Şimdi Ara

EMLAK VERGİSİ KREDİ KARTINA TAKSİT (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
36
Favori
63.201
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Teb bonus için 4616 ya mesaj attım ama kampanya sona ermiştir diye cevap geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nyyankees kullanıcısına yanıt
    Bende Teb Bonus yok, Money Bonus var ve Bonus Flaş uygulamasından mesaj göndermeye gerek kalmadan kampanyalara katılıyorum.
    Bonus 3 taksit kampanyasına TEB BONUS dahil ve kendi sitesinde de kampanya aktif görünüyor zaten.
    4616 ya VERGI yazıp gönderin diyor. Mesajda yazılan ifadeyi tekrar bir kontrol edin, belki o hatalı olabilir.

http://www.teb.com.tr/sizin-icin/emlak-vergisi-odemelerinde-3-taksit/
  • quote:

Orijinalden alıntı: kampanyacı

Finansbank card Finans 'ın her yerde 3 taksit kampanyası var.
    Emin değilim ama Emlak vergisi ödemeleri de bu kampanya kapsamına dahil olabilir.

http://www.cardfinans.com.tr/cardfinans-kullanin/kampanyalar/kamp7015/her-yerde-3-taksit-kampanyasi.aspx

Kampanyaya kayıt olup ödeme yaptım ve 3 taksit oldu teşekkürler.

• Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, ben bugün Axess ile ödemeyi yaptım. Henüz bekleyen provizyonlarda duruyor işlem.
    5 Taksit olacak ve Ocak kampanyası da birleşirse taksit ödemeleri Şubat-Mart-Nisan-Mayıs ve Haziran 2016 şeklinde yansıyacak.
  • axesste "sadece belediyeler ve resmi dairelerden yapacağınız ödemeler ve resmi dairelere ait web siteleri üzerinden yapacağınız ödemeler için geçerlidir. "

resmi dailere ait web sitelerinden kasıt nedir, belediyelerin web siteleri buna dahil mi?

bu arada cardfinansta başlatmış kampanyahttp://www.cardfinans.com.tr/cardfinans-kullanin/kampanyalar/kamp7073/vergi-odemesi-cardfinans-firsati.aspx

@kampanyacı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nseiken -- 24 Kasım 2015; 19:11:47 >
  • nseiken kullanıcısına yanıt
    Belediyelerin web siteleri üzerinden yapılan ödemeler kampanyaya dahildir.
    İlk mesajda ayrıntılı açıklaması vardır.

İLK MESAJ GÜNCEL
  • Emlak Vergisi 2. taksit ödemelerinde son hafta

Axess kart ile ödemelerde OCAK ve VERGI kampanyaları birleşiyor.
    Emlak Vergisi ödemesini Axess ile yaptım. 2-3 gün bekleyen provizyonlarda kaldı.
    Son durum Ocak öteleme ve VERGI 5 taksit kampanyasına katıldığım için ilk ödeme Ocak ekstresine yansıdı.
    Şubat-Mart-Nisan-Mayıs-Haziran 2016 şeklinde 5 taksitte ödeyeceğim.
    Kredi kartı ile ödemek isteyenler için en cazip ödeme şekli Axess Kart.

İLK MESAJ GÜNCEL
  • quote:

Orijinalden alıntı: kampanyacı

Emlak Vergisi 2. taksit ödemelerinde son hafta

Axess kart ile ödemelerde OCAK ve VERGI kampanyaları birleşiyor.
    Emlak Vergisi ödemesini Axess ile yaptım. 2-3 gün bekleyen provizyonlarda kaldı.
    Son durum Ocak öteleme ve VERGI 5 taksit kampanyasına katıldığım için ilk ödeme Ocak ekstresine yansıdı.
    Şubat-Mart-Nisan-Mayıs-Haziran 2016 şeklinde 5 taksitte ödeyeceğim.
    Kredi kartı ile ödemek isteyenler için en cazip ödeme şekli Axess Kart.

