Şimdi Ara

EMLAK VERGİSİ KREDİ KARTINA TAKSİT (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
36
Favori
63.199
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sorum var. Emlak vergisi normalde, Mayıs'da 1. taksit, Kasım'da da 2. taksit olarak ödenebiliyor. Bu bankaların kampanyaları her bir taksiti de mi taksitlendiriyor?

Örneğin, Bonus kredi kartım var ve " VERGI " yazarak 3340'a SMS gönderdim ve daha sonra ilgili belediyenin web sayfasına gittim diyelim. Ödemem gereken vergi tutarı, 200 TL. varsayalım. 1. taksit olan 100 TL, 3 taksite mi bölünecek? Yani takip eden 3 ay boyunca, kredi kartımdan 33 küsur TL şeklinde mi düşecek?

Yoksa, toplam tutar olan 200 TL.yi mi 3e bölecek?
  • cem_ari C kullanıcısına yanıt
    Ödeme yapılırken taksitler seçilir. Bu ay sonuna kadar ödenmesi gereken 1. taksiti seçersen 100 TL yi 33,33 TL taksitlerle ödersin.
    Tamamını seçersen 200 TL yi 66,66 TL taksitlerle ödersin. Ama bence tamamını seçmeye gerek yok. 2. taksit zamanı Kasım'da da kampanya oluyor.
  • Teşekkürler cevabınız için.

Garanti Bonus kartım var. Bağlı bulunduğumuz belediyenin sitesine girişte, "UYARI: E-Belediye üzerinden yapılan ödemelerde kredi kartına taksit yapılmamaktadır." mesajı geliyor. Bu durumda, " VERGI " yazarak 3340'a SMS gönderdikten sonra, ödemeyi Garanti Bankasının internet şubesinden yapmam gerekiyor sanırım. Bunu, bankanın 444lü numarasını arayarak sordum fakat konuştuğum kişi de bilemedi ve bir kayıt oluşturdu. Gün içinde tekrar arayıp, net bir cevap almaya çalışacağım.
  • cem_ari C kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Sitedeki uyarı belediyenin taksit yapmaması konusudur. O önemli değil zaten hiçbir belediye taksit yapmaz.
    Taksiti yapan kredi kartını veren Banka.

Garanti Bonus kampanyasında şöyle bir açıklama var ve aşağıda yazdığım bu açıklama taksit için yeterli.

Bağlı bulunulan belediyenin internet sayfası varsa, bu internet sayfası üzerinden online olarak da ödeme yapılabilir.
  • Arkadaşlar,worldcard ile taksit düşünürseniz yanılırsınız,4 ayrı ödemede toplam 1700 tl lik ödeme yaptım,hiçbirini taksitlememiş,sonra müşteri hizmetlerine telefon açıp sordum,"neden 3 taksit kampanyasından yararlanamıyorum " diye,onlarda cep telefonuma mesaj gelmesi gerektiğini,şayet gelmez ise bu kampanyadan yararlanamayacağımı ilettiler,"tamam anladımda bu mesaj gönderme kriteri neye göre yada kime göre belirleniyor,heralde bir insan 45 tane emlak vergisi ödemez,yada eğer 45 tane emlak vergisi ödencek mülkü varsa böyle taksit peşinde koşmaz" dedim,"haklısınız ama yapacak birşey yok yanıtı "aldım.Tüketici derneklerinide de şikayet edeceğim,düpedüz bir kandırmaca söz konusu,reklamlarda bundan hiç bahsedilmiyor,sorunca söyleniyor,sakın bu tuzağa düşmeyin,YAPI KREDI ve WORLDCARD yine

• Maximum ile az önce ödedim.Ama sms gelmedi.MH aradım, sisteme henüz düşmedi vb söyledi.Bakalım.
  • Bonus'un kampanyasından yararlanabilmek için, dün "VERGİ" yazarak 3340'a SMS gönderdim. "Katılım için başvurunuz alınmıştır" şeklinde bir mesaj geldi. Bir de onay mesajı geleceğini düşündüğümden bugün 11:00e kadar bekledim. Daha sonra Garanti'nin 444lü numarasını aradım ve onay mesajı gelmesi gerekiyor mu diye sordum. "Hayır, ödemenizi yapabilirsiniz" cevabını aldım. Belediyenin sitesinden ödeme yaptıktan hemen sonra, Garanti'den "3 takside bölünecektir" şeklinde mesaj geldi.

İyi oldu bu taksit işi, bütçeyi sarsmadan halletmiş olduk çok şükür. Aslında belediyenin kendisi yapmalı bunu, hatta 6 taksit olmalı. Dünyanın parasını alıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAZO46

Arkadaşlar,worldcard ile taksit düşünürseniz yanılırsınız,4 ayrı ödemede toplam 1700 tl lik ödeme yaptım,hiçbirini taksitlememiş,sonra müşteri hizmetlerine telefon açıp sordum,"neden 3 taksit kampanyasından yararlanamıyorum " diye,onlarda cep telefonuma mesaj gelmesi gerektiğini,şayet gelmez ise bu kampanyadan yararlanamayacağımı ilettiler,"tamam anladımda bu mesaj gönderme kriteri neye göre yada kime göre belirleniyor,heralde bir insan 45 tane emlak vergisi ödemez,yada eğer 45 tane emlak vergisi ödencek mülkü varsa böyle taksit peşinde koşmaz" dedim,"haklısınız ama yapacak birşey yok yanıtı "aldım.Tüketici derneklerinide de şikayet edeceğim,düpedüz bir kandırmaca söz konusu,reklamlarda bundan hiç bahsedilmiyor,sorunca söyleniyor,sakın bu tuzağa düşmeyin,YAPI KREDI ve WORLDCARD yine

Geçmiş olsun, kötü olmuş.

