Şimdi Ara

EMLAK VERGİSİ KREDİ KARTINA TAKSİT (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
36
Favori
63.238
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    internetten mümkün değil kişiye özel sicil numarası olduğu için
  • Axess ile 2 belediyeye internetten e-belediye üzerinden Emlak vergisi ödemesi yaptım.
    Ödeme yapmadan önce gerekli mesajları göndermiştim.
    Bir tanesini 5 taksit yapmış VERGI kampanyasına katmış.
    Diğerini ise bu ayın TAKSIT kampanyasına dahil edip 5 yerine 3 taksit yapmış.
  • kampanyacı kullanıcısına yanıt
    200 TL - 3.000 TL arasındaki ödemeleriniz için 4 taksit fırsatından faydalanabilirsiniz.

vakıfbankta altlimit 200 tl miydi?

sonradan mı metin değişti?

önceden sanırım 150 tl idi..
  • sak0575 kullanıcısına yanıt
    Vakıfbank kredi kartına taksit için bu kampanya döneminde evet alt limit 200 TL.
    Önceki dönemlerde bu alt limit daha düşüktü.
  • Konu up
    Bonus 31 mayısa kadar 3 taksit
  • İstanbul / Kartal Belediyesine sorgulama yapıp borç ödemek istiyorum olmuyor sicil istiyor. Sicil sorgula deyince kayıt bulunamadı diyor. Kayıt oluştur denince de sicil olmadan kayıt etmiyor. Sistemin nasıl çalıştığını bilen var mı ?
  • Alsancak kullanıcısına yanıt
    Sicil no olmadan işlem yapamazsınız.
    Geçmiş yıl ödemelerinden bakın, olmazsa belediyeyi arayıp öğrenin.
    Sicil no öğrenildikten sonra üye şartı olmadan hızlı ödeme işlemine geçebilirsiniz.
  • ataşehir belediyesinde 3 kerede 1140 ve 520 yine 540 tl şeklinde belediye sitesinden sanal kredi kartımla ödedim taksit sms i gelmedi yapı kredi kampanyasında sms gelmeli diyor.. acaba belediyede pos makinasından mı yapmak gerekiyordu?
  • MTV için bankalar daha çok kampanya yapıyorlar
    Emlak vergilerinde ise bir çok banka taksit yapmıyor,
    3 yada 4 banka ile sınırlı kalıyor.
  • Belediyeler Kampanyası
    Paraf ile 50 TL ve üzeri Çevre Temizlik ve Emlak Vergisi Ödemelerinizde +3 taksit!
    Kampanya 2 Mayıs – 30 Haziran 2017 tarihleri arasında 50 TL ve üzeri yapılan Çevre temizlik ve Emlak Vergisi ödemelerinde geçerlidir..
    Kampanya, Paraf anlaşmalı Belediyelerde bulunan Paraf POS’larından yapılan işlemlerde geçerlidir. Farklı banka Sanal POS veya Fiziki POS’larından yapılan işlemler kampanyaya dâhil değildir.
    Kampanyaya Tek çekim ve Taksitli işlemler, Paraf Sanal POS’dan yapılan işlemler, Sanal kart, Ek kart, Businesskart ile yapılan işlemler dâhildir.
    İade, İptal ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dâhil değildir.

TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını haizdir.
  • bulunduğum belediyede e-belediye butonuna basınca çok yakında hizmetinizde yazıyor
  • Yapi kredi bankasindan sms geldi. 4944 e sms atin diye. Bu sms ucretli biliyorum. Bunun ucretsiz olan numarasini bilen varmi?
  • Worldcard ile sanal kart uzerinden odememi yaptim. Ama 3 taksitli odemelerin hepsi faizli oldu? Acaba hata nerede?
  • geçmiş döneme ait borçlarıda taksitlendiriyorlarmı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vakıfbank için bunumu yapmak gerek

• ben 2016 şubat'ta istanbul ümraniye'den bir ev aldım. 2016 emlak vergisini satıcı ödeyecekmiş ve ödedi.
    Bu sene benim ödemem gerekiyor sanırım ancak edevlet'ten vergi odemelerinden sorguladıgımda herhangı bır borc gorunmuyor.

bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı ?
    benim borcum 2. taksitte mi ortaya çıkacak ?
  • afotsis kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde ben de 2016 Şubatta ev satın aldım. Bu sene bakınca borç gözükmüyordu. Meğer tapuyu aldıktan sonra belediye ye bildirim yapmak gerekiyormuş. Bildirim yaptım bu kez hem bu senenin 2 taksidi üstüne bir de geç bildirim cezası (1 takside eşit ) gözüktü. Halbuki 2016 2 taksit de satan kişi tarafından ödenmiş fakat sadece geç bildirim yaptım diye ceza kestiler. İnanılmaz saçma bir uygulama ama maalesef böyle. Siz de aynı durumda olabilirsiniz diye yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osonguler -- 16 Mayıs 2017; 13:56:40 >
  • Yapi kredi ile internet bankaciligindan veya e-belediye uzerinden odeme yapıldığında taksit oluyormu arkadaşlar ? Yoksa illa belediye posundanmi olmasi gerek ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    Ben ebelediye uzerinden yaptim. Faizli 3 taksit sms i geldi.

Ben sanal kart ile yaptim belki bundan dolayi olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afotsis

ben 2016 şubat'ta istanbul ümraniye'den bir ev aldım. 2016 emlak vergisini satıcı ödeyecekmiş ve ödedi.
    Bu sene benim ödemem gerekiyor sanırım ancak edevlet'ten vergi odemelerinden sorguladıgımda herhangı bır borc gorunmuyor.

bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı ?
    benim borcum 2. taksitte mi ortaya çıkacak ?

Evi aldıktan sonra bağlı olduğu belediyeye gidip beyanname verilir, ilk yıl vergi çıkmaz ikinci yıldan itibaren ödersiniz, siz beyanname verdiniz mi?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.