Şimdi Ara

EMLAK VERGİSİ KREDİ KARTINA TAKSİT (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
36
Favori
63.201
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Belediye veznelerinde doğrudan ödeme yapanlar için bazı belediyelerde POS cihazlarına tanımlı kredi kartı taksitlendirmesi olabiliyor.
    Mesela Avcılar ve Başakşehir Belediyesi'nde geçen Yapı Kredi World ile ödeme yaptım, anında faizsiz 5 taksit yaptı.
    Ama bu durum belediye ve bankaların anlaşmasına bağlı. Her belediyede ve her kart için aynı olmayabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim ikinci evimiz var. Ev annemin üzerine ve annem emekli. Evimiz kirada ve şuan kiracı var. Bunun için ev vergisi ödeme zorunluluğumuz var mı. Emlak vergisi için ?
  • İş bankasi yok mu ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oturduğum ilçenin E-Belediye hizmeti var. Istersem ordanda yatirabilirim vergiyi ama Yapi kredi açıklamalarında pesin yapilan POS alışverişlerinde gecerli diyor. Internet uzerinden yatirsam olmazmi acaba 3 taksit olayi ?

• ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    İnternet üzerinden ödemelerle ilgili sınırlama sadece Card Finans açıklamalarında yazılmış.
    YKB kart ile bu dönem ödeme yapmadım ama bence taksit yapar.
    YKB için Ödeme sonrası mesaj geliyor, onu cevaplayınca 3 taksite bölüyor.
    Benim Axess kartımın günü 2 gün önce attı ve 2016 1.dönem Emlak vergisi ödemelerimi yaptım.
    5 taksit olarak bölünmüş, şu an için en cazip ödeme Axess ile 5 taksit.
  • Maximum Kart sayfasını biraz önce tekrar inceledim hocam.
    İş Bankası cephesinde yeni bir şey yok.
    Emlak Vergisi ödemelerinde zaten son hafta, bu tarihten sonra yeni kampanya başlatma ihtimalleri de düşük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kampanyacı -- 26 Mayıs 2016; 17:11:15 >
  • Avcılar Belediyesi Emlak vergisi ödemeleri

EMLAK VERGİSİ KREDİ KARTINA TAKSİT
  • Emlak Vergisi 1. Taksit ödemelerinde Son hafta

EMLAK VERGİSİ MEVCUT TAKSİT KAMPANYALARI
    -----------------------------------------------------------
    AXESS ........................ 5 TAKSİT.......Katılım: VERGI yaz,4566 mesaj ile (uzun numara 05327524566)
    BONUS........................ 3 TAKSİT...... Katılım: Bonus Flaş ile
    YKB WORLD................. 3 TAKSİT.......Katılım: işlem sonrası gelen SMS yönlendirmesine SMS ile cevap göndererek
    VAKIFBANK WORLD..... 4 TAKSİT.......Katılım: SMS ile veya ertesi gün telden arayarak
    CARDFİNANS............... 3 TAKSİT........Katılım: VERGI yaz,2273 mesaj ile

En avantajlısı Axess görünüyor. Ben o şekilde ödedim.
    Hem belediye veznelerinde hem de internetten ödemelerde geçerli, üstelik 5 taksit yapıyor.

İlk mesaj güncel

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=74838146

• Worldcard'ın sitesinde 100 TL ve üzeri 3 taksit diyor ama Ankara Yenimahalle ilçesinin e-belediye sitesinde worldcard'a özel 5 taksit seçeneği mevcut. Seçeneği seçip ödeme yaptım, telefona herhangi bir mesaj da gelmedi fakat provizyonda beklediği şu anlarda 5 taksit olarak ödeme gerçekleştirildiği görülebiliyor...
    Diyeceğim o ki, belediyelerin de bankalarla yapabildiği özel kampanyaları mı var ki?
  • MErhabalar arkadaşlar. 2015 Ocak ayında aldığımız eve bu yıl vergi yansımış. Ben de ödedim. Ama babam tek evi olana vergi olmaz dedi. Böyle bir şey var mı diye aradım ama farklı yorumlar gördüm. Eşim de, ben de çalışıyoruz. Ev eşimin üstüne. Vergi çıkması normal mi?
  • outofnick O kullanıcısına yanıt
    normal. o emeklilere

• quote:

Orijinalden alıntı: sudkostik

Worldcard'ın sitesinde 100 TL ve üzeri 3 taksit diyor ama Ankara Yenimahalle ilçesinin e-belediye sitesinde worldcard'a özel 5 taksit seçeneği mevcut. Seçeneği seçip ödeme yaptım, telefona herhangi bir mesaj da gelmedi fakat provizyonda beklediği şu anlarda 5 taksit olarak ödeme gerçekleştirildiği görülebiliyor...
    Diyeceğim o ki, belediyelerin de bankalarla yapabildiği özel kampanyaları mı var ki?

Aynen hocam. Yenimahalle belediyesi internet sitesi üzerinden worldcard ile 5 taksitte ödedim ama benim telefonuma mesaj geldi, worldcard ile +3 taksit falan diye.
  • Vakıf world 4 taksit yapıyor arkadaşlar. 50 tl ve üzerine

• izmit belediyesine yatıran var mı? 3d secure hatası veriyor?

• Bir kaç ufak bilgi notu:

* Belediyeler bankalarla kendileri protokol imzalayıp taksit uygulayabilirler. Bu konuda bir kısıtlama yok. Bu belli dönemler için de geçerli olabilir, sürekli de olabilir.

* Emlak ve ÇTV denmesine rağmen, genellikle pos cihazından yapılan bütün harcamalar (su, ilan reklam vs.) kampanyalara dahildir.

* Türkiye hudutları içerisinde başka bir taşınmazı bulunmayan ve emekli aylığından başka geliri olamayan (burada bir kaç husus daha var, belediyelerden öğrenebilirsiniz) vatandaşlar müracaatları halinde emlak vergisinden muaftırlar.
  • Emlak Vergisi 1. Taksit ödemelerinde Son Gün

EMLAK VERGİSİ MEVCUT TAKSİT KAMPANYALARI
    -----------------------------------------------------------
    AXESS ........................ 5 TAKSİT.......Katılım: VERGI yaz,4566 mesaj ile (uzun numara 05327524566)
    BONUS........................ 3 TAKSİT...... Katılım: Bonus Flaş ile
    YKB WORLD................. 3 TAKSİT.......Katılım: işlem sonrası gelen SMS yönlendirmesine SMS ile cevap göndererek
    VAKIFBANK WORLD..... 4 TAKSİT.......Katılım: SMS ile veya ertesi gün telden arayarak
    CARDFİNANS............... 3 TAKSİT........Katılım: VERGI yaz,2273 mesaj ile

En avantajlısı Axess görünüyor. Ben o şekilde ödedim.
    Hem belediye veznelerinde hem de internetten ödemelerde geçerli, üstelik 5 taksit yapıyor.

İlk mesaj güncel

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=74838146

• 2. taksitte son gün 31 temmuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

2. taksitte son gün 31 temmuz.

mtv ile karıştırdınız hocam. Emlak vergisinin son ödeme tarihi 30/11/2016 dır .
  • GMSİ ödemesiyle karıştırmışsınız. Bu ay ödenecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koylav

GMSİ ödemesiyle karıştırmışsınız. Bu ay ödenecek.

Evet gmsi.
    Vakıf world 3 taksite böldü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.