Worldcard'ın kamoanya detayında, "Kampanyadan faydalanmak isteyen kart hamillerinin, her bir işlem sonrası gelecek olan SMS yönlendirmelerini takip etmesi gerekmektedir. İşlem sonrası gelen SMS yönlendirmesine göre SMS gönderimi yapmayan kart hamilleri kampanyadan faydalanamayacaktır." diyor.

Size işlem sonrasında sms geldi de, denilen şeyi mi yapmadınız? Yoksa hiç mi sms gelmedi?

• quote:

Orijinalden alıntı: KAZO46

Arkadaşlar,worldcard ile taksit düşünürseniz yanılırsınız,4 ayrı ödemede toplam 1700 tl lik ödeme yaptım,hiçbirini taksitlememiş,sonra müşteri hizmetlerine telefon açıp sordum,"neden 3 taksit kampanyasından yararlanamıyorum " diye,onlarda cep telefonuma mesaj gelmesi gerektiğini,şayet gelmez ise bu kampanyadan yararlanamayacağımı ilettiler,"tamam anladımda bu mesaj gönderme kriteri neye göre yada kime göre belirleniyor,heralde bir insan 45 tane emlak vergisi ödemez,yada eğer 45 tane emlak vergisi ödencek mülkü varsa böyle taksit peşinde koşmaz" dedim,"haklısınız ama yapacak birşey yok yanıtı "aldım.Tüketici derneklerinide de şikayet edeceğim,düpedüz bir kandırmaca söz konusu,reklamlarda bundan hiç bahsedilmiyor,sorunca söyleniyor,sakın bu tuzağa düşmeyin,YAPI KREDI ve WORLDCARD yine

Size yine mesaj gelmemiş . Bana mesaj geldi , taksitlendirmek için bilmem kaça bilmem ne yazın yollayın dedi . Mesajın en altında taksit faizi %2.02 dir yazdı.

Money bonus kartımız vardı . Dün Vergi yazıp yolladık ama katılım talebi vs. hakkında dönüş olmadı .

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :S -- 29 Mayıs 2015; 13:27:58 >

• Ben Axess kredi kartı ile ödedim ve 5 taksit yaptı. Ödemeden önce VERGI yazıp 4566 mesaj attım ve hemen mesaja cevap geldi.
    Gelen mesaj aynen şöyle
    Tebrikler! Axess/Wings/Free ile 31 Mayıs'a kadar belediyelerden yapacağınız 100 TL ve üzeri Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi
    ödemeleriniz 5 taksite bölünecektir.

Ben ödemeleri belediyelerin internet adresleri üzerinden e-belediye ile ödedim.
    Mesaj gönderdikten sonra belediye veznesinden de ödense aynı durum geçerlidir.
  • Pazartesi ödesek taksit devam ediyor mu acaba?

• Şimdi hesap ekstrem geldi. Vakıf World ile ödemiştim. Bankayı aradım taksitlendirmemişssiniz. Aramıştımda sizi vs. diye belirttim. Ekstre kesilmiş şuan yapabileceğimiz birşey yok dedi.

• Axees/ wings mesaj attikdan sonra hemen otomatik olarak taksit yapiyor
    P.tesi taksit yapmayabilir bugun son gun odeme icin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grgl92

Axees/ wings mesaj attikdan sonra hemen otomatik olarak taksit yapiyor
    P.tesi taksit yapmayabilir bugun son gun odeme icin

Teşekkürler

• Vakıfbank World kart tarih belirtmemiş. Bugün ödeme yaparsam taksit yaptırabilir miyim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidolgoo

Pazartesi ödesek taksit devam ediyor mu acaba?

http://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/emlak-ve-cevre-temizligi-vergisi-kampanyasi/s-23/c-6489.aspx

Kampanya 14 Mayıs 2015 - 1 Haziran 2015 tarihleri arasında geçerlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :S

quote:

Orijinalden alıntı: hidolgoo

Pazartesi ödesek taksit devam ediyor mu acaba?

http://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/emlak-ve-cevre-temizligi-vergisi-kampanyasi/s-23/c-6489.aspx

Kampanya 14 Mayıs 2015 - 1 Haziran 2015 tarihleri arasında geçerlidir.

Eyvallah bonus ve axess ile hallettim ama nuvo olmadi banka karti olduğu için mi yoksa bende mi sıkıntı var acaba?

• Emlak vergisi 2. taksidin 1 Aralık'a kadar ödenmesi gerekiyor. 2. Taksit için kredi kartı kampanyası göremedim. Bilginiz var mı?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.