINDA''magıc'' yazıoruz hileler aktif olmasi icin

CTRL+SHİFT+F7 KAZANDINIZ

kodlar yine ayni acıklamaya gore uygulayın İYİ OYUNLAR....HİLESİZ Oyun OLMAZ!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_ali -- 29 Ekim 2006; 11:10:19 >

• sorunlarınız olursa lutfen yazın yardımcı olurum butun bölumleri biliorum hilesiz oynamak istiosanız daha ii eglenceli olur HİLELER dogrudur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_ali -- 29 Ekim 2006; 11:09:12 >
  • Bi emergency oyununu sewenlere iyi haber 2007 de emergency 5 cıkıor 25 mission hayırlısı
  • bana hacker blockout bölümünü anlatabilirmisin ordaki hackeri bulamadımda

msn adresim : mertcan@w.cn
  • haritanın sol tarafında ki orta kısımdaki yada alt kısımdaki bi ewde saklanıor ben söyle bulmustum en kolay yontem bi polisın uzreıne tıkla saol harıtanın butun ewlerine goster hangisi gir işareti varsa ordadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_ali -- 29 Ekim 2006; 17:50:10 >
  • sağolasın
  • Bana yardımcı olursan çok sevinirim. oyunu aldım rardan açıyorum. RipForGames.reg i kaydediyorum readme dosyasında tarif ettiği gibi Sonra em4.exe ye tıkladığımda masaüstüne geri dönüyor aynı cd kuzenimde çalışıyor ve bilgisayar aynı özelliklere sahip. oyunu aldığım adam ekran kartında ne var ne yoksa yükle dedi onuda yaptım ama oyun inatla çalışmıyor. Bir çok kişi bu sorunla karşılaşmış bi fikrin var mı? şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar Campaign i açıyorum ama yüklendikten sonra sadece bir bina var altta kaldırımda insanlar arada birde helikopter geçiyor ve ben hiçbirşeye dokunamıyorum..

nedir acaba bunun sorunu? Bir yerde mi yanlış yapıyorum?
  • O oyunun öğrenme kısmı. Settings ten kapatılabiliyor. Öğrenme bölümünde (Tutorial) bir sorun var ben de geçemedim.
    Kapatıp öyle başlayınca ilk görevden düzgün şekilde devam ediliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_ali

EMERGENCY 3

OYUN ESNASINDA''hocus'' yazınız.hile aktif olmasi icin..

CTRL+SHİFT+F7 KAZANDINIZ

kullanma acıklaması:ilk önce ctrl tusa basılı tutuoruz ve + basıoruz sonra shift basılı tutuoruz ellımızı cekmıoruz ctrl ve shift ler basılı olucak shift bastıktan sonra yine + basıoruz ve f11 veya f7 basıoruz hile aktif oluor....

EMERGENCY 4

OYUN ESNASINDA''magıc'' yazıoruz hileler aktif olmasi icin

CTRL+SHİFT+F7 KAZANDINIZ

kodlar yine ayni acıklamaya gore uygulayın İYİ OYUNLAR....HİLESİZ Oyun OLMAZ!!!!

Üzgünüm ama ordaki "+"lar "+" tuşuna basman gerektiği anlamına gelmiyor :) ctrl shift f7 yapıcaksın sadece

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.