İLK MESAJ GÜNCEL

Bilgilendirme için teşekkürler, emeğine sağlık. Pazartesi axessle 5 taksitle ödeyeceğim inşallah. ekstre de aslında ayın birinde kesiliyor, 1-2 gün provizyonda kalsa ne iyi olur.
  • sudkostik S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, ayrıca OCAK kampanyasına katılırsan ekstre kesim tarihi zaten farketmiyor işlemi 1 Ocak 2016 tarihinde yapılmış sayıyor.
    Burada yararlandığım 2 adet kampanya var.
    1.kampanya : OCAK yazıp 4566 mesaj atınca yapılan işlemi 1 Ocak 2016 tarihinde yapılmış sayıyor. Bu diğer alışverişler için de geçerli.
    2.kampanya : VERGI yazıp 4566 mesaj atınca yapılan işlemi 5 eşit taksite bölüyor. Bu sadece Emlak vergisi için geçerli.
    Ben bu 2 mesajı da gönderdim ve 2 kampanya birleşti. İlk taksitim Ocak ayı ekstresine yansıdı ve ödemesi Şubat-2016 başlangıç olarak 5 taksitte oldu.
  • Arkadaşlar evi Ocak ayında almıştık ve o dönem sorunca 2016ya kadar borcunuz olmaz demişlerdi. gib.den sorgulayıca çıkmıyor ama belediyeden mesaj gelip duruyor, muhtemelen herkese giden mesajlardan. gib sorgusuna güvenebilir miyim?
  • outofnick O kullanıcısına yanıt
    Mytohology M kullanıcısına yanıt
    Belediyeye beyan vermiş olmanız gerekir
    Bu beyan sonucu sicil no alırsınız
    Bu sicil no ile belediyenin web sitesinde e-belediye başlığında borç sorgulayın
    Borcunuz varsa görünür ve ödenebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kampanyacı -- 30 Kasım 2015; 13:08:34 >
  • World kartta biten kampanyalar arasına girmiş bu 3 taksit olayı.

World ile belediyeye gitmeden internet üzerinden halledebilirmıyiz bunu ?

Belediyenin E-Belediyecilik hizmeti var daha önceki vergileri burdan yatırmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: outofnick

Arkadaşlar evi Ocak ayında almıştık ve o dönem sorunca 2016ya kadar borcunuz olmaz demişlerdi. gib.den sorgulayıca çıkmıyor ama belediyeden mesaj gelip duruyor, muhtemelen herkese giden mesajlardan. gib sorgusuna güvenebilir miyim?

Merhaba.
    Sizden 1 ay önce ben de almıştım ve bana da 2016 sonuna kadar vergi çıkmaz demişlerdi.
    Ama belediye sms gönderdi vergiyi öde diye.

• Emlak Vergisi 2016-2.taksit ödemeyenler için bugün son gün.
    Şu an en cazip ödeme şekli Axess. OCAK ve VERGI kampanyaları birleşiyor.
    İlk ödeme Ocak ekstresine yansıyor ve ben Şubat-2016 tarihinde ödemeye başlıyorum.

İlk mesaj güncel.
  • konu hort....

herhangi bi kampanya bulabilen varmı ? 2016 için.

https://www.bonus.com.tr/emlak-vergisi-odeme

sadece bonus yapmış galiba...diğerlerinde bişe yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

konu hort....

herhangi bi kampanya bulabilen varmı ? 2016 için.

https://www.bonus.com.tr/emlak-vergisi-odeme

sadece bonus yapmış galiba...diğerlerinde bişe yok

Konuyu güncel görünce korktum, yine mi vergi zamanı geldi diye

Vergi ödeme zamanı olmadığı için, kampanya olmaması normal

• cem_ari C kullanıcısına yanıt
    şimdiden yapsınlar hocam yav :D belediyelerin sitesine girince tc ile borç çıkıyor 1. ve 2. dönem diye :(
  • senseman62 kullanıcısına yanıt
    Yeni yıl girdiği için borç çıkar ama Emlak Vergisi 1 taksit son ödeme tarihi 31 Mayıs, 2. taksit son ödeme tarihi ise 30 Kasım.
    Geçen yıllardan kalan borcunuz yoksa ödemede aceleye gerek yok.
  • https://www.bonus.com.tr/emlak-vergisi-odeme

2016 - Emlak Vergisi Ödeme Takvimi
    1.Dönem 01.01.2016 - 10.02.2016
    2.Dönem 01.07.2016 - 10.08.2016

linkte böyle yazıyor?
  • :S kullanıcısına yanıt
    Tarihler hatalı , MTV den kopyala yapıştır yapmışlar, düzeltmeyi unutmuşlar.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.