Şimdi Ara

Emirates Cup 2. Maç | Arsenal vs Galatasaray | 4 Ağustos Pazar | Maç Konusu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
4
Favori
33.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akonay

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Ne diyorsun kardeşim sen? Şu an duman ediyorlar bizi öyle böyle değil hem de.Sahadaki 11 oyuncumuzdan 5'i çöp şu an.

sezon öncesi hazırlık maçı oynuyoruz şampiyonlar ligi grup maçı değil,farkındasınız değilmi

Yıllardır bu zihniyetten kaybediyoruz.Hazırlık maçı bu önemli değil ileride toparlarız diye diye 10 yılda bir nadiren avrupada başarılı oluyoruz. Arsenal hiç de hazırlık maçıymış gibi davranmıyor ayrıca.
  • semihhhh pasa bak be adamım
  • la durun takımda adam kalmadı herkesi gönderdiniz
  •  Emirates Cup 2. Maç | Arsenal vs Galatasaray | 4 Ağustos Pazar | Maç Konusu

Yayın fena değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

Beyler yeni açtım nasıl gidiyor maç?İlk 11 fena değil gibi rotasyon iyi olmuş.

karşımızdaki rakip Arsenal çok sert eleştiri yapmak istemiyorum ama

şuan ki takım ligde ilk 5 e zor girer

baskıcı pres dedim mi akla gelen elmander 70 yaşında dede olmuş haberimiz yok

defans gene saatli bomba

selçuksuz orta saha = ölüm

hamit söylemeye gerek yok amatör kümeden adam getir daha iyi iş yapar
  • Adamların her pası harika bizim Riera'da patlak verince çatır çatır geliyorlar birde bizimkilere bak Semih ortadakilerden daha iyi top atıyor defans arkasına
  • O gitsin bu gitsin tüm takımı satalım da tam olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Semih oldugu gibi super.. iyiki dany yok

• sopcast var mı arkadaşlar link falan lütfen verin maçı kaçırıyom
  • Herkes müthiş hatalar yapıyor bu ne özgüven çözemedim.
  • elmander riera hamit kötü
  • Al hamiti vur amrabata.
    Maç günü oruç tutma bare.
  • malum konuda pmleri bekliyorum :)
  • Walcott dünyanın en hızlı oyuncularından biri, Riera ise bizim takımın bile en hızlılarından değil. Çok tehlikeli bir eşleşme
  • Semih hayranım sana
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akonay

quote:

Ne diyorsun kardeşim sen? Şu an duman ediyorlar bizi öyle böyle değil hem de.Sahadaki 11 oyuncumuzdan 5'i çöp şu an.

sezon öncesi hazırlık maçı oynuyoruz şampiyonlar ligi grup maçı değil,farkındasınız değilmi

Yıllardır bu zihniyetten kaybediyoruz.Hazırlık maçı bu önemli değil ileride toparlarız diye diye 10 yılda bir nadiren avrupada başarılı oluyoruz. Arsenal hiç de hazırlık maçıymış gibi davranmıyor ayrıca.

anlatamazsın yorma. sanki rakiplerimiz hazırlık maçı yapmıyo adamlar dehşet takımlar kuruyo biz hep aynı küfür ederek maç izliyoruz.

• bu sezonki tek iyi haber semih & chedju
  • Olum Amrabatta bi sağ çekip vurmasa olmaz.
  • beyler hotbirdde yayın varmı
  • Anlamadigim sey hamit mac eksigi var toparlar dendi 40maca cikti hala ayni perfomansta. Tej avantaji sut çekmesi biraz ona alan yaratilmali.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.